nick papas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2009 Λεω να μπω στην υδροψυξη ........Εχω 1 ψυγειο αυτοκινητου , 1 αντλια πληντηριου γυρω στα 20 μετρα σωληνα και λεω να παρω και ενα μπλοκ Apogee GTZ . Τα πραγματα θα τοποθετηθουν στην βεραντα ( γι αυτο και τα 20 μετρα σωληνα !!! ) .Θα λειτουργησει ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 δεν εχεις κ τπτ να χάσεις. δοκίμασε και θα δούμε..φυσικά θέλουμε φωτογραφικό υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 ψυγειο αυτοκίνητου ειναι καλή μαγκιά .. η αντλια πλυντηρίου δεν θα κάνει σαν φορτηγό όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 αφου θα ειναι στο μπαλκονι τι τον νοιαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Για τις αντλιες πλυντηριου εχω την εντυπωσει οτι ειχε ειπωθει παλαιοτερα οτι δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης και δεν κανουν για τετοια δουλεια. Aν εχεις ορεξη για ψαξιμο θα βρεις ενα παιδι που ειχε δοκιμασει κατι παρομοιο παλαιοτερα εδω στο thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick papas Σεπτέμβριος 26, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Τελικα αγορασα την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809313 οποτε απο τριτη τεταρτη ξεκιναω δοκιμες . Για την αντλια δεν ξερω οταν μονταρω το κυκλωμα θα σας πω . Επισης το κυκλωμα σκεφτηκα να το δοκιμασω σε ενα ηλεκτρικο σιδερο για να το τσεκαρω πριν το τοποθετησω στο pc να μετρησω θερμοκρασιες , ροη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theorw Σεπτέμβριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Τελικα αγορασα την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809313 οποτε απο τριτη τεταρτη ξεκιναω δοκιμες . Για την αντλια δεν ξερω οταν μονταρω το κυκλωμα θα σας πω . Επισης το κυκλωμα σκεφτηκα να το δοκιμασω σε ενα ηλεκτρικο σιδερο για να το τσεκαρω πριν το τοποθετησω στο pc να μετρησω θερμοκρασιες , ροη ....Αρχοντας της μοντας ακομα και στον ελεγχο αποτελεσματικοτας!Αντε να δουμε τι θα κανεις γτ εχω σταμπαρει ενα παρατημενο παπακι εδω πιο κατω με ενα ωραιο ψυγειακι...Καποιο βραδυ θα παω να το σελεμιασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick papas Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Τελικα για ψυγειο βαζω την εξω μοναδα ενος 9000 btu aircondition χωρις τα περιττα ( συμπιεστες κτλ ) με σκεψη να βαλω και θερμικο για να ξεκιναει ο ανεμιστηρας του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 29, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Δεν νομιζω να σηκωσει η αντλια πλυντηριου ψυγειο ενος air condition . Αλλα και να το σηκωσει δεν νομιζω πως θα αντεξει πολυ καιρο μιας και στα πλυντηρια μας δουλευουν ελαχιστα λεπτα καθε φορα Οποτε καλυτερα να δαπανησεις λεφτα για καλη αντλια ωστε το κυκλωμα σου να εχει καλη αποδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 29, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Δεν νομιζω να σηκωσει η αντλια πλυντηριου ψυγειο ενος air condition . . Εδω η δικια σου σηκωσε ολοκληρη πισινα..τα ξεχνας??:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 29, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Εδω η δικια σου σηκωσε ολοκληρη πισινα..τα ξεχνας??:D ωραιες εποχες τοτε....η δικια μου αντλια ηταν SKYJET 1200 αν θυμαμαι σωστα... πολυ μεγαλυτερη του πλυντηριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick papas Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 πλυντηριου εχω για αρχη . μετα σε τι ειδη θα μου συνιστουσατε να ψαξω για αντλια ? και μοντελα αν υπαρχουν ?Ενας φιλος μου ειπε οτι υπαρχει αντλια δυνατη που την χρησιμοποιουν οι ψυκτικοι στα aircondition οταν η μεσα με την εξω μοναδα απεχουν πολυ.Καμια ιδεα ?Επισης ειναι σωστο στο πιο ψηλο σημειο του κυκλωματος να μπει ενα δοχειο με υγρο για καβατζα ? Και για την ροη η αντλια πιστευω οτι πρεπει να της βαλω ροοστατη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Σεπτέμβριος 29, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2009 Επισης ειναι σωστο στο πιο ψηλο σημειο του κυκλωματος να μπει ενα δοχειο με υγρο για καβατζα ? Και για την ροη η αντλια πιστευω οτι πρεπει να της βαλω ροοστατη !!!Στο πιο ψηλό σημείο βάζεις κλασσικά το τανκ /δοχειο με υγρό ωστε να ανεβαίνει ο αέρας και να μην κολλάει το συστημα.αν παρεις δυνατό pump προσεξε την πιεσή του μην σου κανει ντους ολο το pc,παρε καλους σφηκτήρες και πριν βάλεις το block στην cpu αστο να δουλεψει κανα 24ωρο να δεις οτι δεν εχει διαρροές η οτι δεν σπανε οι σωλήνες.οσο πιο δυνατό pump πάρεις τόσο πιο χοντρές σωλήνες ωστε να μην εχει πίεση στις ενώσεις!http://www.allpondsolutions.co.uk/pond-pumps-3973-0.html εδώ εχει μερικά πολύ δυνατά Pumps!Περιμένουμε φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Δεκέμβριος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Καλησπέρα, επειδή θέλω να σε γλιτώσω από πολλούς "μπελάδες" ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ το οποίο έχει να κάνει με ένα project που είχα υλοποιήσει πριν από 5 χρόνια περίπου. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=939 Πιστεύω ότι το μόνο πράγμα που θα καταφέρεις θα είναι η χαρά της κατασκευής γιατί από temps δεν πιστεύω να πάει καλά το σύστημα που σκέφτεσε. Φιλικά πάντα... καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 δοκιμασέτο nick ψήσου!!!! ουφ BassJunkies! τι έγινε μετά? βρήκες block???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Δεκέμβριος 7, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 άλλαξα μπλοκ, αλλά και πάλι οι θερμοκρασίες δεν ήταν οι αναμενόμενες, οπότε τα παράτησα... Το διασκεδασα όμως γιατί ήταν πολύ καλή κατασκευή και έμαθα πολλά πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 πιστεύω πως τώρα τον χειμώνα θα έχει αποτελέσματα, αν έχει ..... κάνε αυτό που λές nick και πάρε κανα τανκ για την ώρα του παιδιού όπως είχα κάνει έχω πριν λίγα χρόνια :D LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Δεκέμβριος 8, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Ωραίος...:banging: αλλά πρέπει να πάρεις και κάποιον να σου γεμίζει με πάγο το σύστημα όταν θα παίζεις κάνα βαρβάτο game Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 8, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 σίιιιιγουρα......αλλά εγώ με την ώρα του παιδιού εννοώ να κάνεις benchmarks γιατί αλλιώς πρέπει εκτός από reload στα ammo να κάνεις κ στον πάγο όπως έιπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.