Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2009 #201 Σεπτέμβριος 29, 2009 Δηλαδή εσύ αν ήσουν υπέυθυνος management/marketing της nvidia θα βοήθαγες την αντίπαλη ati?Δεν νομιζω οτι εχει λογική αυτο σε μια ελεύθερη παγκόσμια αγορα....Θα ήταν και τραγικό να υπήρχε υποστίριξη δεν νομίζεις?:clap:Παμε παλι....Δεν θελω να τρεξω PhysX στην ATι καρτα μου.Θελω να τρεξω PhysX στην Nvidia καρτα μου που αγορασα γιαυτο το σκοπο.
ChSin7 Σεπτέμβριος 29, 2009 #202 Σεπτέμβριος 29, 2009 Το είδατε αυτό : 9/28/09 Update: NVIDIA has released the industry’s first publicly available OpenCL GPU drivers for Windows and Linux, as well as an OpOpenCL GPU Computing Support on NVIDIA’s CUDA Architecture GPUs
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2009 #203 Σεπτέμβριος 29, 2009 Μερικοί τελικά επιθυμούν να είναι εθελοντές τυφλοί.......
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #204 Σεπτέμβριος 29, 2009 Οκ πάμε αλλο παράδειγμα...Εχω για παράδειγμα amd πλατφόρμα(ati/amd) mobo.Δεν έχω υποστήριξη για sli γιατι η amd σαμποτάρει την nvidia και προωθει το δικο της crossfire.H nvidia γιατί να μην κινείται με την ίδια τακτική αποκλεισμού υποστήριξης αντίπαλων εταιριών?
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2009 #205 Σεπτέμβριος 29, 2009 Οκ πάμε αλλο παράδειγμα...Εχω για παράδειγμα amd πλατφόρμα(ati/amd) mobo.Δεν έχω υποστήριξη για sli γιατι η amd σαμποτάρει την nvidia και προωθει το δικο της crossfire.H nvidia γιατί να μην κινείται με την ίδια τακτική αποκλεισμού υποστήριξης αντίπαλων εταιριών?υποθετικα φανταζομαι μιλας αφου συμφωνα με την υπογραφη σου AMD εχεις με υποστηριξη SLI (που αυτο ειναι θεμα Nvidia καθαρα αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα)Το αγορασες και ενω ηξερες οτι θα παιζει SLI στο επομενο critical bios update που βγηκε σου πε ,κοβω το support σε SLI?Αντι να συσπειρωνόμαστε σαν καταναλωτες εναντι σε τετοιες πρακτικες που δρουν εναντιων μας, βλεπουμε κατοχους(εστω μελλοντικους) που χαιρονται και απο πανω επειδη εχουν δεσει το γαιδαρο τους.
Dante80 Σεπτέμβριος 29, 2009 #206 Σεπτέμβριος 29, 2009 Οκ πάμε αλλο παράδειγμα...Εχω για παράδειγμα amd πλατφόρμα(ati/amd) mobo.Δεν έχω υποστήριξη για sli γιατι η amd σαμποτάρει την nvidia και προωθει το δικο της crossfire.H nvidia γιατί να μην κινείται με την ίδια τακτική αποκλεισμού υποστήριξης αντίπαλων εταιριών? O λόγος που δεν έχεις SLI είναι γιατί η nvidia απαιτεί αυτό να δουλεύει μόνο στα δικά της chipset (τα οποία έχει σχεδόν παρατήσει) ή σε legacy mobo (πχ X58) για τα οποία θα πληρωθεί προμήθεια ώστε να γίνουν certified ....δεν στα χουν πει καλά...
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #207 Σεπτέμβριος 29, 2009 υποθετικα φανταζομαι μιλας αφου συμφωνα με την υπογραφη σου AMD εχεις με υποστηριξη SLI (που αυτο ειναι θεμα Nvidia καθαρα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)Το αγορασες και ενω ηξερες οτι θα παιζει SLI στο επομενο critical bios update που βγηκε σου πε ,κοβω το support σε SLI?To αγόρασα πριν 4 χρονια... ;pΜέχρι τώρα η asus μονο εβγαλε mobo με amd&sli ταυτόχρονα και αυτό βασισμένο σε παλιό chipset.H amd με αναγκάζει να παω σε ati η να αλλάξω chipset και να παω σε intel που σε τιμές ειναι πολύ πιο ακριβή και θα χρειαστώ νεα μητρική νεες μνήμες και νέα cpu..
