Romantic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2009 Θέλω να πάρω ένα Gamepad για το σταθερό αλλά δεν έχω ιδέα από Gamepads και μάρκες... Είχα παλιά ένα της Microsoft το Sidewinder που ήταν θεϊκότατο αλλά χάλασε (το χα και τουλάχιστον 5 χρόνια) καθότι του είχα αλλάξει τα φώτα Καμιά ιδέα για gamepad κανείς; σκέφτομαι να πάρω του Xbox - είναι καλό ή θα μου κάνει κόνξες;
ChSin7 Σεπτέμβριος 29, 2009 #2 Σεπτέμβριος 29, 2009 Θέλω να πάρω ένα Gamepad για το σταθερό αλλά δεν έχω ιδέα από Gamepads και μάρκες... Είχα παλιά ένα της Microsoft το Sidewinder που ήταν θεϊκότατο αλλά χάλασε (το χα και τουλάχιστον 5 χρόνια) καθότι του είχα αλλάξει τα φώτα Καμιά ιδέα για gamepad κανείς; σκέφτομαι να πάρω του Xbox - είναι καλό ή θα μου κάνει κόνξες; To XBOX controller (για την κονσόλα ΧΒΟΧ, ενσύρματο) αγόρασα για το ανήψι, και το έχει καταευχαριστηθεί. Σόλα τα καταστήματα θα το βρείς 25 μέχρι 30 ευρώ. Υ.Γ. Τι υπογραφή είναι αυτή ?? Πολύ μεγάλη.
NoDsl Σεπτέμβριος 29, 2009 #3 Σεπτέμβριος 29, 2009 Μέσα στο μυαλό μου είσαι; Και εγώ είμαι στο ψάξιμο για κάτι τέτειο. Αυτό που βολευει είναι να είναι ασύρματο αλλά το θέμα είναι του Xbox360 για windows το έχει καποιος να μας πεί λεπτομέριες;Πρέπει να πάρουμε αυτό με τη βάση που μπαίνει σε usb? H μπορείς να το κάνεις pair και με βάση απο ασύρματα mouse/keyboard της M$?Αν πάρουμε αυτό με τη βάση (ουσιαστικά ένα wifi dongle είναι), που κάνει 50 ευρώ, θα φαίνεται σε ένα wifi scanner και θα έχει παρεμβολές αν έχω ήδη επάνω μια wifi κάρτα δικτύου ή όλα καλά;Άλλη αξιόλογη λύση δεν έχω βρεί και εγώ ίσως της logitech αλλά τουλάχιστον του xbox360 που έχω δουλέψει δεν έχει lag που είναι σημαντικό.Τώρα με το Wireless Laser Desktop 5000 που έχω έχει κανα 2 δευτερόλεπτα καθυστέριση... απαλέφταμπλ...
Romantic Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #4 Σεπτέμβριος 29, 2009 Μέσα στο μυαλό μου είσαι; Και εγώ είμαι στο ψάξιμο για κάτι τέτειο. Αυτό που βολευει είναι να είναι ασύρματο αλλά το θέμα είναι του Xbox360 για windows το έχει καποιος να μας πεί λεπτομέριες;Πρέπει να πάρουμε αυτό με τη βάση που μπαίνει σε usb? H μπορείς να το κάνεις pair και με βάση απο ασύρματα mouse/keyboard της M$? Αν πάρουμε αυτό με τη βάση (ουσιαστικά ένα wifi dongle είναι), που κάνει 50 ευρώ, θα φαίνεται σε ένα wifi scanner και θα έχει παρεμβολές αν έχω ήδη επάνω μια wifi κάρτα δικτύου ή όλα καλά; Άλλη αξιόλογη λύση δεν έχω βρεί και εγώ ίσως της logitech αλλά τουλάχιστον του xbox360 που έχω δουλέψει δεν έχει lag που είναι σημαντικό. Τώρα με το Wireless Laser Desktop 5000 που έχω έχει κανα 2 δευτερόλεπτα καθυστέριση... απαλέφταμπλ... Μα και εγώ στο lag κολλάω. Είχα ποντίκι ασύρματο παλιότερα και μου 'χει αφήσει τραύματα Ποιό gamepad της Logitech λες τώρα εσύ;! Από ότι λέει και το παιδί πάνω, του Xbox πρέπει να 'ναι καλό και 'γω γι'αυτό πήγαινα αλλά ήθελα να έχω μια άποψη από κάποιον που το 'χει δουλέψει... και αυτό με την βάση και 'γω θέλω να το ξέρω... ChSin7, Κάνει τσαρλατανιές με το wi-fi; γιατί εχω το ρουτερ δίπλα στον υπολογιστή :S Κακώς έβαλα την υπογραφή απ΄ότι φαίνεται. Θα την μικρύνω...
