gtm Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2003 Καταρχήν καλός σας βρήκα,Λοιπόν στο θέμα μας Θέλω μια οθόνη άνω των 19' :-)και ο προβληματισμός μου είναι στα εξής λόγο δουλειάς (Web Design) χρειάζομαι μια οθόνη που να πιάνει καλές αναλύσεις με καλό refresh Επίσης δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάρω TFT ή CRT τις TFT τις φοβάμαι λιγάκι γιατί δεν απεικονίζουν τα χρώματα όπως οι CRT.Τι λέτε μπορείτε να με βοηθήσετε να αποφασίσω τι τελικά θέλω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 3, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2003 Philips 22" 202P40. 130KHz. Γυρω στα 550+ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 3, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2003 Λοιπον καταρχας κατα την γνωμη μου πας standar για crt ...και μετα τα πραγματα ειναι ως εξης: Viewsonic, Lg, Samsung.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 3, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2003 Αφού χρειάζεσαι σωστή απεικόνιση χρωμάτων, αγόρασε μία καλή CRT.Εγώ έχω την LG FLATRON 915FT Plus και είναι αρκετά καλή στην ανάλυση 1600*1200@85Hz όπου δουλεύω.Πάντως μην ξεχνάς ότι όσο μεγαλύτερη η οθόνη, τόσο πιο οξυμένες θα είναι οι ατέλειες στη γεωμετρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.