TifoziF1 Οκτώβριος 4, 2009 #281 Οκτώβριος 4, 2009 PhysX και με AMD primary: GenL has released an experimental beta patch which intercepts disable-PhysX-if-Radeon-is-present-code
Narzul Οκτώβριος 5, 2009 #283 Οκτώβριος 5, 2009 Ηθελα να ηξερα ποσοι ειναι αυτοι που εχουν ατι καρτα ως βασικη, και nvidia καρτα για physx.Ποσοι? πενηντα?εκατο?διακοσιοι?
TifoziF1 Οκτώβριος 5, 2009 #284 Οκτώβριος 5, 2009 Ηθελα να ηξερα ποσοι ειναι αυτοι που εχουν ατι καρτα ως βασικη, και nvidia καρτα για physx.Ποσοι? πενηντα?εκατο?διακοσιοι?Δέκα εφτά (17).Δεν πουλά η ΑΤΙ καθόλου και οι μτχ 9600GT (των 40-60 ευρώ) είναι δυσεύρετες όπως και όλες οι κομματάρες της nVidia.Και μιας και απάντησα στην ερώτησ'η σου, θα μας πείς γιατί ρωτάς ?
Narzul Οκτώβριος 5, 2009 #285 Οκτώβριος 5, 2009 Δε το λεω απο αποψη μη διαθεσιμοτητας ή ανυπαρξιας των καρτων γραφικων.Ρωταω γιατι δε ξερω το κατα ποσο δυσκολο ειναι σαν ενχειρημα και δε νομιζω να το χει προσπαθησει πολυς κοσμος.(tifozif1 εδωσες πολυ καθαρη απαντηση στην ερωτηση μου- χωρις το παραμικρο ιχνος ειρωνιας- σε ευχαριστω απ τα βαθη της καρδιας μου)
artshadows Οκτώβριος 6, 2009 #286 Οκτώβριος 6, 2009 κριμα αλλα απο την αλλη ισως ανοιγει ο δρομος για open physics και η ati να ξυπνήσει στο θεμα software
Kostas007 Οκτώβριος 7, 2009 #287 Οκτώβριος 7, 2009 ας προσεχε η nvidia να εβαζε το Physx μονο σε μεγαλα μοντελα...
yanni Οκτώβριος 7, 2009 #288 Οκτώβριος 7, 2009 Αν δεν της κάτσει το GT300 και βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο θα έρθει η ίδια σε 1-2-3 χρόνια και θα μας λέει "Πάρτε CUDA κάρτες".
sebastian Οκτώβριος 7, 2009 #289 Οκτώβριος 7, 2009 Λετε, λετε για την nvidia! Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε! Σαν κατοχος της 295 gtx δεν με επεισε η ΑΤΙ με 5870 και 5870χ2 cf .Δεν ξερω πολλα tflop που τελικα καπου χανονται στην πορεια με την μη υπαρξη αναλογου software (drivers)...
yanni Οκτώβριος 7, 2009 #290 Οκτώβριος 7, 2009 Λετε, λετε για την nvidia! Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε! Σαν κατοχος της 295 gtx δεν με επεισε η ΑΤΙ με 5870 και 5870χ2 cf .Δεν ξερω πολλα tflop που τελικα καπου χανονται στην πορεια με την μη υπαρξη αναλογου software (drivers)...Σαν κάτοχος Ferrari δεν με έπεισε η Lamborghini (και είδα πολλές φωτογραφίες της).
dunkel_Stern Οκτώβριος 8, 2009 Author #291 Οκτώβριος 8, 2009 AMD was offered a chance to collaborate on PhysX, and it refused, we were reminded, partnering with Intel and failing to cause Havoc instead. AMD then decided to wave a loaded gun in the air and cry "Bullet", only for NVIDIA to reveal the software was being developed on its own hardware. And as for GPGPU, the multitude of ISVs, businesses and academics using CUDA puts AMD's five video app partners to shame.As an NVIDIA spokesperson told HEXUS at GTC, "The competition has PowerPoint. It tells customers they shouldn't be doing anything until Open CL is finished and ready. It says there shouldn't have been three years of development, there shouldn't be a conference, there shouldn't be any innovation, there shouldn't be any breakthroughs. They are effectively saying ‘We don't have it yet, so please just wait!'"έχει και αλλα απλά δεν θέλω να κάνω copy paste όλο το άρθρο..by: http://www.hexus.net/content/item.php?item=20569&page=4
papatsonis Οκτώβριος 8, 2009 #292 Οκτώβριος 8, 2009 λες και η nvidia δεν ειπε "We don't have it yet, so please just wait!" για το DX10.1 (ασχετα τι η τι δεν προσφερε επιπλεον.., την ιδια κλαψομου.ια εβγαζε)..