dimitris_s Σεπτέμβριος 29, 2009 #5 Σεπτέμβριος 29, 2009 Έχω 4 xbox 360 wireless. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Άψογη ποιότητα κατασκευής. Οι μπαταρίες κρατάνε πολυ. Είναι MS και έχουν τρελή υποστήριξη από τα games (ειδικά τα gfw). Στα περισσότερα παιχνίδια νομίζεις ότι έχεις κονσόλα, καθώς όλα τα κουμπιά δουλεύουν εξαρχής και πλοηγείσαι κανονικά στα menu. Τα χειριστήρια "επικοινωνούν" - το καθένα παίρνει "αριθμό" (1,2,3,4), και το multiplayer γίνεται τρελά arcade (βλέπε SF4 κτλ).Το κάθε ένα έχει το usb transceiver του μέσα. Βέβαια, σε ένα transceiver, μπορούν κάλλιστα να συνδεθούν όλα τα χειριστήρια. Pair δε γίνεται με τα transceivers από mice, keyboards κτλ., λόγω διαφορετικών συχνοτήτων.Lag ανύπαρκτο.EDIT: Παλαιότερα είχα (έχω) το Logitech Wingman cordless - από τα πρώτα ασύρματα - 100€+ τότε. Με όσα gamepad φίλων έχω παίξει, ακριβά και μη, τα δύο παραπάνω (xbox 360 wireless και logi wingman) δε τα πιάνει κανένα.
Romantic Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #6 Σεπτέμβριος 29, 2009 Έχω 4 xbox 360 wireless. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Άψογη ποιότητα κατασκευής. Οι μπαταρίες κρατάνε πολυ. Είναι MS και έχουν τρελή υποστήριξη από τα games (ειδικά τα gfw). Στα περισσότερα παιχνίδια νομίζεις ότι έχεις κονσόλα, καθώς όλα τα κουμπιά δουλεύουν εξαρχής και πλοηγείσαι κανονικά στα menu.Το κάθε ένα έχει το usb transceiver του μέσα. Βέβαια, σε ένα transceiver, μπορούν κάλλιστα να συνδεθούν όλα τα χειριστήρια. Pair δε γίνεται με τα transceivers από mice, keyboards κτλ., λόγω διαφορετικών συχνοτήτων.Lag ανύπαρκτο.Με έπεισες! δεν θα μου κάνει τίποτα προβλήμα με το Wi-Fi ε; είναι πολύ κοντά στο PC το router
dimitris_s Σεπτέμβριος 29, 2009 #7 Σεπτέμβριος 29, 2009 Σε αυτό δε μπορώ να σου απαντήσω με σαφήνεια, καθώς παίζω με switches και ενσύρματο router. Ουδέποτε είχα θέμα πάντως με τις υπόλοιπες wireless συσκευές στο δωμάτιο.
