Jump to content

The Lab.gr Team και 3DMark2001SE Benchmark......

Recommended Posts

Root συμφωνω...αλλα και ο macci με dry ice παιζει....οποτε (δεν γνωριζω γιαυτο ρωταω) θα εχει μεγαλη διαφορα?

μην ξεχνας οτι στην καρτα θα εχουμε και εμεις vapo....

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από RootX [03-10-2003 και 10:52]

H μαμακία στην όλη ιστορία, είναι μην πλακώσουν οι LN2άδες, και μείνουμε με την γλύκα, lol.

Εγώ δεν ξέρω αν είναι ******* να πλακώσουν οι LN2αδες. Εκείνο που λέω είναι γιατί να μην τσοντάρουμε όσοι μπορούμε να πάρουμε ένα τέτοιο για κόντρες. Εργαλείο του δικτυακού τόπου θα είναι. Θα τρέχει μόνο για την φίρμα.

Δυστηχώς τα 27000 τα πρόλαβε άλλος.....ΑΡΑ τώρα πάμε γιά τα 28000 marks........... :)

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω μία καλή μνήμη να την ταιριάξω με την άλλη..........Η μία benchmark-άρη στούς 258MHz και η άλλη στους 268MHz........Όλα αυτά με Cas 2-5-2-2........Axxxxx..........μιά μνημούλα ζητάω..........Ζητάω πολλά????.......... :D

Παράθεση
Αρχική απάντηση από hipro5 [04-10-2003 και 05:14]

Δυστηχώς τα 27000 τα πρόλαβε άλλος.....ΑΡΑ τώρα πάμε γιά τα 28000 marks........... :)

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω μία καλή μνήμη να την ταιριάξω με την άλλη..........Η μία benchmark-άρη στούς 258MHz και η άλλη στους 268MHz........Όλα αυτά με Cas 2-5-2-2........Axxxxx..........μιά μνημούλα ζητάω..........Ζητάω πολλά????.......... :D

πόσα volt στα 268? άρχισε να την μαστηγώνεις.... όλα αυτά με peltier? άντε μας έχει συνηθήσει σ'αυτά.:cool:

Τι λες ρε γιαννη...γιατι να μην ριξει πελτιερ?????πλακα κανεις..ισως και να βγαλει το προμιε απο τον επεξεργαστη και να το βαλει στις μνημες....

Παράθεση
Αρχική απάντηση από shidokanjohn [04-10-2003 και 17:44]

που να ριξει πελτιερ???????

αυτα που λες τα σκεφτεσαι ποτε?

Στις μνήμες... ΝΑΙ τα σκέφτομαι. ο hipro το έχει κάνει παλιά....

Χαχαχαχχαχα,

είναι να μην ανοίξει το αρχείο του ο Jim, έτσι και το ανοίξει, δεν μας σώζει τίποτε....

ναι ναι

αλλα ο τζιμακος νομιζει οτι σε ενα κουτι χωρανε ολα......

τελος παντων δεν το ανοιγω το ανοιγω ρο ρημαδι μου,,

καλα που εχουμε και τον τζιμακο γιατι μαλλον αυτος μονο το σκεφτηκε

Παράθεση
Αρχική απάντηση από hipro5 [03-10-2003 και 00:53]

Ποτέ μη λές ποτέ ασταμάτητε.........Καμμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται!!!........ :D:woot:

......στη χειρότερη θα βάλουμε και Peltier στις μνήμες της 9800........ ;)

Για να μιλάει ετσι ο hipro... λέω να ετοιμαζόμαστε να τριβουμε τα μάτια μας :whistling :D

Να σου πώ.........Τώρα πού έκανα λίγο χώρο στό κουτί (έριξα το RAID) ίσως και να βάλω το Peltier στη δεύτερη μνήμη πού μουλαρώνει.........Tο bench ....soooonnnnn........ :)

έχεις σκεφτει αντι για κουτί να χρησιμοποιήσεις 2-3 ντέξιον?

Να έχεις ρε παιδί μου χώρο να παίζεις

:D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.