makio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2003 λοιπον φιλοι το θεμα εχει ως εξηςο δισκος στο λαπτοπ ενος φιλου μου τα επαιξε!!ΔΕΝ κρατησε μπακαπ και τον εστειλε στην infoquest μηπως τον φτιαξουν ....εκει του εκαναν ενα περασμα τα windows xp απο πανω (ετσι του ειπαν ) και οτι ο δισκος ειναι οκ...οταν τον πηρε παλι στα χερια του και μετα απο 20 λεπτα λειτουργειας ξανακολησετο επομενο βημα του ειναι η tic-tac.gr για να δει αν γινεται τπτ ΚΑΙ ΠΟΣΟ!!σαν εσχατη λυση μενει να του βαλουμε εμεις χερι , αλλα δεν εχω ιδεα απο mobile δισκους!(θεμα τροφοδοσιας-καλωδια) θα κανω καμια βολτα μηπως βρω τεχνικα χαρακτηρ. αλλα οποιος εχει καποια εμπειρια ας δωσει ενα χερακι.......ευχαριστω:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Οκτώβριος 2, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 απο οτι ξερω οι φορητοι δισκοι ειναι modular...κουμπωνουν ξεκουμπωνουν...αυτο εχω δει σε μερικα Thinkpad..οσο για τιν tic tac μαθετε πρωτα τιμη....πριν κανετε οτιδηποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Εαν ο δισκος εχει ntfs ενα πολυ καλο προγραμμα (εχει ηδη βοηθησει πολλους) ειναι το GetDataBack for NTFS..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 2, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Suede ναι το ξερω οτι ειναι μοντουλαρ , το θεμα ειναι αν θα μπορεσω να τον 'χειριστω' σε desktop !!?Vag το προγρμμα ακουγεται ενδιαφεον ! εχεις πιο πολλα infos? (το hdregenerator παντως δουλευει καλα)thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 2, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Originally posted by Vagouridis on 03-10-2003 at 00:32 Εαν ο δισκος εχει ntfs ενα πολυ καλο προγραμμα (εχει ηδη βοηθησει πολλους) ειναι το GetDataBack for NTFS..... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! !!!!! !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 2, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 yυπάρχει εξωτερικό bay για δίσκους φορητών, νομίζω με usb σύνδεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 2, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 καλη περιπτωση κι αυτη Βουδα .......αλλα ποιος ψαχνει (και πληρωνει) γι αμφιβολο στοχο τελικα.......μαλλον τελικα δεν μπαινει σε desktop (θα τον ελεγχα καλυτερα) κραταω μια επιφυλαξη οτι τελικα ισως να μην ειναι ο δισκος (θα το δουμε συντομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2003 Εαν δεν βρεις το αντιστοιχο bay.Δοκιμασε και την λυση του lan....( τα ειπαμε και στο μσν αλλα καλου κακου να υπαρχουν οι λυσεις σε post..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.