hondo1 Σεπτέμβριος 27, 2009 #101 Σεπτέμβριος 27, 2009 @hydra.. και εγω για 4870x2 μιλαω.. @seb ... το crysis ειναι οτι πιο μουφα game εχει βγει στην ιστορια των pc.. θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει...εφαγε στο μισαωρο ενα ωραιοτατο uninstall οπως επισης και το farcry 2! βαρετα παιχνιδια με καθολου πρωτοτυπια cryengine 2 kαι μπουρδες.. συγκρινε κανα shift καλυτερα να δουμε... οσο για το batman εχεις δικιο...ειναι πολυ καλο με τα physx του
sebastian Σεπτέμβριος 27, 2009 #102 Σεπτέμβριος 27, 2009 To shift με ολα τερμα σε 1920x1200+x8ΑΑ+x16ΑF = 60αρι καρφωμενο με τον νεο driver 191.03 της nvidia! Με τους αλλους ειχε προβληματα!Ηοndo μην διαβαζεις πολυ xbitlabs.....
Hydra Σεπτέμβριος 27, 2009 #103 Σεπτέμβριος 27, 2009 if ati_gpu_present then disable_ultra_effects Μπραβο ,εγω που ειχα nVidia ομως δεν το ξερα και δεν θα με ενδιεφερε να το μαθω ποτε.Το θεμα ειναι πως και παλι ΑΤΙ θα παρεις,οποτε μη λες "μα" "μου" και τετοια @hondo1 οχι,γιατι το λινκ σου μιλαει για την 5870x2 τσεκαρε το παλι . Το θεμα δεν ειναι τοσο το οικονικο παιδια και γω δεν ειμαι λευτας,αλλα αμα ειναι να παιζω τα μισα παιχνιδια(εστω γιατι η nVidia επαιξε βρωμικα),ε θα παρω nVidia,τουλαχιστον θα κλαιω τα 50 ευρω παραπανω οχι τα 250 αμα παρω ΑΤΙ και μετα δε θα μπορω να κανω τιποτα με κανενα game. Αλλα οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω,ποιος ο λογος να κανουμε ετσι,οταν υπαρχουν οι beta του PhysX για ΑΤΙ + ενα σωρο τρικς στο νετ αμα ψαχτεις.
hondo1 Σεπτέμβριος 27, 2009 #104 Σεπτέμβριος 27, 2009 εμενα στο shift η 4870x2 απο 50 ως 120+ φτανει...δεν ειναι καλυτερη απο την "τεραστια" gtx295? αυτο που θελω να σου πω ειναι μηδαμινες οι διαφορες....σε καποια παιχνιδια βλεπε cryengine games... ειναι αναλογα τις προτιμησεις του καταναλωτη τι παιχνιδια παιζει.. δεν ειμαι κανενος fanboy αλλα προσπαθω με οσο πιο λιγα λεφτα να κανω το καλυτερο δυνατο για οτιδηποτε..γι'αυτο κ η 8800gt ως physx με ati στο pc μου @hydra... ναι το ξερω... απλα επειδη ειχε την 4870x2 και την gtx295...εγινε συγκριση στα fps
sebastian Σεπτέμβριος 27, 2009 #105 Σεπτέμβριος 27, 2009 hondo, δεν ειπα οτι εχουν μεγαλη διαφορα αλλα σε καποια δυνατα κατα την αποψη μου games (που μου αρεσουν) η 295 εχει το κατι παραπανω! Οπως και με τα physics, γιατι να μπω σε αλχημιες , αφου τα θελω τα ρημαδια τα Physx αλλα και τον αψογο παντα nvidia drivers! Eιδικα αυτο με το profile games με εχει βολεψει πολυ!
snooze Σεπτέμβριος 27, 2009 #106 Σεπτέμβριος 27, 2009 Το θεμα ειναι πως και παλι ΑΤΙ θα παρεις,οποτε μη λες "μα" "μου" και τετοιαΤο έχω γράψει πολλάκις. Ψωνίζω υποχρεωτικά nvidia λόγω μη σοβαρής υποστήριξης linux από την ΑΤΙ. Αυτό όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεν πρόκειται όμως όπου σταθώ και όπου βρεθώ να σταματήσω να κράζω την nvidia και την κάθε nvidia όταν κάνει τέτοιες καφρίλες.
