kris12 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2009 Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, ενώ είναι στο ρεύμα ανοίγει μόνος του και σβήνει χωρίς να έχω συνδέσει το reset,power καλώδια στην μητρική.Τι να κάνω και τι φταίει ?Help ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Να κοιτάξεις το τροφοδοτικό σου, καθώς και για τυχόν βραχυκυκλώματα πρώτα απ' όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 βραχυκύκλωμα που ακριβώς? Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο LC 700W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 βραχυκύκλωμα που ακριβώς? Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο LC 700W.Μήπως πατάει κάποιο σημείο της μητρικής σε μέταλο του κουτιού. Αν μπορείς βγάλε τη μητρική και δούλεψέ την εκτός του κουτιού σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Για βραχυκύκλωμα το κόβω κι εγώ. Βγάλτο απ' το κουτί, κι αν συνεχίζει, δοκίμασε με κάποιο άλλο τροφοδοτικό αν υπάρχει εύκαιρο (το παλιό π.χ, μιας και λες οτι αυτό είναι καινούργιο. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Σεπτέμβριος 28, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12 Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Τελικά ήταν θέμα βραχυκυκλώματος...Thanks για όλα.....:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.