Dante80 Σεπτέμβριος 29, 2009 #208 Σεπτέμβριος 29, 2009 H amd με αναγκάζει να παω σε ati η να αλλάξω chipset και να παω σε intel που σε τιμές ειναι πολύ πιο ακριβή και θα χρειαστώ νεα μητρική νεες μνήμες και νέα cpu..Ξαναδιάβασε το απο πάνω, είσαι εντελώς λάθος.Μέχρι τώρα η asus μονο εβγαλε mobo με amd&sli ταυτόχρονα και αυτό βασισμένο σε παλιό chipset.http://www.techfresh.net/msi-nf980-g65-am3-motherboard/Επίσης, το chipset το κατασκευάζει η nvidia, όχι η AMD. Αν δεν βγάζει νεώτερο δεν φταίει η AMD.
yanni Σεπτέμβριος 29, 2009 #209 Σεπτέμβριος 29, 2009 Μέχρι τώρα η asus μονο εβγαλε mobo με amd&sli ταυτόχρονα και αυτό βασισμένο σε παλιό chipset.H amd με αναγκάζει να παω σε ati η να αλλάξω chipset και να παω σε intel που σε τιμές ειναι πολύ πιο ακριβή και θα χρειαστώ νεα μητρική νεες μνήμες και νέα cpu.. :suicide2: Η AMD δεν δίνει SLI διότι η NVidia δεν της δίνει το δικαίωμα αυτό. Η Nvidia βγάζει δικά της chipsets για SLI σε AMD. Δεν υπάρχει AMD, VIA, ULi, SIS chipset σε AMD ή Intel πλατφόρμα που να υποστήριζε SLI διότι η NVidia το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. Ποια ASUS και τρίχες κατσαρές; Η AMD θα σε ανάγκαζε να πας σε AMD κάρτα γραφικών αν η πλατφόρμα της από αύριο ξαφνικά γινόταν π.χ. ασύμβατη με τις NVidia. Σήμερα πας και αγοράζεις μια Mobo με NVidia chipset αν θέλεις SLI σε AMD. Αν θέλεις SLI με AMD chipset τα παράπονά σου στην NVIDIA.
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #210 Σεπτέμβριος 29, 2009 :suicide2:Η AMD θα σε ανάγκαζε να πας σε AMD κάρτα γραφικών αν η πλατφόρμα της από αύριο ξαφνικά γινόταν π.χ. ασύμβατη με τις NVidia. Σήμερα πας και αγοράζεις μια Mobo με NVidia chipset αν θέλεις SLI σε AMD. Αν θέλεις SLI με AMD chipset τα παράπονά σου στην NVIDIA. Ακριβώς με την ίδια λογική τα παράπονα για μη υποστίριξη physx οταν υπαρχει ΑΤι στο σύστημα στην ΑΤΙ.... http://www.pcper.com/article.php?aid=734&type=expert&pid=1 ολη η ιστορία εδώ..
deninho Σεπτέμβριος 29, 2009 #211 Σεπτέμβριος 29, 2009 Γενικά, η nVidia έχει παρελθόν στις μονοπωλιακές τακτικές. Θυμάμαι στο Assassins Creed, είχε αναγκάσει την νούμπισοφτ να βγάλει patch, γιατί στις ATi έπαιζε και έδειχνε καλύτερο απ'ότι στις nVidia (ελέω DX10κάτι)... @grathk: Υπάρχει μια διαφορά όμως. Η AMD δε σου λέει πουθενά ότι μπορείς να κάνεις SLi με τα προϊόντα της, και εν τέλει δεν μπορείς. Η nVidia, από την άλλη, σου πλασάρει τις κάρτες της ως CUDA, και πουθενά στο κουτί δεν λέει ότι απαγορεύεται να έχω ATi κάρτα μέσα
ChSin7 Σεπτέμβριος 29, 2009 #212 Σεπτέμβριος 29, 2009 Έτσι ακριβώς την στρίμωξε η Intel, της απαγόρευσε να φτιάξει chipset για 1366 (Ι7) μητρικές και αναγκάστηκε η nVidia να δώσει το "ΟΚ" για SLI πάνω σε Intel chipset για να μην χάσει τους "πελάτες" και πελάτες. Δείτε και το σχετικό thread με hacked bios (HAL) σε P35/45/X38/48 για SLI και σ'αυτά.
