Jump to content

Logitech G15 New

petran_x13

Recommended Posts

λοιπόν έχω το Logitech G15 και παρατηρώ ότι πολλές φορες κολλάει η lcd screen για παράδειγμα μπήκα να παίξω nfs shift και έχει κολλήσεις στο σημείο που μου δείχνει τα coundown και stopwatch

εμενα μπορει να κολλησει καμια φορα οταν ερχεται νεο mail και να θελει πατημα το πληκτρο εναλλαγης. Παιχνιδι δεν εχω δοκιμασει να δω τι κανει......

αφότου έκανα restart για να ξεκολλήσεις το πληκτρολόγιο και έβαλα το κρίσις warhead που υποστηρίζει το πληκτρολόγιο δηλαδή δείχνει τις βόμβες πόσες σφαίρες έχω κτλ έπαιξε κανονικότατα

Μηπως το χες σε κανα USB hub?

το είχα μέχρι εχτές αλλα και πάλι τα ίδια επίσης ένα παο τα 4 κουμπάκια για τα countdown και stopwatch δεν νιώθει να το κάνω rma στο πλαίσιο???

τελικά παιδιά τι να κάνω να παο στο πλαίσιο να τους το δώσω πίσω γιατί ούτος η άλλος πριν λίγες μέρες κατάλαβα ότι ένα κουμπί από τα countdown και stopwatch δεν λειτουργεί το θέμα είναι ότι είμαι 15 χρόνον και ίσος με πάρουν στο ψιλό δεν έχω ξαναπάει τίποτα για rma

Και λοιπόν?Μην ανησυχείς δεν είναι ανθρωποφάγοι.Πήγαινε και πες το πρόβλημά σου.

σήμερα μετά το φροντιστήριο πήγα αλλα χωρίς το πληκτρολόγιο για να πάρο κάτι dvd που ήθελα και μίλησα με ένα παιδί και μου είπε ok αρκεί να το φέρω με την απόδειξη το θέμα είναι ότι εκτος από το κώλυμα τις lcd έχω και πρόβλημα με το ένα από τα 4 κουμπάκια τις lcd που ρυθμίζει το "χρονομετρακι" δηλαδή δεν νιώθει καθόλου το πληκτρολόγιο το έχω ένα μηνα και δεν έχει φαΐ ούτε μια τουμπιτσα το ξεσκονίζω το νανουρίζω:suicide2: όλα ok και πήγε και χάλασε ελπίζω να μην το βρει και να δει μονο το "πανελακι" και να παω για αλλαγή αλλιώς r.i.p:wall:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.