goku_dbz Οκτώβριος 8, 2009 #301 Οκτώβριος 8, 2009 Το να μην δουλευουν σωστα 2 καρτες γραφικων διαφορετικων εταιρειων με διαφορετικους οδηγους σε ενα συστημα, εχει λογικη! το να ερχεται η μια απο τις 2 και να σου απενεργοποιει την αλλη, καθολου! (οποια εταιρεια και να ειναι αυτη) :OT: εφαγα μια ωρα να διαβασω ολο το θεμα, αλλα αξιζε τελικα υπαρχει πολλυς φανμποϊσμος
Hydra Οκτώβριος 8, 2009 #302 Οκτώβριος 8, 2009 να ρωτήσω και εγώ ο χαζός... όλοι εσείς που χαίρεστε ... τι θα κερδίσετε από αυτήν την ενέργεια ? Εγω χαιρομαι γιατι εχω nVidia και δεν εχω προβλημα.Και οι ΑΤΙ καλες ειναι,αλλα αμα ειχα ΑΤΙ ισως να το χα μετανιωσει με αυτα που κανει η nVidia.
Arxagelos Οκτώβριος 8, 2009 #303 Οκτώβριος 8, 2009 yanni το πάτε απο δω το πάτε απο κει, αλλά δεν λέτε να καταλάβετε οτι Ageia δεν υφίσταται πλέον, σε λίγο θα ξεσηκωθούν και οι κάτοχοι 3DFx και θα κράζουν την Nvidia γιατί δεν δουλεύει το SLI. :giveup: να ρωτήσω και εγώ ο χαζός... όλοι εσείς που χαίρεστε ... τι θα κερδίσετε από αυτήν την ενέργεια ? Κανείς δεν χαίρεται, συζήτηση κάνουμε. Ίσα ίσα που σαν κάτοχος Nvidia 8800GTS ενεργοποίησα τα physX στο Batman και απο 40-50Fps έπεσε στα 2-3!!! PhysX my ass!!!
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #304 Οκτώβριος 8, 2009 Κάτι έτσι απλά προς παράθεση στοιχείων μια και το κάναμε ATi vs Nvidia...Προχτές έστησα ένα pc για ένα φίλο. Περιληπτικά να πω το config: Athlon II 250@3Ghz, 4gb Ram Corsair XMS2, Asus M4Α78 (SB770), και μια 4850 Sapphire. Περίμενα κι εγώ που λέτε να δώ την υπερκάρτα, την middle range killer, κ.λ.π. Βάζουμε Vista 64, περνάμε Vantage.. και... 5.800 marks περίπου και με πιάνουν τα γέλια. Η GTS250 (9800gtx+) έβγαζε 8 χιλιάρικα περίπου σε ΠΙΟ αργό pc σε cpu και πλατφόρμα (και όλα αυτά με physX off για να έχουμε σωστή σύγκριση, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν με PhysX on οι nvidia βγάζουνε καλύτερο frame rate στα 3D tests από ότι με off, οπότε μάλλον αδικία είναι για τις nvidia αφού απενεργοποιούμε ένα hardware feature που ο ανταγωνισμός ΔΕΝ έχει). Ήμαρτον δηλαδή ρε παιδιά με την αποθέωση της μετριότητας πια, ακόμα και οι 9600gt που είχα βγάζανε 5500-6000 marks (η μία, και περί στα 8500 και οι δυό) στον τότε AMD x2 3200+ μου (μιλάμε για προ Forceware 180.xx δηλαδή χωρίς PhysX ακόμα). Γιατί τα λέω αυτά; Μα για να τελειώνουμε με το overhype των ATi μια και καλή. Καλές κάρτες είναι σε απόδοση, κανείς δεν λέει το αντίθετο αλλά αυτό που πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν (δηλαδή ότι οι Ati πάνε σφαίρα και οι nvidia είναι "τάφοι") απλά δεν ισχύει! Τέλος!