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 27, 2009 #107 Σεπτέμβριος 27, 2009 τουλαχιστον θα κλαιω τα 50 ευρω παραπανω οχι τα 250 αμα παρω ΑΤΙ και μετα δε θα μπορω να κανω τιποτα με κανενα game. ωραια λογικη.Και τα χιλιαδες κοσμου που ηδη τα σκασαν σε 8series/9series/Physx standalone ειναι βλακες? Απορω πραγματικα... Η κινηση της Nvidia μονο ως κινηση πανικου μπορει να χαρακτηριστει απο μερους μου.
yanni Σεπτέμβριος 27, 2009 #108 Σεπτέμβριος 27, 2009 Ο στρουθοκαμηλισμός πολλών κατόχων Nvidia επειδή πολύ απλά η μαμάκα τους φροντίζει όχι να είναι καλύτερο το Game στο δικό τους μηχάνημα αλλά να είναι χειρότερο στου άλλου είναι απίστευτος. Αλήθεια τι κερδίζετε εσείς καλοί μου Νvidiaδες από το sabotage του Χ game στις ΑΤΙ κάρτες; Μήπως γίνεται καλύτερο στο δικό σας μηχάνημα;Διατηρήστε το κεφάλι μέσα στο χώμα αλλά να θυμάστε ότι ο ποπός είναι απέξω. Αν κάποια στιγμή νιώσετε έναν μικρό πόνο μην πείτε ότι δεν σας τα λέγαμε οι υπόλοιποι μυξοκλάψιάριδες.
Hydra Σεπτέμβριος 27, 2009 #109 Σεπτέμβριος 27, 2009 Αλήθεια τι κερδίζετε εσείς καλοί μου Νvidiaδες από το sabotage του Χ game στις ΑΤΙ κάρτες; Tιποτα,απλα δεν εχουμε να κλαιμε:whistlingκαι δεν χαιρομαστε για το σαμποταζ,προσωπικα δεν μπορω να πω αν ειναι σωστο η οχι,γιατι ειναι δικια της τεχνολογια και για να την ευχαριστηθεις πρεπει να χεις nVidia.Για να ευχαριστηθεις πχ μια αλλη τεχνολογια που ειναι της ΑΤΙ ,θα πρεπει να χεις ΑΤΙ,αλλιως θα ταν ολα ισα κι ομοια.Τωρα οταν λες συμφερει να παρω 4870x2 αντι για GTX295 ,ναι συμφερει ως προς την τιμη,οχι και ως προς την αποδοση και ως προς καποιες λειτουργιες οπως PhysX κτλπ....
sebastian Σεπτέμβριος 27, 2009 #110 Σεπτέμβριος 27, 2009 Ο στρουθοκαμηλισμός πολλών κατόχων Nvidia επειδή πολύ απλά η μαμάκα τους φροντίζει όχι να είναι καλύτερο το Game στο δικό τους μηχάνημα αλλά να είναι χειρότερο στου άλλου είναι απίστευτος. Αλήθεια τι κερδίζετε εσείς καλοί μου Νvidiaδες από το sabotage του Χ game στις ΑΤΙ κάρτες; Μήπως γίνεται καλύτερο στο δικό σας μηχάνημα;Διατηρήστε το κεφάλι μέσα στο χώμα αλλά να θυμάστε ότι ο ποπός είναι απέξω. Αν κάποια στιγμή νιώσετε έναν μικρό πόνο μην πείτε ότι δεν σας τα λέγαμε οι υπόλοιποι μυξοκλάψιάριδες.Οτι να ναι! Να ξερεις τι αγοραζεις και γιατι το αγοραζεις, απλα πραγματα! Ολο αυτο ξεκινησε με τα windows 7 που ηταν σε beta μορφη, απλα η nvidia φροντιζει τωρα να το σταματησει που θα βγουν και επισημα! Ενδιαφερεται πιο πολυ για το software σπαταλοντας χρηματα για να υποστιριζει τα παιχνιδια, δηλαδη η ΑΤΙ με το ΤΣΑΜΠΑ θελει το κατι παραπανω????? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΗΣ NVIDIA ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!πχ η microsoft αγορασε ολα τα expansion του GTA 4 αποκλειστικα για το χβοχ 360, ειδατε κανενα να φωναζει! απο playstationakides και pcakides. Αφου πληρωσε τοσα φραγκα καλα εκανε και τα πηρε!Η αγορα ειναι σκληρη, δεν ειναι για ρομαντικους.....
