gzax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Καλησπέρα σε ολους, ειναι το πρωτο μου post και θα ηθελα τη βοηθεια σας .Εφτιαξα ενα καινουργιο PC , με τα εξης Specs:CPU: Intel i7 950 D0CPU Cooler : Coolermaster V8Motherboard : Asus P6TD DeluxeΜνημες : 3x1 Giga Corsair 1600hz Timings 8-8-8-24 σε X.M.P. Με 1.66 VVGA : Asus Gtx 295 1.8 Gb MemoryStοrage : 4x 512 WD Sata2 Caviarn Black 32mb CashePSU : Thermaltake 850 WattCase :Coolermaster HAF 932Το PC αυτο το χρησιμοποιω για games και για video rendering.Oι ερωτησεις μου ειναι οι εξης :Αξιζει να τον κανω OC τον i7 θα δω καποια διαφορα σε αυτα που χρησιμοποιω?Και αν ναι ποσο μπορω να παιξω με αερα, σταθερα και 24/7?Σας ευχαριστω , περιμενω μια απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Σεπτέμβριος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2009 καλως ορισες στο φορουμ!το συστημα σου ειναι ηδη πολυυυυ δυνατο...δεν βλεπω καποιο ουσιαστικο λογο να το υπερχρονισεις αλλα αν θες να "παιξεις" λιγο δοκιμασε με μικρα βηματα και δες απο μονος σου αν θες να συνεχισεις/κρατησεις το o/c!υπαρχουν πολλα θεματα στο φορουμ για o/c i7...μπορεις να ξεκινησεις απο εδω και εδω για αρχη!!!καλη συνεχεια...edit: για 24/7 με αερα θα 'λεγα ~3,6-3,8 θα εισαι κομπλε χωρις πολλα πολλα...βεβαια με i7 950 μπορεις και παραπανω αναλογως βεβαια του ποσο ρευμα θες να δωσεις και ποσο πυρετο εισαι διατεθιμενος να ανεκτεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzax Σεπτέμβριος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2009 edit: για 24/7 με αερα θα 'λεγα ~3,6-3,8 θα εισαι κομπλε χωρις πολλα πολλα...βεβαια με i7 950 μπορεις και παραπανω αναλογως βεβαια του ποσο ρευμα θες να δωσεις και ποσο πυρετο εισαι διατεθιμενος να ανεκτεις!!!Ψαχνω να βρω κανα guide για i7 950 με ετοιμα settings ωστε μη κανω κανα τραγικο και το τιναξω το μηχανημα, και βρισκω μονο για i7 920, δεν ξερω αν υπαρχουν , μπορει να ειναι και κουταμαρα αυτο που λεω αλλα για να ειμαι ειλικρινης O.C. δεν εχω ξανακανει ή ασχολιθει (noobi τελειως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2009 θα δεις μια διαφορα αν κανεις o/c αλλα σε παιχνιδια πρεπει να ανεβασεις κ την καρτα . στα video τωρα, θα σου χρειαστει πιο πολυ αλλα εχεις ειδη πολυ δυνατο pc . μην περιμενεις να τα βρεις ολα ετοιμα γτ καθε συστημα (ακομα κ με το ιδιο hardware ) ειναι διαφορετικο . πρεπει να αποφασισεις αν θες ενα μικρο o/c η θες να πας πιο ψηλα που χρειαζεται να δωσεις κ ρευμα . τελειωνοντας τον παραληρησμο ψαξε λιγο -διαβασε κ κανε του ενα o/c μεχρι εκει που να μην ζηταει ρευμα κ να εισαι κ δροσερος . αυτα απο εμενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Ενα τόσο δυνατό σύστημα να το ανεβάσεις και να τιο έχεις για χρήση 24/7 δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 title fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Σεπτέμβριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 title fixed. φτιάξε και τον τονισμό ντε Ψαχνω να βρω κανα guide για i7 950 με ετοιμα settings ωστε μη κανω κανα τραγικο και το τιναξω το μηχανημα, Δύσκολο να σου δώσουν έτοιμα settings φίλε μου. Όπως σου λένε τα παιδιά το σύστημα σου είναι πολύ δυνατό. Δούλεψε το, εξοικειώσου μαζί του, και παράλληλα ρίξε πολύ διάβασμα. Νομίζω πως θα πάρεις τη βοήθεια που ψάχνεις αν έχεις καταλήξει σε πιο συγκεκριμμένες απορίες και σου λείπουν δυο-τρείς ''πινελιές'' για την ολοκλήρωση του έργου. Τα links που σου δίνει ο goku είναι όντως μια πολύ καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzax Σεπτέμβριος 26, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Όπως σου λένε τα παιδιά το σύστημα σου είναι πολύ δυνατό. Δούλεψε το, εξοικειώσου μαζί του, και παράλληλα ρίξε πολύ διάβασμα.Ναι εχεις δικιο, περιμενω τωρα να μου ρθουν τα parts για watercooling απο την Koolance για cpu , chipset και καρτα γραφικων και θα αρχισω το πειραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.