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #305 Οκτώβριος 8, 2009 yanni το πάτε απο δω το πάτε απο κει, αλλά δεν λέτε να καταλάβετε οτι Ageia δεν υφίσταται πλέον, σε λίγο θα ξεσηκωθούν και οι κάτοχοι 3DFx και θα κράζουν την Nvidia γιατί δεν δουλεύει το SLI. :giveup:Από το ένα λάθος παράδειγμα στο άλλο. Λογικό αφού βλέπετε και οι ίδιοι ότι δεν είμαστε ούτε τρελοί ούτε παράλογοι.Άντε κάτι ποιο απλό.Ακόμα περιμένω κάποιος να μου δείξει που αναγράφεται στην συσκευασία μιας NVidia ότι το PhysX απαιτεί NVidia configuration.@CandymanΑυτά που γράφεις επιβεβαιώνονται από όλα αυτά τα reviews στο Internet από τα δεκάδες sites ή έρχονται σε αντίθεση;
stathid90 Οκτώβριος 8, 2009 #306 Οκτώβριος 8, 2009 Κάτι έτσι απλά προς παράθεση στοιχείων μια και κάναμε ATi vs Nvidia...Προχτές έστησα ένα pc για ένα φίλο. Περιληπτικά να πω το config: Athlon II 250@3Ghz, 4gb Ram Corsair XMS2, Asus M4Α78 (SB770), και μια 4850 Sapphire. Περίμενα κι εγώ που λέτε να δώ την υπερκάρτα. Βάζουμε Vista 64, περνάμε Vantage.. και... 5.800 marks περίπου και με πιάνουν τα γέλια. Η GTS250 (9800gtx+) έβγαζε 8 χιλιάρικα περίπου σε ΠΙΟ αργό pc σε cpu και πλατφόρμα (και όλα αυτά με physX off για να έχουμε σωστή σύγκριση, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν με PhysX on οι nvidia βγάζουνε καλύτερο frame rate στα 3D tests από ότι με off, οπότε μάλλον αδικία είναι για τις nvidia αφού απενεργοποιούμε ένα hardware feature που ο ανταγωνισμός ΔΕΝ έχει).Γιατί τα λέω αυτά; Μα για να τελειώνουμε με το overhype των ATi μια και καλή. Καλές κάρτες είναι σε απόδοση, κανείς δεν λέει το αντίθετο αλλά αυτό που πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν (δηλαδή ότι οι Ati πάνε σφαίρα και οι nvidia είναι "τάφοι") απλά δεν ισχύει! Τέλος!το θέμα με την 4850 είναι σε τι ανάλυση οθόνης την βάζεις ... εγώ πάντα παίζω σε 1440χ900 με όλα τα φίλτρα ενεργοποιημένα και τα frames μου είναι πάντα γύρο στο 50..
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #307 Οκτώβριος 8, 2009 Ακόμα περιμένω κάποιος να μου δείξει που αναγράφεται στην συσκευασία μιας NVidia ότι το PhysX απαιτεί NVidia configuration. Βρε συ Γιάννη, είπαμε δεν το αναφέρει η nvidia στο λέω κι εγώ που είμαι και.. ενθερμος οπαδός. Foul της βασικά. Απο κει και πέρα νομίζω έχουν ειπωθεί όλες οι θέσεις, οπότε όπως έλεγε και ο Διονυσίου: "ας μην γυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια, και πριονίζουμε τα πριονίδια"...
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #308 Οκτώβριος 8, 2009 το θέμα με την 4850 είναι σε τι ανάλυση οθόνης την βάζεις ... εγώ πάντα παίζω σε 1440χ900 με όλα τα φίλτρα ενεργοποιημένα και τα frames μου είναι πάντα γύρο στο 50..Νομίζω αγαπητέ μου ότι δεν έπιασες την ουσία του post μου. Ανεξάρτητα από αυτό μιλάω για 3d mark vantage σε Performance στα 1280x1024. Μην ξεχνάς ότι οι συγκρίσεις με άλλες κάρτες γίνανε σε συστήματα με λιγότερο ισχυρούς επεξεργαστές και παλαιότερες πλατφόρμες άρα η σύγκριση θεωρητικά ευνοεί την ati.