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #111 Σεπτέμβριος 27, 2009 το όλο πρόβλημα ξέρετε που είναι? πως η nVidia έιχει 1000προγραμματιστές που εκτος από hardware δίνουν και software υλοποιήσεις (βλέπε τις άπειρες δινατοτες Cuda) και η Ati δεν έχει τίποτα.+πως παίρνεις ATI και περιμένεις 2-3 μήνες ώστε να βγούν drivers ώστε η κάρτα να δουλέψει όπως πρέπειάμα η ATI ήταν έξυπνη να έβγαζε κάτι που θαέκανε σταχτη την nVidia... έτσι γίνετε ο ανταγωνισμός......όχι (έλα μωρέ πάνε πάρε και μια nVidia εγώ γιατί να ασχοληθώ?).Τώρα η ATI θα το σκεφτεί 2-3 φορες να προσλάβει και αυτή επιτέλους κανένα προγραμματιστήedit: επίσης η nVidia στις κάρτες τις δεν λέει πως είναι physX κάρτες αλλα πως υποστηρίζουν και αυτήν την λειτουργία.που την υποστηρίζουν άμα την τρέχεις ως main κάρτα... δεν έχει καμια απατεωνιά. άμα ήταν physX κάρτες αποκλειστικά τότε θα ήταν άλλη η όλη συζήτηση
yanni Σεπτέμβριος 27, 2009 #112 Σεπτέμβριος 27, 2009 Tιποτα,απλα δεν εχουμε να κλαιμε:whistlingκαι δεν χαιρομαστε για το σαμποταζ,προσωπικα δεν μπορω να πω αν ειναι σωστο η οχι,γιατι ειναι δικια της τεχνολογια και για να την ευχαριστηθεις πρεπει να χεις nVidia.Για να ευχαριστηθεις πχ μια αλλη τεχνολογια που ειναι της ΑΤΙ ,θα πρεπει να χεις ΑΤΙ,αλλιως θα ταν ολα ισα κι ομοια.Τωρα οταν λες συμφερει να παρω 4870x2 αντι για GTX295 ,ναι συμφερει ως προς την τιμη,οχι και ως προς την αποδοση και ως προς καποιες λειτουργιες οπως PhysX κτλπ....lol! για το αρχικό σχόλιοόσον αφορά τα υπόλοιπα να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω αποκλειστικά για το PhysX για το οποίο επαναλαμβάνω ότι δεν μιλάμε για χρήση σε κάρτες ΑΤΙ. Άλλο λέω. Το Batman π.χ. το κατακρεούργησαν οπτικά σε ΑΤΙ. Παλιότερα είχαν πληρώσει-απειλήσει για την μη αποδοχή τους DirectX 10.1. Αυτά δυστυχώς δεν εγγυώνται καλύτερα games στους κατόχους NVidia, απλά χειρότερα games στους κατόχους ΑΤΙ. Τουλάχιστον τώρα διότι αν στο μέλλον η Nvidia θεωρήσει ότι δεν αρκεί το sabotage του αντιπάλου, θα αρχίσει να σαμποτάρει τους ίδιους της τους πελάτες με τα games να είναι οπτικά - και όχι μόνο στα fps - ανώτερα στις hi end κάρτες σε σχέση με τις mainstream.
papatsonis Σεπτέμβριος 27, 2009 #113 Σεπτέμβριος 27, 2009 ...δηλαδη η ΑΤΙ με το ΤΣΑΜΠΑ θελει το κατι παραπανω????? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΗΣ NVIDIA ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!....Η αγορα ειναι σκληρη, δεν ειναι για ρομαντικους.....ρε ..αβ ..αβ.. ποιο τσαμπα και ...ες μπλε..? ο αλλος που θέλει το κάτι παραπάνω , τα ΣΚΑΕΙ η δεν τα ΣΚΑΕΙ? για να το έχει (λέγε με 2η κάρτα VGA nvidia...).., οπότε ΕΣΥ που σφίγγεσαι(bold υπ'αριθμ. 2) λες και σου έφαγαν το μπιφτέκι?.. να κάνω και κακά..?Υ.Γ.> Nvidia έχω... και πιθανον να προσθέσω και 2η.. οπότε ΔΕΝ τα παίρνω απο την ΑΤΙ, απλά τέτοιες τακτικές αν και καθόλα νόμιμες.. δεν είναι ηθικές ΙΜΟ, γιατι απαξιώνεις τελείως αυτους τους "βλακες" που τα έσκασαν για μια εξτρα nvidia καρτα..