kbilly13 Οκτώβριος 8, 2009 #293 Οκτώβριος 8, 2009 Γιατί το DX10.1 (και SM4.1) που "διαφημίζεται" ακόμα στις ΑΤΙ 4***, δεν το εκμεταλλεύτηκε η ίδια η ΑΤΙ πρός όφελος της, εφόσον είχε-έχει τη δυνατότητα σε hardware? Το είδατε πουθενά?Μην μου πείτε ότι πάλι έφταιγε η nvidia για αυτό! Αυτό θα λεγόταν μοιρολατρεία και ηττοπάθεια..Η nvidia αυτό το κάτι παραπάνω που διαφήμιζε και που είχε να προσφέρει, το εκμεταλλεύτηκε τουλάχιστονΗ Αti τι έκανε? Λέει "ανευ σημασίας τα physx"... H nvidia γιατί να πει το ίδιο για το DX10.1? Είναι κάτι που την χαλάει? Δλδ, το πρόσφερε η ΑΤΙ, και γιαυτό έχει λόγο να το σνομπάρει? Εντάξει, σκέψεις είναι αυτές, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ATI έπρεπε (και πρέπει) να είναι πιο δυναμική και πιο "επιθετική" ειδικά όταν βλέπει ότι ο "αντίπαλος" παίζει σκληρά ή και "βρώμικα" αν θέλετε..
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #294 Οκτώβριος 8, 2009 Λέτε λέτε να δω όμως αν αρχίσουν να ρέουν τα λεφτά της Ιntel μέσω της Havok στα software houses και αρχίσουν να βάζουν στο περιθώριο το PhysX τι θα λέτε αύριο. Το link το έδωσα στο άλλο thread, δεν χρειάζεται και εδώ, απλά δεν θεωρώ τυχαίο ότι η συμφωνία Havok και Ubisoft έγινε την στιγμή που η ATI έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην αγορά* και όχι νωρίτερα, ούτε θεωρώ τυχαία την επιμονή της Intel στο θέμα των chipsets που οδήγησε τελικώς την Nvidia στο να παραδεχτεί ότι σταματάει την εξέλιξη αυτών. Μην μου πείτε ότι πάλι έφταιγε η nvidia για αυτό! Assassin's Creed. Φτάσαμε στο σημείο να υποστηρίζουμε την άποψη ότι για ΑΑ σε ένα game θα πρέπει να πληρώσει η ΑΤΙ ή η Nvidia και όχι να στρώσουν ποπό οι ίδιοι οι προγραμματιστές μιας εταιρίας. Παλιά κατηγορούσαμε τα software houses ότι δεν ενδιαφέρονται να φτιάξουν πραγματικά καλό κώδικα στα games ώστε να μην πρέπει να αγοράσεις την επόμενη γενιά καρτών γραφικών για να τα παίξεις. Μάλιστα πολλοί από εμάς συμφωνούσαμε, ασχέτως κάρτας γραφικών, ότι αυτά είναι παιχνίδια στην πλάτη των καταναλωτών. Τώρα που παρόμοιες τακτικές φαίνεται να έχουν σκοπό να πλήξουν τους κατόχους καρτών μόνο της μίας εκ' των δύο εταιριών ξαφνικά κάποιοι το βλέπουν αλλιώς το θέμα. *τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει GT300 και γενικά 3ΧΧ μοντέλα στην αγορά,
Arxagelos Οκτώβριος 8, 2009 #295 Οκτώβριος 8, 2009 Ρε σεις αφού το είπε η ATi "ανευ σημασίας τα PhysX" τι το παιδεύουμε και χαλάμε την ζαχαρένια μας?
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #296 Οκτώβριος 8, 2009 Ρε σεις αφού το είπε η ATi "ανευ σημασίας τα PhysX" τι το παιδεύουμε και χαλάμε την ζαχαρένια μας? Κάποιος που πλήρωσε για μια ATI και μια Nvidia κάρτα δεν αντιπροσωπεύεται από κάποιον εκπρόσωπο τύπου της ΑΤΙ ή της Nvidia. Έτσι δεν είναι;
Arxagelos Οκτώβριος 8, 2009 #297 Οκτώβριος 8, 2009 Αυτός που αγόρασε όμως Ati και Nvidia θα έπρεπε να ξέρει οτι καμία απο τις δυο εταιρείες δεν του υποσχέθηκε οτι θα παίζουν μαζί οι κάρτες και να μην έρχεται τώρα εκ των υστέρων να ζητάει και τα ρέστα.
def Οκτώβριος 8, 2009 #298 Οκτώβριος 8, 2009 Λετε, λετε για την nvidia! Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε! Σαν κατοχος της 295 gtx δεν με επεισε η ΑΤΙ με 5870 και 5870χ2 cf .Δεν ξερω πολλα tflop που τελικα καπου χανονται στην πορεια με την μη υπαρξη αναλογου software (drivers)...δεν σε επεισε?:suicide2:
yanni Οκτώβριος 8, 2009 #299 Οκτώβριος 8, 2009 Αυτός που αγόρασε όμως Ati και Nvidia θα έπρεπε να ξέρει οτι καμία απο τις δυο εταιρείες δεν του υποσχέθηκε οτι θα παίζουν μαζί οι κάρτες και να μην έρχεται τώρα εκ των υστέρων να ζητάει και τα ρέστα.Άλλο ασυμβατότητα και άλλο "Έρχομαι και απενεργοποιώ κάτι που δούλευε όταν εσύ το αγόρασες".Το παράδειγμά σου είναι λάθος.
stathid90 Οκτώβριος 8, 2009 #300 Οκτώβριος 8, 2009 να ρωτήσω και εγώ ο χαζός... όλοι εσείς που χαίρεστε ... τι θα κερδίσετε από αυτήν την ενέργεια ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.