Arxagelos Οκτώβριος 8, 2009 #309 Οκτώβριος 8, 2009 Ακόμα περιμένω κάποιος να μου δείξει που αναγράφεται στην συσκευασία μιας NVidia ότι το PhysX απαιτεί NVidia configuration. Δεν στο γράφει στο κουτί, στους drivers το γράφει. Δεν αγοράζεις Drivers τους κατεβάζεις απο το site της Nvidia.com
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #310 Οκτώβριος 8, 2009 Βρε συ Γιάννη, είπαμε δεν το αναφέρει η nvidia στο λέω κι εγώ που είμαι και.. ενθερμος οπαδός. Foul της βασικά.Απο κει και πέρα νομίζω έχουν ειπωθεί όλες οι θέσεις, οπότε όπως έλεγε και ο Διονυσίου: "ας μην γυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια, και πριονίζουμε τα πριονίδια"... Βρε εσύ μια χαρά τα λες και προς τιμήν σου (αν έβαζα στοίχημα για το ποιος θα είναι ο ποιο φανατισμένος Nvidiaκιας στο παρόν thread θα είχα χάσει όλη μου την περιουσία), άλλοι είναι που τα βλέπουν όλα όμορφα και ωραία και πραγματικά αναρωτιέμαι αν τα πιστεύουν κιόλας.
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #311 Οκτώβριος 8, 2009 @Candyman Αυτά που γράφεις επιβεβαιώνονται από όλα αυτά τα reviews στο Internet από τα δεκάδες sites ή έρχονται σε αντίθεση; ..ξέρω τι γράφουνε τα reviews, και όπως σου είπα κι εγώ δεν το περίμενα τόσο χαμηλό σκορ με βάσει τι είχα δει στα reviews (πάντως για να σου απαντήσω, σε αντίθεση έρχονται καθώς τα "έγκριτα sites" βγάζουνε ίδιες σε επιδόσεις τις 4850 και 9800gtx+/gts250). Προφανώς όμως δεν είχαμε i7 "τέρας" εδώ με DDR3 ώστε να δούμε ίσως τα νούμερα που αναφέρονται στα reviews, αλλά εν πάσει περιπτώσει όλες οι συγκρίσεις γίνανε σε πλατφόρμες συγκεκριμένες (αν θες στις αναφέρω και αναλυτικά). Γι'αυτό και γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι τα reviews αν δεν κάνω μετρήσεις κι εγώ. Και όσες φορές έχω στήσει σύστημα που μοιάζει σε χαρακτηριστικά με αυτό που χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο review πάντα έχω αποκλίσεις μεγάλες στα scores για κάποιο... περίεργο λόγο (και αυτό ισχύει και στις nvidia για να μην λές ). Δεν έχω κανένα λόγο να λέω παραμύθια, αν και κακώς δεν κράτησα screenshots για να μην αμφισβητηθώ (γενικά μιλάω με αφορμή το post σου). Όπως και να έχει πάντως εγώ δεν λέω μούφες, τα πράγματα ήταν έτσι. Και για να προλάβω κάποιες απαντήσεις, ΝΑΙ είχα latest drivers (Catalyst 9.9) full updated τα Vista και γενικά το σύστημα ήταν οκ. Ανεξάρτητα αν π.χ. η κάρτα μπορεί να βγάζει μεγαλύτερο σκορ σε καλύτερη/ταχύτερη πλατφόρμα, το ίδιο ισχύει και για τις nvidia που ανέφερα στην σύγκριση. Και όπως τόνισα στο post μου δεν το είπα για να μειώσω τις ATi, αλλά γιατί δεν με ευχαριστεί αυτό το overhype της ATi από μερίδα των enthusiasts.
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #312 Οκτώβριος 8, 2009 Και να κράταγες screenshots πάλι κάποιος θα μπορούσε να σε αμφισβητήσει, άλλωστε όπως λες τα περισσότερα έστω reviews σε βγάζουν λάθος. Γενικά κάθε configuration είναι διαφορετικό και δεν μπορείς να περιμένεις απόλυτα την ίδια συμπεριφορά ενός κομματιού hardware στον δικό σου υπολογιστή με του reviewer. Μπορεί απλά η 4850 να εκμεταλλεύεται καλύτερα έναν γρήγορο επεξεργαστή.
