deathstar64 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Καλήσπερα, Έχω ένα monitor-τηλεορασή και προσπαθώ να το συνδέσω με το καλώδιο που έρχεται από την κεραία που έχουμε στην ταράτσα για να πάρει σήμα. Το καλώδιο τερματίζει στο βύσμα που φαίνεται στο πρώτο screenshot (το σκισα λίγο προσπάθώντας να το καρφώσω...) . Η tv δέχεται βύσμα όπως αυτό που φαίνεται στα άλλα δύο screenshots (η φώτο είναι από μία εξωτερική κεραία που έχω σε μια άλλη τηλεόραση). Τι καλώδιο/ανταπτοράκι πρέπει να πάρω για να τα ενώσω? Πόσο μεγάλη πατάτα έχω κάνει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αντώνης :dance3:
MOS Σεπτέμβριος 25, 2009 #2 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αv υποθεσω οτι εχεις προβλημα στο μεγεθος του male/female (γιατι δεν φαινετε καλα στις φοτο) μαλλον χρειαζεσαι κατι τετοιοπου λογικα μπορεις να βρεις σε καταστηματα που ασχολουνται με το στοιχειο !!
dpolal Σεπτέμβριος 26, 2009 #3 Σεπτέμβριος 26, 2009 Αυτό που του έδειξες δεν κάνει για κεραία, είναι για τα παλαιού τύπου δίκτυα ethernet.Σαν ιδέα όμως είναι σωστή, απλά θα πάει σε κατάστημα με ηλεκτρονικά, κεραίες και είδη tv και θα ζητήσει μια μούφα για κεραία τηλεόρασης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.