Jump to content

Η nVIDIA απενεργοποιεί το PhysX εάν εντοπιστεί κάρτα γραφικών της ATi στο PC μας

dunkel_Stern

Recommended Posts

EDIT: ο αλλος ενα ποστ εκανε σε ολο το φορουμ ,με μπινελικια χωθηκε.:hehe:

Γιαυτο υπαρχει το Report(μολις εκανα ενα):)

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply
Για πες μας και μας ποια καρτα της ΑΤΙ ειναι ιδια με μια αλλη της nVidia που κοστιζει 200 ευρω παραπανω?

Όχι φίλε, δε σου λέω τίποτα. Παίξτε μπάλα μόνοι σας. Εάν εσυ υποστηρίζεις ένα σαμποταρισμένα κουτσουρεμένο game, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Πως είναι δυνατόν ένας καταναλωτής να χαίρεται για την υποβάθμιση των δυνατοτήτων ενός προϊόντος που ήδη έχει αγοράσει (ή προτίθεται να αγοράσει);...:slap:

Όχι φίλε, δε σου λέω τίποτα. Παίξτε μπάλα μόνοι σας. Εάν εσυ υποστηρίζεις ένα σαμποταρισμένα κουτσουρεμένο game, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Δεν ειναι ετσι,δεν υποστηριζω τιποτα,απλα ξερω να κανω σωστη αναζητηση πριν αγορασω.Τωρα που ξερετε τι παιζει με το physX ειμαι σιγουροσ κανεις δεν θα πτοηθει και θα παρουν οσοι ηταν να παρουν την καινουρια HD 5870 X2

Mετα παλι θα κλαιγονται οπως τωρα .Εδω δε φταιει μονο η εταιρεια,αμα ησουν εξυπνος θα παιρνες nVidia και δε θα χες προβλημα τωρα.Δεν ειναι σωστο ,αλλα εγω θα παρω παλι nVidia γιατι τωρα που η ΑΤΙ εβγαλε πρωτη καρτα για Dx 11 η nVidia θα πουλαει φτηνοτερα για να τη φτασει και 2)γιατι θα εχω το PhysX μου .Αυτα και δε με νοιαζει τι προπαγανδες και σαμποταζ παιζονται αναμεσα στις εταιρειες γιατι δεν ειμαι μετοχος καμιας.Με ενδιαφερει να περναω εγω καλα και οποια μου προσφερει ευχαριστηση σε καποιους τομεις δεν θα την αδικησω.

Πως είναι δυνατόν ένας καταναλωτής να χαίρεται για την υποβάθμιση των δυνατοτήτων ενός προϊόντος που ήδη έχει αγοράσει (ή προτίθεται να αγοράσει);...:slap:
+1 και να προσθέσω ότι πέραν του νόμιμου/παράνομου* υπάρχει και το ΗΘΙΚΟΝ της υπόθεσης όπου σ'αυτό η nV δεν είναι απλώς fault αλλά penalty και αποβολή.

(υ.γ. έχω nV 8800GTS και δεν βλέπω να την αλλάζω στο επόμενο εξάμηνο)

γιατι καθεστε και τσακωνεστε δν μπορω να καταλαβω...οσοι εχουν nvidia εχει καλως...

οσοι ειναι με ati και θελουν physx υπαρχει η λυση με τους beta που εχω πει στο post ati/physx...

πως διαολο θα τους απενεργοποιησει? αφου οτι εχω στο pc μου ειναι παρανομο..

μια χαρα θα συνεχισει να παιζει ati/nvidia, αφου μεχρι στιγμης ολα παιζουν τελεια με τα games που εχουν physx σε μενα...και στο κατω κατω αν τυχον γινει κατι...ολο και καποιος "εξυπνακιας" θα βρει την λυση:T:

οπως κ εγινε... beta nvidia με τελευταιους physx! τελος:p

γιατι καθεστε και τσακωνεστε δν μπορω να καταλαβω...οσοι εχουν nvidia εχει καλως...

οσοι ειναι με ati και θελουν physx υπαρχει η λυση με τους beta που εχω πει στο post ati/physx...

Σε τι λειτουργικο ολα αυτα?

