Jump to content

Ποιό είναι το σωστό καλώδιο/αντάπτορας?

deathstar64

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλήσπερα,

Έχω ένα monitor-τηλεορασή και προσπαθώ να το συνδέσω με το καλώδιο που έρχεται από την κεραία που έχουμε στην ταράτσα για να πάρει σήμα. Το καλώδιο τερματίζει στο βύσμα που φαίνεται στο πρώτο screenshot (το σκισα λίγο προσπάθώντας να το καρφώσω...) .

Η tv δέχεται βύσμα όπως αυτό που φαίνεται στα άλλα δύο screenshots (η φώτο είναι από μία εξωτερική κεραία που έχω σε μια άλλη τηλεόραση). Τι καλώδιο/ανταπτοράκι πρέπει να πάρω για να τα ενώσω? Πόσο μεγάλη πατάτα έχω κάνει??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Αντώνης

:dance3:

post-11333-1416074120,559_thumb.jpg

post-11333-1416074120,6252_thumb.jpg

post-11333-1416074120,6615_thumb.jpg

Αv υποθεσω οτι εχεις προβλημα στο μεγεθος του male/female (γιατι δεν φαινετε καλα στις φοτο) μαλλον χρειαζεσαι κατι τετοιο

που λογικα μπορεις να βρεις σε καταστηματα που ασχολουνται με το στοιχειο !!

Αυτό που του έδειξες δεν κάνει για κεραία, είναι για τα παλαιού τύπου δίκτυα ethernet.

Σαν ιδέα όμως είναι σωστή, απλά θα πάει σε κατάστημα με ηλεκτρονικά, κεραίες και είδη tv και θα ζητήσει μια μούφα για κεραία τηλεόρασης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.