Jump to content

ATi 5870 Upgrade

ManolisX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα πρώτα απ όλα και καλώς σας βρήκα...Έχω μία απόρια και ελπίζω να απαντηθεί..Το τωρινό μου σύστημα,αποτελείτε απο τα εξής χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής : Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz @ Stock

Μητρική Κάρτα : Asus P5K

Μνήμη RAM : Adata DDR2 4 GB (2x2GB) 4-4-4-14 667MHZ

Τροφοδοτικό : L&C 600W

Κάρτα Γραφικών : GeForce 9800GTX/+ 512 MB

Τώρα με την κυκλοφορία της 5870 σκεφτόμουν να χτυπήσω μία,μιας και η 9800 μου έχει αρχίσει να παλιώνει..

Το θέμα όμως ειναι,αν πάρω την 5870,θα τρώει bottleneck απο τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος ή οχι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση!:)

Ε οσο να ναι ο 6600 θα την κραταει αρκετα...

Παντω η μητρικη σου σηκωνει υπερχρονισμο οποτε πηγαινε τον στα 3-3,2...

Καλυτερα ομως να παρεις 5850 και και με τα περισευουμενα αλλα και πουλωντας τον 6600 να παρεις εναν Q9ΧΧΧ καλυτερα.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου.Το θέμα όμως ειναι ότι δεν έχω ξανακάνει o/c...Με την stock ψύχτρα που έχω τώρα ο επεξεργαστής ειναι στους 60 βαθμούς :o αμα του κανω και o/c φανταζεσαι τι θα γίνετε..Μπριτζόλες θα ψήνω πάνω του:hehe:

Μονο για το τροφοδοτικο σ εχω αμφιβολιες

Δεν κάνουν 600 Watt; Είσαι σίγουρος?Στο youtube είδα ό,τι η κάρτα σε full load πάει μέχρι 300watt!:smoke:

Κανουν τα 600watt αλλα δεν ειναι και το πιο ποιοτικο το τροφοδοτικο σου,οποτε αμφιβαλλω αν βγαζει 600...

Την 9800 που έχω τωρα που ειναι και "βαρύα" την βγάζει παντως!

αλλο ομως 9800 και αλλο 5870! οσο νανε τα θελει τα watt της η ατιμη!:pleasantry:

60 βαθμους χωρις OC?

Πολλα δεν ειναι?

Αν έχει τη στοκ πάνω και καλά είναι.

Ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα και εγω θελω να παρω την καινουργια 5870(τωρα εχω την 4870) αλλα εχω εναν Intel Qore 2 Duo 6600 στα 2.74...Ποιον θα πρεπει να παρω; Και ποσο πoιανει περιππου αν τον πουλησω κανενα 40αρι τον εχω 2,5 χρονια..

Θα παρω και κουτι και ψυχτρα ωστε να πιανει καλυτερους βαθμους (και να μπορω να την κλοκαρω βεβαια..) το stepping του q6600 ειναι B (cpu-z)..Μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι χωρις βεβαια να περναει τα 450 ευρω συνολικα?

μια χαρα εισαι απο CPU, αν κανεις και ενα ελαφρυ OC στα 3ghz εισαι ανετος. Αναβαθμιση δε σε κανενα Q9550 παντελως ανουσια. Ομως πιστευω και εγω οτι μια 5850 θα ηταν καλυτερη επιλογη, και πιο βατη για το τροφοδοτικο...

μια χαρα εισαι απο CPU, αν κανεις και ενα ελαφρυ OC στα 3ghz εισαι ανετος. Αναβαθμιση δε σε κανενα Q9550 παντελως ανουσια. Ομως πιστευω και εγω οτι μια 5850 θα ηταν καλυτερη επιλογη, και πιο βατη για το τροφοδοτικο...

Δεν ειπα κατι για αναβαθμιση cpu!:no:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.