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #313 Οκτώβριος 8, 2009 Μπορεί απλά η 4850 να εκμεταλλεύεται καλύτερα έναν γρήγορο επεξεργαστή.Μπορεί, δεν την έχω δει σε πολλά configurations (αν και δεν θεωρώ τον Athlon II 250 αργό, μέτριο ίσως)... Συμφωνώ φυσικά ότι δεν είναι όλα τα setups ίδια, αλλά θα συμφωνείς κι εσύ πως σε παρόμοιες πλατφόρμες θα έχεις "κοντινά" αποτελέσματα με μικρές αποκλίσεις, πιθανώς και ασήμαντες. Συμφωνείς;Από την άλλη καθαρά σαν αγοραστής το λέω, αν ήταν δική μου η κάρτα και έβλεπα αυτές τις επιδόσεις θα είχα απογοητευτεί (ειλικρινά σου μιλάω). Πριν λίγο καιρό στήσαμε ένα σύστημα πάλι σε AMD με Nforce 720 (σιγά το chipset δηλαδή) και μια GTS250 και χωρίς ίχνος υπερβολής στα games εκείνο το setup ήταν αισθητά ταχύτερο από αυτό με την ΑΤi (τουλάχιστον στα λίγα games που έβαλα και στα δύο pc's). ΔΕΝ λέω ότι η 4850 είναι αργή, απλά δεν μου φάνηκε τόσο γρήγορη όσο λένε και τα reviews και οι κάτοχοι της.
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #314 Οκτώβριος 8, 2009 Μπορεί, δεν την έχω δει σε πολλά configurations (αν και δεν θεωρώ τον Athlon II 250 αργό, μέτριο ίσως)... Συμφωνώ φυσικά ότι δεν είναι όλα τα setups ίδια, αλλά θα συμφωνείς κι εσύ πως σε παρόμοιες πλατφόρμες θα έχεις "κοντινά" αποτελέσματα με μικρές αποκλίσεις, πιθανώς και ασήμαντες. Συμφωνείς; Τα έχω γράψει πολλές φορές και μάλιστα νομίζω τα έχω γράψει και σε απάντηση προς εσένα. Αν θυμάμαι καλά πάλι το θέμα ήταν 4850 vs GTS250.
The_Blade Οκτώβριος 8, 2009 #315 Οκτώβριος 8, 2009 Μάγκες εγώ είχα gtx295 κάηκε αφόυ βαραγε 105 βαθμούς στο χαλαρό και μετά πήγα σε 4850 cf . Ενημερωτικά σε αναλύσεις 1650 ήταν μόλις 10-15% κάτω σε 1920 εφτανε το 20% (low antialliazing). με κόστος 160 ευρώ vs 450 που έιχε τοτε η άλλη. Επίσης σε single configuration στο χρεπίτη rig n3 της υπογραφής σε σχέση με την 8800 gts 512 (ακα gts 250) έιχε τα ίδια ή περισότερα frame και καλύτερη ποιότητα. βασικά από όλες τις κάρτες nvidia που έχουν περάσει από τα χέρια μου η 9800 gx2 είναι η καλύτερη σε 1650 χτύπαγε τη 295.την κυρία gtx 295 σημειωτέων ήμουν αναγκασμένος να την δουλεύω με το ένα gpu απενεργοποιημένο γιατί οι driver ήταν τοοοοσο για τα μπάζα που crashare στο fallout 3 το COD k.a.Για να μή βάλω μέσα την ποιότητα χρωμάτων και εικόνας της ΑΤΙ που δεν παίζεται.Γενικότερα αν και πάντα θα κυνηγήσω το καλύτερο προιόν ανεξάρτητα ποιός το βγάζει(όπως και το 90% εδώ μέσα) και αν το gt300 βγεί καλό θα βρεί το δρόμο του στο pC μου με ευκολία διαπιστώνω τα εξής: η nvidia μετά το τέρας 8800 gtx ένιωσε να έχει την αγορά στην τσέπη της και άρχισε τις ιστορίες product renaming , μια αρχιτεκτονική που σκοπεύει να την βάλει στον κόσμο της CPU και η οποία οδηγεί σε προιόντα μικρής απόδωσης σε σχέση με το κόστος παραγωγής, και ιστοριούλες με ψευτο - μισο-physx ( το batman παιχνιδάρα αλλά το physx το ψάχνεισ με το φακό, physx και μετά το ποτήρι δεν κουνιέται από το τραπέζι ούτε με κανονιές), ασε που το GT300 μου φέρνει μνήμες από geforce 5900 οι πιο παλιοί θα θυμούνται .... έχω λοιπόν να κανω την εξής δήλωση:NVIDIA SUXORZZZZZZ!!!!ATI ROXORZZZZZZ FTWZZZZ!!!
