Vagouridis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2003 Kρινοντας απο το περιβαλλον της παρακατω φωτογραφιας ....δερματινο σαλονι στο αυτοκινητο , προεδρικη σταση καθσματος ....θα θελα να μου πειτε τι κομμα ψηφιζει ο παρακατω :
Shidokanjohn Οκτώβριος 3, 2003 #2 Οκτώβριος 3, 2003 Κοιτα να δεις μπορω να μαντεψω τι δεν ψηφιζει...και σιγουρα λοιπον δεν ψηφιχει ΚΚΕ
jax7480 Οκτώβριος 3, 2003 #6 Οκτώβριος 3, 2003 Μα με ποιον μοιαζει, με ποιον μοιαζει? κατι μου θυμιζει η φατσα του αλλα ειναι πολυ ασημαντος μαλλον για να τον θυμαμαι......
cherryman Οκτώβριος 3, 2003 #8 Οκτώβριος 3, 2003 Πρέπει να δούμε και το υφάκι του για να καταλάβουμε καλύτερα.Μπορεί και να μην ψηφίζει καθόλου, να είναι "υπεράνω" και καλά.
maglaras Οκτώβριος 3, 2003 #9 Οκτώβριος 3, 2003 Βλέποντας το δέρμα μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι οικολόγος :D:D
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 3, 2003 #11 Οκτώβριος 3, 2003 Επειδή μάλλον είσαστε μακριά νυχτωμένοι, πρέπει να σας συνδράμω. Όποιος θέλει να τον πάω σε "βαμμένους" κομουνηστάς κατόχους των πλέων ακριβών αυτοκινήτων. Πολλοί δε από αυτούς διαθέτουν θαλαμηγούς που είναι ένα πραγματικά ακριβό αγαθό. Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζεις και τι πιστεύεις, αλλά πόσα πράττεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Για τον συγκεκριμένο το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι κακόγουστος. Δεν φοράμε χαϊμαλί σε άσπρο κλασικό πουκάμισο, και δεν ανοίγουμε το δεύτερο κουμπί εκτός αν είμαστε ο Τομ Τζοουνς.
dfragos Οκτώβριος 3, 2003 #12 Οκτώβριος 3, 2003 Εμένα πάλι μου μοιάζει να ψηφίζει KΚΕ. Ίσως να είναι και μέλος της Πανσπουδαστικής....
JiMk Οκτώβριος 3, 2003 #14 Οκτώβριος 3, 2003 Χμ... το ξέρω το συγκεκριμένο άτομο εδώ και πολλά χρόνια.... και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρωματίζετε.... και είναι γενικά μακριά από πολιτικές συζητήσεις.
Fireblade Οκτώβριος 3, 2003 #15 Οκτώβριος 3, 2003 Εγώ πιστεύω ότι είναι φωτομοντάζ. ’λλη μια σκευωρία από τα δεκανίκια της αντίδρασης με στόχο την αμαύρωση του εργατολαϊκού κινήματος. Αλλά τα πισώπλατα αυτά χτυπήματα θα πέσουν στο κενό. Οι χαφιεδίστικοι τρόποι των απολογητών του ιμπεριαλισμού είναι καταδικασμένοι στην αποτυχία. Οι κύριοι αυτοί θα μας βρουν μπροστά τους.ΥΓ. Ακούς shido; Έχουμε ράμματα για τη γούνα σου...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 3, 2003 #18 Οκτώβριος 3, 2003 Έχω κάτι κονσερβοκούτια σκουριασμένα, τα θέλει κανένας;
DJD Οκτώβριος 3, 2003 #19 Οκτώβριος 3, 2003 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Έχω κάτι κονσερβοκούτια σκουριασμένα, τα θέλει κανένας; Κράτησε τα ... όλο και κάποιος γάμος θα γίνει.. να τα δέσεις με ένα σπαγκάκι.. να κάνουν γκλινκ γκλινκ γκλινκ γκλινκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.