grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #261 Σεπτέμβριος 29, 2009 Βασικά όλα γίνονται,μπορείς και να flashareis την nvidia καρτούλα σου αν το θες τόσο πολύ , να φτιαξεις ενα bios με nibitor να ονομάσεις την κάρτα ppu η ακόμα και opengl αν θες να κανεις video animation.... βρίσκοντας ολες τις επιλογές που πρέπει να κάνεις online.αρκετή δουλειά αλλα γίνεται.Και να την έχεις dedicated με drivers της ageia...Έτσι θα έχεις physx απο nvidia και με κύρια κάρτα ΑΤΙ. techpowerup.com υπάρχουν τα bios και τα tools για να γίνει η δουλειά..αν παει κατι στραβά μπορεις πάντα να περάσεις το original bios πίσω στην κάρτα.
The_Blade Σεπτέμβριος 29, 2009 #262 Σεπτέμβριος 29, 2009 Όσα παλικάρια υποστηρίζετε nvidia είστε εκτός θέματος. Προσωπικά ούτε fanboy είμαι και το batman (παιχνιδαρα) το πάιζω με physx sto δεύτερο rig και δεν έχω απωθημένα.Φυσικά αν στην nvidia βγάζουν καλύτερο προιόν από την Ati θα τους προτιμήσω. Όμως γενικότερα η nvidia έχει μια κακή στάση απέναντι στον κλάδο, κοιτάει να επιτύχει στόχους με όποια μέσα. Kαι αν τα χρήματα που έδινε για να κάνει τα games να τρέχουν χειρότερα στις κάρτες των ανταγωνιστών της (λέγε με twimtbp) ή να είναι ασχημότερα όταν πάιζουν σε αυτές (λέγε με batman = άλλο physx και άλλο να μην έχεις ατμό και πανιά χωρίς physx, και αα ήταν ο ατμός σαν του cod5 και τα πανιά να κρέμονται σαν ξύλα) τα έριχνε στην έρευνα το gt300 θα ήταν εδώ και όχι στα αζήτητα με yields 1,7% (2 στα 100 chip δουλεύουν).Πάνε να κρατήσουν την αγορά με το στανιό και την χάνουν κάτω από τα πόδια τους. (Η Ατι είναι από φέτος πρώτη σε πωλήσεις gpu)Anyway όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αποσύρομαι από το thread αν και έχει πλακα. :fun::fun::fun:
sebastian Σεπτέμβριος 29, 2009 #263 Σεπτέμβριος 29, 2009 Όσα παλικάρια υποστηρίζετε nvidia είστε εκτός θέματος. Προσωπικά ούτε fanboy είμαι και το batman (παιχνιδαρα) το πάιζω με physx sto δεύτερο rig και δεν έχω απωθημένα.Φυσικά αν στην nvidia βγάζουν καλύτερο προιόν από την Ati θα τους προτιμήσω. Όμως γενικότερα η nvidia έχει μια κακή στάση απέναντι στον κλάδο, κοιτάει να επιτύχει στόχους με όποια μέσα. Kαι αν τα χρήματα που έδινε για να κάνει τα games να τρέχουν χειρότερα στις κάρτες των ανταγωνιστών της (λέγε με twimtbp) ή να είναι ασχημότερα όταν πάιζουν σε αυτές (λέγε με batman = άλλο physx και άλλο να μην έχεις ατμό και πανιά χωρίς physx, και αα ήταν ο ατμός σαν του cod5 και τα πανιά να κρέμονται σαν ξύλα) τα έριχνε στην έρευνα το gt300 θα ήταν εδώ και όχι στα αζήτητα με yields 1,7% (2 στα 100 chip δουλεύουν).Πάνε να κρατήσουν την αγορά με το στανιό και την χάνουν κάτω από τα πόδια τους. (Η Ατι είναι από φέτος πρώτη σε πωλήσεις gpu)Anyway όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αποσύρομαι από το thread αν και έχει πλακα. :fun::fun::fun:H υπερβολη η ιδια! Ποια αζητητα λες ? Θα τρελαθουμε εδω μεσα ομαδικως
Kostas007 Σεπτέμβριος 29, 2009 #264 Σεπτέμβριος 29, 2009 για να καταλάβεις.. Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 7.560.000 για catalyst problems λέει το google.αλλα όχι δεν ειναι προβληματικοί οι catalyst...τι λες τώρα?το αντίστοιχο search για nvidia Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 245.000 για forceware problemsνομίζω ειναι φανερό τι φταιει για ολα τα προβλήματα χρηστών ati...για κανε και ενα search για nvidia chipset problems
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #265 Σεπτέμβριος 29, 2009 για κανε και ενα search για nvidia chipset problemsΜα φίλε Κώστα δεν μιλάμε για μητρικές...
ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2009 #266 Σεπτέμβριος 29, 2009 Μα φίλε Κώστα δεν μιλάμε για μητρικές...η αληθεια ειναι οτι μαλλον το εχουμε ψιλοχασει το θεμα..(νομιζω ,βαδιζουμε με γοργα βηματα πλεον)Μεινετε εντος θεματος και κρατηθειτε σε κοσμιο επιπεδο.(γενικη συμβουλη) Υ.ΓΤο ποστ μου δεν χριζει απαντησης...
deninho Σεπτέμβριος 29, 2009 #267 Σεπτέμβριος 29, 2009 για να καταλάβεις.. Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 7.560.000 για catalyst problems λέει το google.αλλα όχι δεν ειναι προβληματικοί οι catalyst...τι λες τώρα?το αντίστοιχο search για nvidia Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 245.000 για forceware problems νομίζω ειναι φανερό τι φταιει για ολα τα προβλήματα χρηστών ati... Με συγχωρείτε, αλλά εδώ ξάπλωσα στο πάτωμα από τα γέλια. Catalyst είναι και ο καταλύτης του αυτοκινήτου. Catalyst ήταν και μια σειρά switches της Cisco. Catalyst ήταν και ένα framework σε Perl. Δεν είναι σωστό να γράψουμε nVidia problems, γιατί η nVidia φτιάχνει και Motherboards, αλλά τους προβληματικούς καταλύτες, της Toyota φερ'ειπείν, μπορούμε να τους φορτώσουμε στην ATi. Και τη διαφθορά στην Ελλάδα άμα χρειάζεται Στο θέμα μας, αυτό που έκανε η nVidia είναι παράνομο, γιατί πουλάει κάρτες CUDA, αλλά αν έχεις ATi, δε λειτουργεί το CUDA Όπως θα έλεγε και ο δικηγόρος μοδιστρος, "έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας" - ή κάπως έτσι
hondo1 Σεπτέμβριος 29, 2009 #268 Σεπτέμβριος 29, 2009 οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλατε κ δεν εχετε καν ati με physx για να δειτε πως φενεται... το θεμα αυτο υποτειθεται οτι "ενοχλει" αυτους που εχουν κανει την modda..κ οχι κατοχους nvidia ή ati..που λενε "καλα εκανε η nvidia" ή οτιδηποτε αλλο...λες και τα παιρνετε απ'την nvidia κανετε μερικοι...ελεος πια... οκ αφου ειπε οτι θα γινει ετσι ας γινει...moddes παντου και παντα θα γινονται
Hydra Σεπτέμβριος 29, 2009 #269 Σεπτέμβριος 29, 2009 λες και τα παιρνετε απ'την nvidia κανετε μερικοι...ελεος πια... Αυτο παιζει να το χουν πει 15 ατομα και ακομα να καταλαβω τι παει να πει τωρα αυτο.Δηλαδη για να επιδοκιμασουμε/αποδοκιμασουμε μια ενεργεια απο μια μεγαλη εταιρεια η απο οποιονδηποτε αλλο,θα πρεπει να μας πληρωσει?Αν ειναι ετσι,λυνεται και το ερωτημα μου γιατι να βγαινει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συνεχεια... Μερικοι πιστευουμε οτι εκανε καλα,μερικοι οχι,μεχρι εκει ,τα ιδια και τα ιδια θα λεμε ? μοντες υπαρχουν αληθεια και μπορουν ολοι να μεινουν ευχαριστημενοι πιστευω.
hondo1 Σεπτέμβριος 29, 2009 #270 Σεπτέμβριος 29, 2009 υποστηριζουν οχι αποδοκιμαζουν φιλε hydra...εκει κολλουσε...τεσπα..