goku_dbz Οκτώβριος 8, 2009 #316 Οκτώβριος 8, 2009 ΔΕΝ λέω ότι η 4850 είναι αργή, απλά δεν μου φάνηκε τόσο γρήγορη όσο λένε και τα reviews και οι κάτοχοι της.τα reviews μιλανε με αριθμους...με το ματι μια gtx 295 μου φαινεται το ιδιο με μια GTΧ 260 πχ στα 1680*1050!!!περα απο αυτα ομως, προσωπικα δεν θα κοιταγα ενα bench score απο την στιγμη που στα παιχνιδια η καρτα με το χαμηλοτερο σκορ αποδιδει το ιδιο με μια με υψηλοτερο σκορ αλλα κοστιζει πιο λιγα!!! υγ: αμα θες να μιλησουμε με benches, με μια 4850 στο 3dmark 06 βγαζω 15300 marks! θα δοκιμαζω και vantage αμα θες και ποσταρω!
Arxagelos Οκτώβριος 8, 2009 #317 Οκτώβριος 8, 2009 Δεν μου στέλνετε μια 4850 να κάνω review? :banging:
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #318 Οκτώβριος 8, 2009 τα reviews μιλανε με αριθμους...με το ματι μια gtx 295 μου φαινεται το ιδιο με μια GTΧ 260 πχ στα 1680*1050!!!..με αριθμούς μίλησα. Δεν είμαι τύπος που κοιτάω μόνο τα benchmarks (αντιθέτως πάντα έλεγα ότι σε πραγματική χρήση βλέπεις τι δυνατότητες έχει το hardware). Δεν μπορώ φυσικά να σου αναλύσω στο παρόν thread όλη την φιλοσοφία μου επί του hardware, θα σου πω λοιπόν το εξής. Με το μάτι όπως λές δεν θα δεις τις μικρές διαφορές. Όταν όμως η διαφορά είναι αισθητή (δεν λέω μεγάλη γιατί ΔΕΝ είναι στο συγκεκριμένο παράδειγμα) τότε αυτό το καταλαβαίνεις στο gaming και απλά η μέτρηση επιβεβαιώνει την αίσθηση που έχεις. Ειδικά αν είσαι έμπειρος gamer και πορωμένος με το να βλέπεις ακόμα και την διαφορά στο anisotropic filtering από x4 με x8. Παρεπιπτόντως να σου πω πως εμένα η 295 δεν μου φαίνεται καθόλου ίδια με μια 260 στα 1680x1050. Mια και έχω sli να σου το θέσω έτσι: Με μία 260 η διαφορά με το sli είναι όχι εμφανής... αλλά χαώδης (2x260=πιο αργές από 295).περα απο αυτα ομως, προσωπικα δεν θα κοιταγα ενα bench score απο την στιγμη που στα παιχνιδια η καρτα με το χαμηλοτερο σκορ αποδιδει το ιδιο με μια με υψηλοτερο σκορ αλλα κοστιζει πιο λιγα!!! Δεν κοστίζει και ιδιαίτερα λιγότερο. Στην περίπτωση μας η 4850 πήγε 94 ευρώ (ήταν αυτή) όταν με μόλις 17 ευρώ παίρνεις gts250 που εμένα μου φάνηκε ταχύτερη. Όχι πολύ ταχύτερη βέβαια αλλά αν συνυπολογίσεις και το CUDA νομίζω ότι η διαφορά τιμής είναι κάτι που δικαιολογείται. Ή αν θες, πληρώνεις και το extra feature. Όπως και να το δεις παραμένει μια άμεσα συγκρίσιμη κάρτα.Φυσικά και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Να σου πω εδώ πως η 4850 στο pc του φίλου ήταν δική μου επιλογή (αυτό όσον αφορά το αν είμαι fanboy ή όχι).υγ: αμα θες να μιλησουμε με benches, με μια 4850 στο 3dmark 06 βγαζω 15300 marks! θα δοκιμαζω και vantage αμα θες και ποσταρω!Δεν βρίσκομαι σε κάποια αντιπαράθεση με κανέναν για να ζητήσω benchmark results. Εγώ ανέφερα μια συγκεκριμένη εμπειρία. Απο κει και πέρα ο καθένας ποστάρει και γράφει ότι θεωρεί πως πρέπει...