sebastian Σεπτέμβριος 27, 2009 #114 Σεπτέμβριος 27, 2009 lol! για το αρχικό σχόλιοόσον αφορά τα υπόλοιπα να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω αποκλειστικά για το PhysX για το οποίο επαναλαμβάνω ότι δεν μιλάμε για χρήση σε κάρτες ΑΤΙ. Άλλο λέω. Το Batman π.χ. το κατακρεούργησαν οπτικά σε ΑΤΙ. Παλιότερα είχαν πληρώσει-απειλήσει για την μη αποδοχή τους DirectX 10.1. Αυτά δυστυχώς δεν εγγυώνται καλύτερα games στους κατόχους NVidia, απλά χειρότερα games στους κατόχους ΑΤΙ. Τουλάχιστον τώρα διότι αν στο μέλλον η Nvidia θεωρήσει ότι δεν αρκεί το sabotage του αντιπάλου, θα αρχίσει να σαμποτάρει τους ίδιους της τους πελάτες με τα games να είναι οπτικά - και όχι μόνο στα fps - ανώτερα στις hi end κάρτες σε σχέση με τις mainstream. EIΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ! To batman, βγηκε στην ΑΤΙ οπως και στα αλλα μηχανηματα! Απλα οι καρτες την NVIDIA εχουν μια υποστιριξη παρα πανω στη λειτουργια physics και το εκμεταλευτηκαν. Το παιχνιδι δεν ειχε προγραμματιστει μετα physics, τελευταια στιγμη μπηκε η NVIDIA στο παιχνιδι αφου ειδε οτι το παιχνιδι ΣΠΕΡΝΕΙ και οτι με τα PHYSΧ μεσα θα ηταν ενα επιπλεον ΑΤΟΥ της για promotion! και γι αυτο αργησε και λιγο να βγει το παιχνιδι στα PC! ρε ..αβ ..αβ.. ποιο τσαμπα και ...ες μπλε..? ο αλλος που θέλει το κάτι παραπάνω , τα ΣΚΑΕΙ η δεν τα ΣΚΑΕΙ? για να το έχει (λέγε με 2η κάρτα VGA nvidia...).., οπότε ΕΣΥ που σφίγγεσαι(bold υπ'αριθμ. 2) λες και σου έφαγαν το μπιφτέκι?.. να κάνω και κακά..? Υ.Γ.> Nvidia έχω... και πιθανον να προσθέσω και 2η.. οπότε ΔΕΝ τα παίρνω απο την ΑΤΙ, απλά τέτοιες τακτικές αν και καθόλα νόμιμες.. δεν είναι ηθικές ΙΜΟ, γιατι απαξιώνεις τελείως αυτους τους "βλακες" που τα έσκασαν για μια εξτρα nvidia καρτα.. papatsoni αυτο το feature εγινε ή δεν εγινε πανω σε ενα beta λειτουργικο? ΤΕΛΟΣ! Τωρα περι μπιφτεκια υποθεση ! Προτειμω τις μπριζολες
yanni Σεπτέμβριος 27, 2009 #115 Σεπτέμβριος 27, 2009 Να υποθέσω ότι όποτε πληκτρολογείς χρησιμοποιείς το τυφλό σύστημα; Τα χέρια στο πληκτρολόγιο και τα μάτια στο κουτί της κάρτας σου;;;Οτι να ναι! Να ξερεις τι αγοραζεις και γιατι το αγοραζεις, απλα πραγματα! Αυτό θα μου το φώναζα αν είχα πάρει την 9600GT στα 53€ που ζαχάρωνα πριν έναν μήνα. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν την πήρα και άρα δεν έχω λόγο να μου το φωνάζω.Ολο αυτο ξεκινησε με τα windows 7 που ηταν σε beta μορφη, απλα η nvidia φροντιζει τωρα να το σταματησει που θα βγουν και επισημα! Και μετά λες εμένα "ότι να ναι"...... Ενδιαφερεται πιο πολυ για το software σπαταλοντας χρηματα για να υποστιριζει τα παιχνιδια, δηλαδη η ΑΤΙ με το ΤΣΑΜΠΑ θελει το κατι παραπανω????? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΗΣ NVIDIA ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!Τα επιχειρήματα σου είναι απολύτως άστοχα. Άλλο να πληρώνεις για να γίνουν τα games καλύτερα στο δικό σου hardware - ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ, για να μην πω ότι θα έπρεπε να επιβάλλεται και άλλο να σαμποτάρεις το game στο hardware του ανταγωνιστή ή να εκβιάζεις τον πελάτης σου με έμμεσο έστω τρόπο να μην αγοράζει κάρτες του ανταγωνιστή σου.πχ η microsoft αγορασε ολα τα expansion του GTA 4 αποκλειστικα για το χβοχ 360, ειδατε κανενα να φωναζει! απο playstationakides και pcakides. Αφου πληρωσε τοσα φραγκα καλα εκανε και τα πηρε!Η αγορα ειναι σκληρη, δεν ειναι για ρομαντικους.....Όπως σου είπα σκέφτεσαι λάθος. Η Nvidia κα η ΑΤΙ είναι στην ίδια αγορά. PC games. Αν τα games βγαίναν σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, που μπορεί στο τέλος να φτάσουμε και εκεί, τότε θα είχες δίκιο. Τώρα δεν έχεις.Όσο για την αγορά, ναι είναι σκληρή και έτσι όπως απομονώνεται η Nvidia και από την Intel και από την AMD, την βλέπω να παίρνει πόδι από την Χ86 πλατφόρμα. Σε 3 χρόνια, σε 5 χρόνια....κάποια στιγμή σίγουρα. εκτός και αν αλλάξει μυαλά.
yanni Σεπτέμβριος 27, 2009 #116 Σεπτέμβριος 27, 2009 EIΣΑΙ ΛΑΘΟΣ !To batman, βγηκε στην ΑΤΙ οπως και στα αλλα μηχανηματα! Απλα οι καρτες την NVIDIA εχουν μια υποστιριξη παρα πανω στη λειτουργια physics και το εκμεταλευτηκαν. Το παιχνιδι δεν ειχε προγραμματιστει μετα physics, τελευταια στιγμη μπηκε η NVIDIA στο παιχνιδι αφου ειδε οτι το παιχνιδι ΣΠΕΡΝΕΙ και οτι με τα PHYSΧ μεσα θα ηταν ενα επιπλεον ΑΤΟΥ της για promotion! και γι αυτο αργησε και λιγο να βγει το παιχνιδι στα PC!Αν είμαι λάθος τότε εδώ είναι ο πλανήτης Αφροδίτη. Sorry νόμιζα ότι ήμουν στον πλανήτη ΓΗ.Για τράβα ένα google να μαθαίνεις.
papatsonis Σεπτέμβριος 27, 2009 #117 Σεπτέμβριος 27, 2009 papatsoni αυτο το feature εγινε ή δεν εγινε πανω σε ενα beta λειτουργικο? ΤΕΛΟΣ! ... beta...?:wassat: , ναι.. εχεις "δικιο"... οσο ΒΕΤΑ μπορει να θεωρηθουν τα 7 x64 RTM μωρε... . Μολις μιλαγα με φιλο με ΑΤΙ 4870 και το εν λογω λειτουργικο, οπου του δουλεψε αψογα.. το physx με 9800gt (μη βιαστεις να κρινεις την αγορα... , για αλλο pc ηταν και ειπε να το δοκιμασει..) και στο vantage, οσο και στο fluidmark τα νουμερα εκτοξευτηκαν απο οτι μου πε.. (fluid απο ~10 -> ~60!!) ΤΕΛΟΣ!!
