Jump to content

Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E και Netbook LG X110

sokis2008

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω αγοράσει εδώ και δυο μήνες το LG X110 Netbook και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρόσφατα απέκτησα και ένα usb tv tuner (Pinnacle PCTV USB Hybrid Pro Stick 340E) αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Με το πρόγραμμα που είχε μέσα το πακέτο, το μηχάνημα "σέρνεται". Και κάτι άλλο. Με την μικρή εσωτερική κεραία πιάνω λίγα αναλογικά κανάλια και αυτά με χιόνια και ασπρόμαυρη εικόνα. Όταν το συνδέσω σε καλώδιο εξωτερικής κεραίας, πιάνω περισσότερα κανάλια μεν αλλά πάλι με χιόνια και εικόνα ασπρόμαυρη. Μήπως φταίει το συνοδευτικό πρόγραμμα της Pinnacle?? Αν αλλάξω πρόγραμμα θα δω βελτίωση? Ποιό ειναι το καλύτερο πρόγραμμα και πως κάνω τις ρυθμίσεις για να τρέχει με αυτό το tv tuner????

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Όχι φίλε. Κανονικά σε Pal. Απλά είναι βαρύ το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Pinnacle. Δοκίμασα το ChrisTV και ενώ έχω πολύ καλή εικόνα, δεν έχω καθόλου ήχο. Και το ProgDVB που δοκίμασα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τις ρυθμίσεις και έτσι δεν έχω καθόλου εικόνα εκεί. Τα 'χω παίξει!

Με το chris και το progdvb πάει πολύ καλά. Με το πρόγραμμα της Pinnacle τα παίζει. Αυτό που θα με βόλευε βέβαια είανι το progdvb γιατί λειτουργεί και το remote της συσκευής. Απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τις ρυθμίσεις. Έχεις ασχολήθει καθόλου φίλε?

κατι άκυρο για το chrisTV, είπες δεν έχεις ήχο, και επειδή την είχα πατήσει και εγώ, δοκίμασες στο program settings->driver settings->advanced ->audio settings να τσεκάρεις την επιλογή

use tv card audio output through the PCI bus ; λέει οτι δουλεύει και για USB cards

Φίλε έκανα την ρύθμιση που μου είπες και λύθηκε το πρόβλημα του ήχου. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάτι τελευταίο. Πως θα κάνω το τηλεκοντρόλ της κάρτας να δουλέψει με το ChrisTV??? Υπάρχει κανένα προγραμματάκι? Κάτι άκουσα για κάποιο Girder....

• 2 weeks later...

το φτιαξα!!δουλεψε

μου φυγε ο ...καλος αλλα τα καταφερα

κατεβασε αυτο που εχω δωσει στο λινκ απο πανω.

κανε οτιδηποτε αλλο εχεις uninstall κανε restart και μπες στο προγραμμα

ρυθμισε οτι εχεις κεραια το aerial,και κανε scan σε high quality.

αφου τα σκαναρει

οταν εισαι στο κεντρικο παραθυρο πατα enter Και θα σου βγαλει επιλογη να διαλεξεις τα καναλια εκτος απο το svideo kai composite

Εγώ εχω μια της azurewave... το πρόγραμμα που συνοδεύει την κάρτα δεν υποστηρίζει τα 7 και εκει που νόμιζα οτι η καρτουλα θα πήγαινε χαμένη με τα vista και τα 7 δουλευει τελεια με το media center που υπάρχει στις εκδόσεις Professional...

Θα το προσπαθήσω και θα σου πω....:suicide2::suicide2::suicide2:

Τελικά δουλεύει καλά και σε μένα με κάποια ψιλοπροβλήματα στον ήχο. Μου κάνει μικρές διακοπές στον ήχο. Είναι βαρύ μάλλον το πρόγραμμα??? Ή θέλει επιπλέον ρυθμίσεις?

πηγαινε στα settings

->tv watching ->video renderer βαλε EVR και τικαρισε και τα 3 κουτακια.

και δες τι θα παιχτει μετα

Φίλε στο video renderer έχει τις εξής επιλογές:

VMR 7

VMR 9

VMR 9 WINDOWLESS

και κουτάκια 3:

Allow hardware acceleration (DXVA)- requires restartl

Full-HD resolution

Deinterlace

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.