Jump to content

πρόβλημα με wlan σε laptop

NooDle

Recommended Posts

Έχω ενα λαπτοπ hp dv6000 : http://www.mobilewhack.com/reviews/hp_pavilion_dv6000_new_notebook.html

το πρόβλημα μου είναι με το wlan ενώ το ενεργοποιώ απο το διακόπτη και το led γίνεται μπλε το wlan δεν ανάβει δεν το βρίσκει ουτε καν στην διαχειριση συσκευών..

Πήρα μια καινούργια καρτα wifi mini pci την έβαλα δούλεψε και οταν άνοιξα το pc την επόμενη μέρα η καρτα πάλι άφαντη..

Σαν πολύ ήρεμος άνθρωπος που είμαι το πέταξα το λαπτοπ κάτω.. τον ανάβω και πάλι δουλεύει!!!!!

Αλλα στο 2ερο βοοτ παλι χάθηκε..

Έκανα και bios update αλλα τπτ..

Νομίζω πως η μητρική μας άφησε χρόνια.

τα φώτα σας λαμπήτες..

(Συγγνωμη για το ασχετο, αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις απο που αγορασες την mini pci wifi καρτα? (οχι pci-e ετσι?))

κάτσε γιατι μαλλον εγώ έχω κάνει λάθος..... pci-e είναι φίλε μου σορυ.

Αλλα επείδη γενικά έψαξα για το όλο σκηνικό πάρε και μια mini pci :)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612323

υπάρχει ένα pin mod που παρακάμπτεις τον διακόπτη (μονώνεις ένα συγκεκριμένο ποδαράκι) κ είναι always on κ το έχω χρησιμοποιήσει σε 2-3 περίεργα λάπτοπ που δεν έβλεπαν κάποιες aftermarket wifi... ποια καρτούλα έχεις?

κάτσε γιατι μαλλον εγώ έχω κάνει λάθος..... pci-e είναι φίλε μου σορυ.

Αλλα επείδη γενικά έψαξα για το όλο σκηνικό πάρε και μια mini pci :)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612323

Eυχαριστω! Ομολογω οτι ειχα ψαξει ακομα και στα πιο ακυρα site αλλα αυτην δεν την πετυχα, θα την σκεφτω σοβαρα!

υπάρχει ένα pin mod που παρακάμπτεις τον διακόπτη (μονώνεις ένα συγκεκριμένο ποδαράκι) κ είναι always on κ το έχω χρησιμοποιήσει σε 2-3 περίεργα λάπτοπ που δεν έβλεπαν κάποιες aftermarket wifi... ποια καρτούλα έχεις?

μα εδώ δεν μου το βρίσκει καν..

η καρτα ειναι της broadcom 801 και κατι αλλα γραφει αλλα δεν τα θυμάμαι γιατι δεν μου την βρίσκει τωρα στο laptop..

είχα κ εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα όταν είχα κάνει format από vista σε xp, βάλε drivers ξεχωριστά για την κάρτα wlan και θα στρώσει, τουλάχιστον εμένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα, ψέματα, το πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλα win7 64bit :D

είχα κ εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα όταν είχα κάνει format από vista σε xp, βάλε drivers ξεχωριστά για την κάρτα wlan και θα στρώσει, τουλάχιστον εμένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα, ψέματα, το πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλα win7 64bit :D

Θες να πεις οτι με το που πέρασες τα 64bit την είδε την κάρτα απ ευθείας???? Για εξηγησε μου λίγο γιατί μου φαίνεται περίεργο..

Δεν την έβλεπε δλδ κάθολου το λαπτοπ με άλλο λειτουργικό?

για το αν είναι os related το προβ, μπορείς να βάλεις κ ένα ubuntu live cd να δεις τί βλέπει από συσκευές κλπ κλπ...

το pin mod μου είχε χρειαστεί σε lap που έβαλα άλλη wifi κ το διακοπτάκι του λαπ δε την άνοιγε με αποτέλεσμα να μη φαίνεται καν στον device manager... με το mod παρέκαμψα το on/off switch που δεν έκανε τπτ κ ξεκίναγε η κάρτα on κ πλέον την έβλεπαν τα win...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.