Δεν ειναι ετσι,δεν υποστηριζω τιποτα,απλα ξερω να κανω σωστη αναζητηση πριν αγορασω.Τωρα που ξερετε τι παιζει με το physX ειμαι σιγουροσ κανεις δεν θα πτοηθει και θα παρουν οσοι ηταν να παρουν την καινουρια HD 5870 X2

Mετα παλι θα κλαιγονται οπως τωρα .Εδω δε φταιει μονο η εταιρεια,αμα ησουν εξυπνος θα παιρνες nVidia και δε θα χες προβλημα τωρα.Δεν ειναι σωστο ,αλλα εγω θα παρω παλι nVidia γιατι τωρα που η ΑΤΙ εβγαλε πρωτη καρτα για Dx 11 η nVidia θα πουλαει φτηνοτερα για να τη φτασει και 2)γιατι θα εχω το PhysX μου .Αυτα και δε με νοιαζει τι προπαγανδες και σαμποταζ παιζονται αναμεσα στις εταιρειες γιατι δεν ειμαι μετοχος καμιας.Με ενδιαφερει να περναω εγω καλα και οποια μου προσφερει ευχαριστηση σε καποιους τομεις δεν θα την αδικησω.

Kαλά εσύ ότι και αν γινόταν NVIDIA θα έπαιρνες και πάντα θα έβρισκες μια δικαιολογία για να το κάνεις!!! Δεν είναι εκεί το θέμα όμως.....!!!

Το θέμα είναι πως αν με αθέμητο ανταγωνισμό η Νvidia σκοτώσει την ATI (είτε με τα πουλημένα games είτε με το physΧ) θα δεις την τιμή των καρτών γραφικών της στα ύψη και θα καταλάβεις, αργά βέβαια, πως θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει τι γίνεται μεταξυ των εταιριών σε αυτόν τον τομέα!!!

Kαλά εσύ ότι και αν γινόταν NVIDIA θα έπαιρνες και πάντα θα έβρισκες μια δικαιολογία για να το κάνεις!!! Δεν είναι εκεί το θέμα όμως.....!!!

Με ενδιαφερει να περναω εγω καλα και οποια μου προσφερει ευχαριστηση σε καποιους τομεις δεν θα την αδικησω.

Ειχα ΑΤΙ πριν την 7200 που ειχα παρει . :)

Το mirror edge το τερμάτισα με την 4850. Όλο το παιχνίδι ήταν το gameplay και τίποτα παραπάνω, το έπαιξα αργότερα σε ένα φίλο μου με physx(ένα 2ωρο) και δεν ξετρελάθηκα, έως μου ήταν αδιάφορα τα physx. Στο cryostasis όμως είχε τρελή διαφορά και χωρίς physx το παιχνίδι είναι κουτσουρεμένο όπως και το bataman απλά δεν βλέπονται. Και δεν αξίζει να τα αγοράσεις αν έχεις ATI, απλά παίζεις τα υπόλοιπα και κρίνεις την πολιτική της εταιρίας που έβγαλε ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε λιγότερα pc.

Καταντήσανε consolopaixnida στην παιχνιδομηχανή Physx.

Οπότε όποιος θέλει να παίξει final fantasy αγοράζει playstation ή να παίξει Mario All Stars αγοράζει Nitendo.

Όλα είναι θέμα επιλογών, τώρα μία λιγότερη.

Bασικα μια καρτα παιζει στην αγορα απο αποψη αποδοσης και full πακετου, η 295 gtx...

Στο μελλον παλι μια θα ειναι η, 395 gtx.

Τρομερη αποδοση εχει η παλια, τρομερη αποδοση θα εχει και η νεα, γιατι να συμβιβαζεστε με κατωτερο software+hardware οταν η nvidia σου δινει ολα με μια μικρη επιβαρυνση στην τιμη!

Γιατι μην μου πει κανεις οτι η 4870χ2 αξιζε πιο πολυ τα λεφτα της απο την 295 gtx. Οποιος το πει αυτο ειναι μακραν νυχτομενος!!!

Γιατι μην μου πει κανεις οτι η 4870χ2 αξιζε πιο πολυ τα λεφτα της απο την 295 gtx. Οποιος το πει αυτο ειναι μακραν νυχτομενος!!!

μεταξυ τις 2 καρτες, αναλογισε με σε παρακαλω επι τις εκατο τα fps και επι τις εκατο και τις τιμες και πες μου διαφορες

http://www.guru3d.com/article/radeon...-test-review/1

5-10fps διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι...seb

αμφιβαλω αν φενεται αυτο οταν παιζουμε..

το οτι ειναι full πακετο ναι

αλλα οπως ειπα και πριν μια χαρα ειναι ati με physx

Ο Seb αναφερθηκε στην 4870x2 ,οχι στην 5870x2 :)

btw guys τσεκαρετε αυτο

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5870-crossfirex-test-review/1

5-10fps διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι...seb

αμφιβαλω αν φενεται αυτο οταν παιζουμε..

το οτι ειναι full πακετο ναι:T:

αλλα οπως ειπα και πριν μια χαρα ειναι ati με physx ;)

Τα 5-10 fps στο CRYSIS ειναι αιωνας! in game στο crysis η 295 δεν εχει αντιπαλο!