DIMITRIS56 Σεπτέμβριος 27, 2009 #118 Σεπτέμβριος 27, 2009 EIΣΑΙ ΛΑΘΟΣ !To batman, βγηκε στην ΑΤΙ οπως και στα αλλα μηχανηματα! Απλα οι καρτες την NVIDIA εχουν μια υποστιριξη παρα πανω στη λειτουργια physics και το εκμεταλευτηκαν. Το παιχνιδι δεν ειχε προγραμματιστει μετα physics, τελευταια στιγμη μπηκε η NVIDIA στο παιχνιδι αφου ειδε οτι το παιχνιδι ΣΠΕΡΝΕΙ και οτι με τα PHYSΧ μεσα θα ηταν ενα επιπλεον ΑΤΟΥ της για promotion! και γι αυτο αργησε και λιγο να βγει το παιχνιδι στα PC!Και μιας και το παιχνίδι άρεσε στην nVidia είπε δεν βάζετε και τα physx μου να γίνει super. Γιατί μιας και έχω τα καλύτερα physix κάντε κι εσείς μια θυσία για λιγότερους gamers. Αλλά θα έχουμε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.Πλάκα μας κάνεις ότι τα physx μπήκαν στο τέλος, δηλαδή είχαν άλλη μηχανή φυσικής υπόψη τους, γιατί τώρα π.χ. στις άλλες κάρτες το παιχνίδι δεν έχει καθόλου ομίχλη και καπνούς, τα αυτονόητα εφέ. Τώρα θα μου πεις όταν ¨παραγωγός¨ του παιχνιδιού είναι η nVidia τι περιμένεις…
Candyman Σεπτέμβριος 27, 2009 #119 Σεπτέμβριος 27, 2009 Να με συγχωρείτε αλλά η άποψη ότι τα παιχνίδια κουτσουρεύονται στο υπόλοιπο hardware είναι μια άποψη μάλλον κατασκευασμένη και ΟΧΙ τεκμηριωμένη.Δεύτερον, για να μιλάμε για όλα τα συστήματα και όχι μόνο για την 295. Λένε διάφοροι για την υπεροχή σε επιδόσεις των Ati. Να με συγχωρεί η χάρη ορισμένων αλλά αυτό το πράγμα έχει γίνει κουραστικό.Μόλις ετοιμαστούν θα ανεβάσω μερικά videos από τις 260 μου, έτσι σαν σημείο αναφοράς.Το γεγονός ότι οι οδηγοί ακόμα και σήμερα έχουν θεματάκια δεν θα πρέπει να το θίξουμε; Το ότι με τους 9.9 έφτιαξε το ένα πρόβλημα και δημιουργήθηκε άλλο (Resident Evil 5) να μην το θίξουμε; Και ξέρετε τι γίνεται; Με τις Ati κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί οφείλουμε να παραδεχτούμε την πραγματικότητα. Σαφώς και κανείς δεν είναι τέλειος, και σαφώς και οι nvidia έχουν κατά καιρούς θεματάκια με τους οδηγούς. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν τα προβλήματα που παρουσιάζουν κατά καιρούς οι Ati. Εγώ προσωπικά πάντως ποτέ δεν είχα σοβαρό ζήτημα ή άλυτο, με τις nvidia.Απο κει και πέρα, εφόσον αναφερόμαστε και σε άλλα θέματα άσχετα με το thread θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν είναι οι ATI οι υπερκάρτες και οι nvidia άχρηστες όπως αφήνουν πολλοί να εννοηθεί. Μιλάνε πολλοί για fanboys της nvidia, όταν την ίδια στιγμή fanboys της ati έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια αντικειμενικής οπτικής (γενικά συμβαίνει αυτό, δεν μιλάω συγκεκριμένα για το thelab).
snooze Σεπτέμβριος 27, 2009 #120 Σεπτέμβριος 27, 2009 στις άλλες κάρτες το παιχνίδι δεν έχει καθόλου ομίχλη και καπνούς, τα αυτονόητα εφέ. Είναι να γελά κανείς με αυτό το αισχρό promotion video με το batman και physX on / physX off... Γιατί φωτορεαλιστικούς καπνούς και ομίχλη θυμάμαι από τότε που έπαιζα το πρώτο unreal σε μια geforce 256 αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια τώρα χρειαζόμαστε physX για να τους δούμε στο περιβόητο batman και αυτή είναι η τρομερή τεχνολογία της nvidia που οι κάτοχοι ATI δεν μπορούν να έχουν. Μιλάμε για το απίστευτο καραγκιοζιλίκι. Μόνο 14 χρονα και fanboys πείθουν με την καφρίλα τους.Να με συγχωρείτε αλλά η άποψη ότι τα παιχνίδια κουτσουρεύονται στο υπόλοιπο hardware είναι μια άποψη μάλλον κατασκευασμένη και ΟΧΙ τεκμηριωμένη. Νομίζω ότι μόλις την τεκμηρίωσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.