Romantic Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #8 Σεπτέμβριος 29, 2009 Σε αυτό δε μπορώ να σου απαντήσω με σαφήνεια, καθώς παίζω με switches και ενσύρματο router. Ουδέποτε είχα θέμα πάντως με τις υπόλοιπες wireless συσκευές στο δωμάτιο.Ok thanks.Εάν ξέρει κανείς άλλος για αυτό παιδιά πείτε μου... θα αργήσω ούτως ή άλλως να κάνω την αγορά.
pank Σεπτέμβριος 29, 2009 #9 Σεπτέμβριος 29, 2009 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το θέμα παιδιά :http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65732
Romantic Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #10 Σεπτέμβριος 29, 2009 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το θέμα παιδιά :http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65732Ωχ, ευχαριστώ. Καλό thread.
SirDiman Σεπτέμβριος 29, 2009 #11 Σεπτέμβριος 29, 2009 Το receiver το εχω διπλα απο το router (linksys wag 200 @ channel 7) Κανενα προβλημα, το καλυτερο gamepad ever
Romantic Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #12 Σεπτέμβριος 29, 2009 Το receiver το εχω διπλα απο το router (linksys wag 200 @ channel 7) Κανενα προβλημα, το καλυτερο gamepad everΘένκς. Το κατάλαβα ότι δεν θα 'χε πρόβλημα...
psybill Οκτώβριος 21, 2009 #13 Οκτώβριος 21, 2009 Έχω 4 xbox 360 wireless. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Άψογη ποιότητα κατασκευής. Οι μπαταρίες κρατάνε πολυ. Είναι MS και έχουν τρελή υποστήριξη από τα games (ειδικά τα gfw). Στα περισσότερα παιχνίδια νομίζεις ότι έχεις κονσόλα, καθώς όλα τα κουμπιά δουλεύουν εξαρχής και πλοηγείσαι κανονικά στα menu. Τα χειριστήρια "επικοινωνούν" - το καθένα παίρνει "αριθμό" (1,2,3,4), και το multiplayer γίνεται τρελά arcade (βλέπε SF4 κτλ).Το κάθε ένα έχει το usb transceiver του μέσα. Βέβαια, σε ένα transceiver, μπορούν κάλλιστα να συνδεθούν όλα τα χειριστήρια. Pair δε γίνεται με τα transceivers από mice, keyboards κτλ., λόγω διαφορετικών συχνοτήτων.Lag ανύπαρκτο.παιδιά μια διευκρίνηση θέλω γιατί μάλλον μπερδεύτηκα.έχω ένα xbox 360 wireless controller for windows και θέλω να πάρω άλλο ένα. πρέπει να πάρω ακριβώς το ίδιο ή μήπως μπορώ να πάρω το σκέτο που είναι για xbox και να συνδεθεί με το ίδιο usb δέκτη (που ήδη έχω) στο pc?παλιότερα είχα πάρει από τον ανηψιό μου που έχει xbox 360 το δικό του gamepad αλλά δεν μπόρεσα να το συνδέσω στον δέκτη μου.στο παραπάνω Post βλέπω ότι γίνεται. μήπως είναι κάποια άλλη έκδοση και δεν την έχω προσέξει??
psybill Οκτώβριος 21, 2009 #15 Οκτώβριος 21, 2009 ευχαριστώ φίλε μου!!μπορείς να φανταστείς όμως γιατί δεν δούλεψε ο δέκτης μου με το άλλο controller που δοκίμασα?
dimitris_s Οκτώβριος 21, 2009 #16 Οκτώβριος 21, 2009 Υπήρχε ένα revision των xbox 360 controller, το οποίο δεν μπορούσε να συνδεθεί σε άλλο transceiver. Ήθελε το καθένα το δικό του. (4 controllers = 4 transceivers). Τώρα εάν το δικό σου είναι μέσα σε αυτό το revision ή όχι, δε το ξέρω καθώς δε γνωρίζω ποιο revision είχε το πρόβλημα.
psybill Οκτώβριος 21, 2009 #17 Οκτώβριος 21, 2009 εντάξει παιδιά!! τώρα νομίζω ότι μπορώ να το ψάξω καλύτερα το θέμα!! θα προσπαθήσω να βρω άλλα controllers να δοκιμάσω για να το τσεκάρω!ευχαριστώ!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.