Σε far cry 2 engine παλι ειναι πισω το 4870χ2 για πολυ!

Παντως αυτο που ειπε η nvidia, στα ματια μου εχει δικιο!

Πιο σημαντικα ειναι τα physx παρα το dx11. Ειδαμε και το dx10 στο crysis. Διαφορες στο μικροσκοπιο σε σχεση με το dx9. Σε παιχνιδια που και καλα κανουν εφαρμογη του dx10 σαν το stalker σε πιανουν τα γελια με τα παναθλια γραφικα σε σχεση με τα dx9 του CRYSIS....

Αντιθετα τα physx οταν κανουν την εμφανιση τους ειναι το κατι το διαφορετικο.....

Ειδικα στο ΒΑΤΜΑΝ δινουν τρελh ατμοσφαιρα!

Εμενα προσωπικα τα 50-100 ευρω που ζηταει η NVIDIA δεν εχω προβλημα να τα δωσω γιατι ξερω οτι θα εχω καλυτερη υποστιριξη στα παιχνιδια και περισσοτερα features!

Αυτα αξιζουν να τα πληρωσεις λιγο παραπανω...

Οσο εαν με πειτε nvidiaboy θα σας πω οτι τα τελευταια χρονια εκτος απο την 4870χ2 εχουν περασει ολες οι αλλες απο τα χερια μου....

Εγώ απλά θέλω να επισημάνω για άλλη μια φορά την τραγικότητα επιχειρημάτων του τύπου :

τραβα παιξε εσυ το Mirror's Edge χωρις PhysX και μετα ελα πες μας αν ηταν καλα...

Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι ουσιαστικά μιλάμε για τύπου "bundled" games που απλά είναι φτιαγμένα ώστε να αυτό - κουτσουρεύονται όταν δε βλέπουν συγκεκριμένο hardware. Όχι γιατί το hardware δεν τα σηκώνει, αλλά γιατί κάποιος πλήρωσε για να γίνεται αυτό.

Αντί να καταδικάζετε, βγαίνετε και επιχειρηματολογείτε υπέρ της εταιρείας που εφαρμόζει αυτή την πρακτική (nvidia).

:wall::suicide2::wall::suicide2::wall::suicide2:

Mας συγχωρεις ρε φιλε που μας αρεσε το παιχνιδι και το γουσταραμε καλυτερα με PhysX!!:mad:

Εγώ απλά θέλω να επισημάνω για άλλη μια φορά την τραγικότητα επιχειρημάτων του τύπου :

Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι ουσιαστικά μιλάμε για τύπου "bundled" games που απλά είναι φτιαγμένα ώστε να αυτό - κουτσουρεύονται όταν δε βλέπουν συγκεκριμένο hardware. Όχι γιατί το hardware δεν τα σηκώνει, αλλά γιατί κάποιος πλήρωσε για να γίνεται αυτό.

Αντί να καταδικάζετε, βγαίνετε και επιχειρηματολογείτε υπέρ της εταιρείας που εφαρμόζει αυτή την πρακτική (nvidia).

:wall::suicide2::wall::suicide2::wall::suicide2:

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Το παιχνιδι δεν φτιαχνεται απο την αρχη με τα physics (ουτε στις κονσολες υπαρχουν), υστερα η nvidia δινει και ο οποιος developer γουσταρει αλλος περισσοτερο (batman) αλλος λιγοτερο (Mirror edge) εφαρμοζει την τεχνικη physics για τις καρτες της Nvidia! Αφου η nvidia και καλα κανει πληρωνει για κατι περισσοτερο...

Που ειναι το κακο! Θα πληρωνει η nvidia για να χαιρονται features αλλοι που δεν εχουν πληρωσει αδρα!

Γιατι αλλο να αγοραζεις μια 9600gt-8800gt (100 eyrw) για να τρεξεις physics , και αλλο να αγοραζεις ενa πολυ δυνατο gpu nvidia (300 ευρω) για να τρεξεις σε μεγαλη αναλυση αλλα και physics enabled!

Απορω και πως δεν το ειχε κληδωσει απο την αρχη ολο αυτο...και το κανει τωρα (και το κανει να φαινεται σαν να ειναι η κομπλεξικη της υποθεσης αφου το κανει σε μια περιοδο που δεν εχει dx11 καρτες να δωσει)

Mας συγχωρεις ρε φιλε που μας αρεσε το παιχνιδι και το γουσταραμε καλυτερα με PhysX!!:mad:

Όταν θα καταλάβεις ότι δεν ήταν καλύτερο λόγω "physX" , αλλά λόγω κάποιων γραμμών στον κώδικά τύπου

if ati_gpu_present then disable_ultra_effects

ξαναμιλάμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.