MADKiller7 Σεπτέμβριος 29, 2009 #271 Σεπτέμβριος 29, 2009 Υποθετικα μιλησα (δεν αλλαζω τις 2*4850 για κανενα nvidia physx,απο πλευρα κοστους και μονο ο ποιο βασικος λογος),επειδη απο οτι διαβασα καταλαβα οτι αν βρει ο driver της nVidia οποιαδηποτε ΑΤι GPU τοτε απενεργοποιει το physx,ενεργη η ανενεργη η onboard παντα θα φαινεται με καποιο τροπο αμα θελουν να την βρουν.Εκανα ερωτηση το συγκεκριμενο σεναριο.Ευχαριστω.
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #272 Σεπτέμβριος 29, 2009 λοιπόν.. από την τρίτη σελίδα και μετά όλο το thread είναι μια "σπαμιδιακι" επανάληψη ή είναι η ιδέα μου?:drool:έτσι όπως πάει μπορώ να προβλέψω τις υπόλοιπες 100 σελίδες...όπου σελίδα 15 διάβαζε 4όπου σελίδα 16 διάβαζε 5όπου σελίδα 17 διάβαζε 6όπου σελίδα 18 διάβαζε 4όπου σελίδα 19 διάβαζε 5όπου σελίδα 20 διάβαζε 6...e.t.c.
GoMaR Σεπτέμβριος 30, 2009 #273 Σεπτέμβριος 30, 2009 πως κανετε ετσι ρε; παρτε ATI καρτες και βαλτε nvidia bios...πωωωω
kbilly13 Σεπτέμβριος 30, 2009 #274 Σεπτέμβριος 30, 2009 Και καταλήγουμε τελικά σε άτομα σαν εσένα, που λένε "καλά κάνει η NVIDIA και έχει τέτοιες (μονοπωλειακές τακτικές) καλά κάνει και πληρώνει για να πετσοκοφτούν τα παιχνίδια, εγώ θα την αγοράσω γιατί την καταλαβαίνω σαν εταιρεία και εγώ το ίδιο θα έκανα" (το τονίζω αυτό, γιατί με την αντίδρασή σας μερικοί μας δείχνετε και πτυχές του χαρακτήρα σας και σας ευχαριστούμε γι' αυτό). Το αποτέλεσμα όμως είναι αν πετύχουν αυτές οι τακτικές της NVIDIA και κανείς δεν κάνει κάτι για να τη σταματήσει, η NVIDIA να παραμείνει στην κορυφή, κάποια στιγμή να εγκαταλείψει η ATi και τελικά να μείνει μόνο μία εταιρεία. Ξέρεις τι θα γίνει τότε; Δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός, άρα και οι τιμές θα καθορίζονται από μία εταιρεία, η οποία φυσικά και θα βάζει ότι τιμές θέλει. Αλλά είπαμε και εσείς το ίδιο θα κάνατε. Άρα βοηθήστε την τώρα, δώστε της και τα λεφτά σας, για να σας τα πάρει μετά διπλά. Στο χωριό μου, θα σου έλεγαν "σε πιάσανε κότσο". Καλή συνέχεια υγ: προσπάθησα να γίνω όσο πιο απλός και κατανοητός γίνεται, γιατί φαίνεται μιλάμε άλλη γλώσσα, έχουμε άλλη λογική Καλά ξεκίνησες κάτι πήγες να πεις αλλά μετά το έχασες... Μπορώ να μιλήσω όποια γλώσσα θες Και για να μιλήσω λίγο στη γλώσσα σου... Ξέρεις πότε θα αισθανόμουν ότι με έπιασαν κότσο? Αν είχα μια ΑΤΙ στο pc μου και πήγαινα να πάρω μια nvidia για physx Δεν σου φταίνε οι χρήστες με nvidia, επειδή δεν γουστάρεις την εταιρεία και τις πολιτικές της! Πούλα τη την ρημαδα την 8800 και μην ξαναπάρεις ποτέ nvidia, δεν θα σου πει κανένας τίποτα ούτε είσαι αναγκασμένος. Παίδες ότι και να κάνουν οι nvidia και η ati, δεν φταίμε ο ένας στον άλλον έτσι? Ούτε λέμε ότι ο καλός, ο μάγκας ή ο έξυπνος παίρνει ATI, και το θύμα nvidia (ή το ανάποδο) Ο καθένας έχει τα κριτήρια του.. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο - προς θεου!