goku_dbz Οκτώβριος 8, 2009 #319 Οκτώβριος 8, 2009 Δεν βρίσκομαι σε κάποια αντιπαράθεση με κανέναν για να ζητήσω benchmark results. Εγώ ανέφερα μια συγκεκριμένη εμπειρία. Απο κει και πέρα ο καθένας ποστάρει και γράφει ότι θεωρεί πως πρέπει... μπορει το υγ στο πιο πανω ποστ μου να "ακουγεται" λιγο επιθετικο ενω δεν ειναι...το θεμα με τα benches απλα το ανεφερα γιατι και εγω (απο προσωπικη εμπειρια) τοσα σε fps σε παιχνιδια οσο και σε bench σκορ, πανω κατω βγαζω τα ιδια με τα διαφορα bench sites!!! Και σε αυτα, μια 4850 ειναι πρακτικα ιδια με μια GTS 250...(λιγο πανω η μια στο ενα παιχνιδι, λιγο πανω η αλλη σε αλλο κοκ...) και για να επιστρεψουμε στα του PhysX: ειχα σκεφτει να αλλαξω καρτα μονο και μονο για αυτο αλλα δοκιμασα πρωτα το φρουτο σε πισι φιλου μου και ετσι εφυγε η ιδεα οπως ηρθε! 1. δεν μου εκανε και καμια μεγαλη εντυπωση 2. για να τρεχει και το παιχνιδι και τα physx και να εχεις καλο frame rate στα 1680*1050 ηθελες καρτα >180Ε (η 260 τοτε) λεω "αστο, και μετα το καλοκαιρακι τσιμπας μια φτηνη μεταχειρο 9800gt και εισαι κομπλε"...ελα ομως που η nvidia ειχε αλλα σχεδια! εμενα ας πουμε με εχασε απο πελατη της, οπως και αλλους απο εδωμεσα με το ιδιο σκεπτικο...
Candyman Οκτώβριος 8, 2009 #320 Οκτώβριος 8, 2009 λεω "αστο, και μετα το καλοκαιρακι τσιμπας μια φτηνη μεταχειρο 9800gt και εισαι κομπλε"...ελα ομως που η nvidia ειχε αλλα σχεδια! εμενα ας πουμε με εχασε απο πελατη της, οπως και αλλους απο εδωμεσα με το ιδιο σκεπτικο...Θα μπορούσα να πω εδώ πως επίσης ίσως να κέρδισε ισοβίως με αυτή την κίνηση όσους ήταν ήδη πελάτες της. Διότι υπάρχει κάτι σημαντικό που μας διαφεύγει... Η Nvidia έδωσε το CUDA (αναφέρομαι γενικά στο CUDA καθώς θεωρώ το PhysX κομμάτι αυτού) σε πελάτες της, που πολλοί από αυτούς είχαν ήδη αγοράσει τις κάρτες. Ξαφνικά δηλαδή εκεί που υπήρχε ένα συγκεκριμένο status quo, ξαφνικά μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε encoding σε 30-35 λεπτά μια ολόκληρη ταινία σε SD ενώ μέχρι τότε το κάναμε με τη cpu, μας έδωσε τα PhysX (το πόσο καλά αξιοποιείται είναι άλλο θέμα), μας έδωσε GPU acceleration στο Folding@Home (πολύ έξυπνο marketing εκεί από την nvidia παρεπιπτόντως, η ατάκα "We want to beat cancer" είχε -ας μου επιτραπεί η έκφραση- γράψει ιστορία στο Nvidia conference το 2008), και γενικά μας έδωσε ένα feature αρκετά σημαντικό κατά την άποψη μου με τους Forceware 180. Αυτό σαν κίνηση έδωσε πολλούς πόντους για την nvidia στα μάτια των πελατών της και δημιούργησε μια δυνατή αγοραστική "βάση" που ίσως να παγιώσει πολύ δυναμικά ένα σημαντικό ποσοστό της εταιρίας στην αγορά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.