Jump to content

Οθόνες που υποστηρίζουν 3d vision

am965

Recommended Posts

Πέρα από τις κλασικές οθόνες LCD που έχει ανακοινώσει και η ίδια η nvidia (Samsung® SyncMaster 2233RZ και ViewSonic® FuHzion™ VX2265wm) γνωρίζει κανένας εαν υπάρχουν άλλες στην αγορά καινούργιες που υποστηρίζουν την τεχνολογία αυτή; Έχει μια προσφορά το multirama που δίνει το πακέτο με τα γυαλιά και ως οθόνη την ViewSonic® FuHzion™ VX2268wm .Την samsung πάντως δύσκολα την βρίσκεις Ελλάδα...

Νομίζω λες για αυτήν ε? Asus VG242H η οποία είναι 24αρα.Λίγο μεγάλη δεν είναι για οθόνη gaming?Εννοώ ότι θέλει και μια απόσταση για να παίξεις...Οι άλλες είναι 22άρες.Αυτή πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά.

Δε νομίζω οτι τη Samsung θα δυσκολευτείς να τη βρείς. Την έχω εδώ και 1 εβδομάδα και δε δυσκολεύτηκα καθόλου να τη βρώ μόνη της χωρίς το bundle με τα 3D γυαλιά, τα οποία αγόρασα ξεχωριστά. Σκρούτζαρε τη και θα τη βρέις και σε καλή τιμή (290 την αγόρασα εγώ απο ένα απο τα πρώτα καταστήματα!)

PS: Η 2268 ειναι η αντίστοιχη της 2265 στην Ευρώπη. Μιλάμε για την ίδια οθόνη με επιπλέον OSD που για κάποιο λόγο έλειπε απο την Αμερικάνικη έκδοση

Τα μεγάλα καταστήματα πχ πλαίσιο και multirama δεν την έχουν φέρει ακόμη κάτι που με παραξενεύει...

Φίλε Proteus είσαι ικανοποιημένος από την οθόνη και τα γυαλιά;Εγώ σκεφτόμουν να τα αγοράσω προς τα χριστούγεννα μπας και έχει ωριμάσει λίγο η αγορά και βγουν και άλλες οθόνες να υπάρχει κάποια σύγκριση και πέσουν και οι τιμές.Γενικώς είμαι της άποψης να πάρω γνώμες και να το ψάξω πριν αγοράσω. :bigsmile:

Αυτό που ρωτάει ο Jaco κι απο μένα + το πώς πας απο κεφάλι. Μετά απο κανα 3ωρο gaming fps π.χ λέει, ή είναι σαν να έχεις καπνίσει ρίγανη*?

(*Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω :p)

Αυτό που ρωτάει ο Jaco κι απο μένα + το πώς πας απο κεφάλι. Μετά απο κανα 3ωρο gaming fps π.χ λέει, ή είναι σαν να έχεις καπνίσει ρίγανη*?

(*Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω :p)

Ποιο 3ωρο. Μετα απο καμια ώρα τα παρατας ολα για πάυση τουλάχιστον 15λέπτου. Οτι ορισμένα παιχνίδια, ειδικα το RE5, ειναι αντυπωσιακό το 3D δεν το συζητώ. Τα αντικείμενα ολα, εκτός απο τον ουρανό θα έλεγα, ειναι όλα αψογα

• 3 weeks later...

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=119598&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

:wall::wall::wall::wall:

Και ελεγα να τσιμπαγα τη 2233rz τωρα και μια 58xx στα 2GB με το που βγει

Σε συγκριση με την viewsonic vx2268 ειναι καλυτερη στα σημεια και ταυχρονα πιο φθηνη http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=41&mo1=596&p1=6823&ma2=36&mo2=458&p2=4495&ph=1

• 3 weeks later...

Παιδιά όποιος την έχει δοκιμάσει την τεχνολογία παρακαλώ να μας πει την γνώμη του για το κατα πόσο αποδίδει και κατα πόσο κουράζει τα μάτια...Α επίσης ας μου πει κάποιος που χει περάσει τελευταία από το Mall αν έχουν βάλει εκεί δοκιμαστικές οθόνες για να το τεστάρω...(πχ στο πλαίσιο του The Mall)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.