adpanos Σεπτέμβριος 30, 2009 #275 Σεπτέμβριος 30, 2009 Υποθετικα μιλησα (δεν αλλαζω τις 2*4850 για κανενα nvidia physx,απο πλευρα κοστους και μονο ο ποιο βασικος λογος),επειδη απο οτι διαβασα καταλαβα οτι αν βρει ο driver της nVidia οποιαδηποτε ΑΤι GPU τοτε απενεργοποιει το physx,ενεργη η ανενεργη η onboard παντα θα φαινεται με καποιο τροπο αμα θελουν να την βρουν.Εκανα ερωτηση το συγκεκριμενο σεναριο.Ευχαριστω.Πολύ σωστό αυτό!!!! Για φαντάσου επειδή έχεις μητρική με AMD 780G chipset άρα και ΑΤΙ 3200, να μην μπορείς να τρέξεις physX με την NVIDIA κάρτα σου..........!!! Και εγώ θα ήθελα να μάθω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση....!!!
Stolis Σεπτέμβριος 30, 2009 #276 Σεπτέμβριος 30, 2009 Η δικιά μου απορία είναι αν έχει δοκιμάσει κανείς από δω παιχνίδια που 'δειχνουν καταπληκτικά με Physx', σε σύστημα με mainGPU ΑΤΙ, σε συνδυασμό με άλλον επιταχυντή physx, όπως της Αgeia για παράδειγμα. Κάπου είδα πως αναφέρθηκε η φράση "δεν είναι και τόσο καλό οσο να χεις nvidia" ή κα΄τι τέτοιο... Πόσο μεγάλη διαφορά να χουν πια?!
Borg Σεπτέμβριος 30, 2009 #277 Σεπτέμβριος 30, 2009 θα βγει mini driver που θα κανει skip αυτο το κακο ματακι
stathid90 Σεπτέμβριος 30, 2009 #278 Σεπτέμβριος 30, 2009 http://www.techspot.com/news/36404-amd-announces-open-physics-initiative.htmlαπάντηση της amd ? καλή κίνηση πάντως για όλους τους gamers !
johnsonb Οκτώβριος 1, 2009 #279 Οκτώβριος 1, 2009 Μια φορά physics πάλι δεν θα υπάρχει σε nvidia games...
Narzul Οκτώβριος 1, 2009 #280 Οκτώβριος 1, 2009 Πολύ σωστό αυτό!!!! Για φαντάσου επειδή έχεις μητρική με AMD 780G chipset άρα και ΑΤΙ 3200, να μην μπορείς να τρέξεις physX με την NVIDIA κάρτα σου..........!!! Και εγώ θα ήθελα να μάθω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση....!!!Νομιζω το αρθρο λεει , πως τα physx δε θα δουλευουν οταν δεν εντοπιζεται Nvidia καρτα ως primary adapter.Aν ειναι primary καρτα nvidia και secondary η αλλη δε νομιζω να χεις προβλημα (ειδικα οταν ειναι απενεργοποιημενη η δευτερη καρτα δε νομιζω να τη βλεπει καν)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.