Jump to content

Ati 5870?????

firekiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν μιας και τελεικά δεν πρόκειται να κάνω sli ή crossfire έχω 500ευρά για οθόνη τροφοδοτικό και κάρτα μπόρω να πάρω μια 5870 μαζί με τα υπόλοιπα χωρίς να ξεφύγω?(Σύστημα υπογραφής)

ΥΠ:Συγνώμη για την δημιουργία νέου θέματος αλλά θέλω την βοήθεια απο πιο έμπειρους χρήστες και δεν θέλω να κάνω καμιά βιαστική κίνηση.Ευχαριστώ προκαταβοληκά:pleasantry:

Ντισκολο φιλε!

320->5870 μενουν 180 για τροφοδοτικο και οθονη.

Η οτονη θα ειναι σιγκουρα >21 ιντσες και τα ειναι αμαρτια αν δεν ειναι τουλακιστον 1920*1080(180 ευρα τουλακιστον)...Τροφοντοτικο ντεν το συζηταμε ...:whip:

Τι αναλυση εχει αυτη η οθονη?

Δεν νομιζω πανω απο 1680 ε...?

4890 και πολυ ειναι για αυτη την αναλυση!

1920x1080

ακριβώς ...1920χ1080 στα 5ms

Πάντως όπως είπα και πριν 4890 2gb θα είναι κορυφή και στα όρια του cpu το οποίο μάλλον θα σε κρατάει πίσω, ούτως ή άλλως! Ούτε συζήτηση για 5870...:suicide2:

η οθονη θα σου μεινει για αρκετο καιρο η 5870 για ποσο?? εγω θα τα σπρωχνα ολα για οθονη..

Φίλε firekiller, η λογική λέει αυτή την στιγμή να πας σε μια 22-24αρα με ψηφιακή είσοδο, γρήγορο panel και εγγύηση 0pix, μια 5850 και ένα καλό τροφοδοτικό. Η διαφορά της 5850 με την 5870 αρχικά δεν θα δικαιολογεί την χρηματική τους απόσταση, άσε που με ένα voltage tweak μέσω software μπορείς να την φέρεις κοντά στα ίδια επίπεδα εύκολα. Περισσότερο συγκεντρώσου σε οθόνη και τροφοδοτικό imo, μιας και θα σου μείνουν για περισσότερο καιρό.

Ένα παράδειγμα για να παίρνεις ιδέες...

5850 @ ~220-240€

LG W2361V-PF TFT Monitor 23'' @ 177€

Enermax EPR625AWT PRO82 PSU (625W) @ 102€

:toomuchneOΚ το chieftec 750watt ευρώ κάνει?Επείσης είναι σαφώς καλύτερη απο την 275 ή ακόμα και απο την 285 η 5850?

Οντως καλυτερα παρε μια καλη οθονουλα και ενα τροφοδοτικο και μια 5850 οπου θα κανει αριστα την δουλεια σου.το chieftec ειναι αρκετα καλο.εχω το 850αρι και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.το εχω βαλει και σε ενα φιλο μου και δεν εχει κανενα προβλημα.γενικα δεν εχω ακουσει ποτε για προβληματα σε chieftec.

Θα συμφωνησω με τον Dante80, περιμενε την 5850 και δωσε κατι παραπανω για οθονη + psu

Οντως καλυτερα παρε μια καλη οθονουλα και ενα τροφοδοτικο και μια 5850 οπου θα κανει αριστα την δουλεια σου.το chieftec ειναι αρκετα καλο.εχω το 850αρι και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.το εχω βαλει και σε ενα φιλο μου και δεν εχει κανενα προβλημα.γενικα δεν εχω ακουσει ποτε για προβληματα σε chieftec.

τα chieftec ειναι τα καλυτερα φτηνα:T:

Ξεχνας οπως εισαι τις οθονες 24" λογω μικρου dot pitch.

Καλες για games αλλα δε θα μπορεις να διαβασεις fonts.

Πας ειτε σε 22" με αναλυση 1680*1050 ειτε σε 26" Full HD, που ομως δε σε παιρνει οικονομικα.

Γιατι ρε φιλε να μην περιμενεις και τις καινουργιες λυσεις της Nvidia ; Βιαζεσαι να αγορασεις ;

Μπορει οι καινουργιες λυσεις της Nvidia να αποδειχτουν καλυτερες απο το 58χχ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.