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #213 Σεπτέμβριος 29, 2009 Έτσι ακριβώς την στρίμωξε η Intel, της απαγόρευσε να φτιάξει chipset για 1366 (Ι7) μητρικές και αναγκάστηκε η nVidia να δώσει το "ΟΚ" για SLI πάνω σε Intel chipset για να μην χάσει τους "πελάτες" και πελάτες. Δείτε και το σχετικό thread με hacked bios (HAL) σε P35/45/X38/48 για SLI και σ'αυτά.πλακα κανεις.Ήμουν σίγουρος πως η nVidia έπεισε την Intel να υποστηρίξει SLI
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2009 #214 Σεπτέμβριος 29, 2009 πλακα κανεις.Ήμουν σίγουρος πως η nVidia έπεισε την Intel να υποστηρίξει SLInope.Και οπως ειδαμε οι παλαιοτερες γενιες chipset P35/p45/X38/x48 μπορουσαν να κανουν SLI και χωρις το NF200 και λοιπα nforce chipset.
yanni Σεπτέμβριος 29, 2009 #215 Σεπτέμβριος 29, 2009 Ακριβώς με την ίδια λογική τα παράπονα για μη υποστίριξη physx οταν υπαρχει ΑΤι στο σύστημα στην ΑΤΙ....http://www.pcper.com/article.php?aid=734&type=expert&pid=1 ολη η ιστορία εδώ..Εντάξει, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο ιπποπόταμος.Και το εν λόγω άρθρο μην το παραθέτεις απλά, διάβασέ το κιόλας.
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #216 Σεπτέμβριος 29, 2009 Έτσι ακριβώς την στρίμωξε η Intel, της απαγόρευσε να φτιάξει chipset για 1366 (Ι7) μητρικές και αναγκάστηκε η nVidia να δώσει το "ΟΚ" για SLI πάνω σε Intel chipset για να μην χάσει τους "πελάτες" και πελάτες. Δείτε και το σχετικό thread με hacked bios (HAL) σε P35/45/X38/48 για SLI και σ'αυτά.Λύσεις πάντα θα δημιουργούνται απο τους χρήστες.Υπάρχουν και uncertified drivers βλεπε guru3d.com που θα λύσουν αυτό το πρόβλημα!Νομίζω η κίνηση της nvidia ειναι επιθετική αλλα ειναι ταυτόχρονα και δικαιολογημένη.
ChSin7 Σεπτέμβριος 29, 2009 #217 Σεπτέμβριος 29, 2009 πλακα κανεις.Ήμουν σίγουρος πως η nVidia έπεισε την Intel να υποστηρίξει SLIΜερικά Χ58 προιόντα δεν είχαν το λογότυπο SLI επάνω (=χρήμα προς nVidia) και δεν μπορούσαν να κάνουν. Όχι γιατί υπήρχε κάποια "κομμένη" έκδοση του X58 επάνω τους ή έλειπε κάποιο nVidia chip αλλά .... λόγο κόστους. Μέχρι που το "έδωσε η nVidia" και με ένα bios update μπορούσαν πλέον να κάνουν SLI μια χαρά. Δές http://forums.vr-zone.com/cdl-trading-virtual-service-center/413784-gigabyte-extends-slia-support-entire-x58-series-motherboards.html
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2009 #218 Σεπτέμβριος 29, 2009 Νομίζω η κίνηση της nvidia ειναι επιθετική αλλα ειναι ταυτόχρονα και δικαιολογημένη.
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #219 Σεπτέμβριος 29, 2009 παιδια νομιζα οτι ο ανταγωνισμός για μας μονο καλός ειναι.Δημιουργεί νεα και ανώτερα προιόντα..στο κατω κατω αφου σου δουλευε πριν κρατα τους παλιους drivers...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2009 #220 Σεπτέμβριος 29, 2009 παιδια νομιζα οτι ο ανταγωνισμός για μας μονο καλός ειναι.Δημιουργεί νεα και ανώτερα προιόντα..στο κατω κατω αφου σου δουλευε πριν κρατα τους παλιους drivers...μα καθε game που βγαινει θα θελει και νεοτερες εκδοσεις.Πρεπει να ενημερωνονται τα libraries του ξερεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.