Dant3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2009 Εχω ενα toshiba l300d-10b.το εχω ενα χρονο και τωρα τελευταια αρχιζε να τα παιζει το ιντερνετ,δηλαδη ανα μιση ωρα για 1-2 λεπτα να κοβεται η συνδεση με το ασυρματο ρουτερ μου και μετα να επανερχεται μονη της παλι.στην αρχη ψιλιαστηκα το ρουτερ αλλα το κανει και οταν συνδεομαι και στων γειτονων,ενω το κινητο οταν συνδεεται στο δικο μου δεν εχει κανενα προβλημα.στην αρχη το κανε αραια αλλα τωρα τελευταια το κανει συνεχεια,σε σημειο που να ειναι εκνευριστικο.τα παιξε το wifi του λαπτοπ η ειναι κατι αλλο?ξαναπερασα και τους drivers αλλα παλι τα ιδια...τα φωτα σας!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Καμια ιδεα βρε παιδια?ειναι εκνευριστικο...και παρατηρησα οτι αν ανοιξω και μtorrent τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παθει...να τους το γυρισω στο πλαισιο?φοβαμαι μην το κρατησουν κανα μηνα αυτοι και κανουν και καμια βλακεια αν δεν βρισκουν τι φταιει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 27, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 δοκιμασε σε αλλο καναλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Το εχω δοκιμασει...τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 αν το σήμα είναι 2-3 γραμμές και για κάποιες στιγμές η κίνηση στο δίκτυο είναι μηδενική το λάπτοπ ρίχνει την δύναμη της κεραίας για εξοικονόμηση στη μπαταρία.........με αποτέλεσμα οι 2-3 γραμμές να γίνονται 1 ή καμία και να χάνεις τη σύνδεση....δοκίμασε αν σου κάνει το ίδιο με το λαπτοπ στο ρεύμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Το λαπτοπ ειναι μονιμα στο ρευμα και το σημα ειναι 5 γραμμες γιατι ενας τειχος ειναι αναμεσα απο αυτο και το ρουτερ..μου φαινεται θα το παω στο πλαισιο και οτι γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 είναι εντός εγγύησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Ναι,εχει 2 χρονια και το πηρα τον προηγουμενο σεπτεβρη...αν εχει hardware προβλημα το wifi τοτε τι γινεται?το στελνουν στα κεντρικα και φευγει για εξωτερικο για επισκευη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 27, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 στην θεση σου θα δοκιμαζα με αλλο λειτουργικο.Το να το πας εγγυηση ειναι μεγαλη ταλεπορια (αν δεν εχεις αλλο να κανεις την δουλεια σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Να βγαλω τα vista και να βαλω ΧΡ?πιο πολυ ταλαιπωρια ειναι...στην αρχη εξαλλου δεν το εκανε.τον τελευταιο μηνα το αρχισε για αυτο και κοιταω προς harware μερια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 27, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 μπορεις να βαλεις και καποιο linux απο live cd..Επισης οι αποσυνδεσεις μπορουν να οφειλονται σε θορυβο που ισως προκαλουν αλλες κεραιες.Αλλαξε καναλι και ξαναδες πως θα τα παει αλλιως δοκιμασε και σε κανενος φιλου σου.πιστεψε με ειναι μεγαλυτερη μανουρα να το πας, να μην εχεις υπολογιστη για μερες και στο τελος να στο γυρισουν χωρις να εχει αλλαξει τιποτα:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 η εγγύηση της toshiba είναι από τις καλύτερες Ελλάδα....Είναι δίπλα στο μετρό Σεπόλια.αν δεν έχεις όρεξη να δοκιμάσεις άλλα πράγματα πήγαινε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 27, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2009 Αλλαξα καναλι και παλι τα ιδια...συνδεομαι και στου γειτονα και παλι τα ιδια κανει...θα το παω στo πλαισιο και αν δεν ξερουν το παω εγω στην toshiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 28, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 πηγαινε το κατευθειαν εσυ...το πλαισιο και οποιοδηποτε αλλο μαγαζι κανει απλα τον κουριερ και θα σε καθυστερησει περισσοτερο.παρε το μετρο και πηγαινε.....διπλα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 28, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 Το βλέπω πολύ χλωμό να είναι θέμα hardware... Αυτό που έχει πει ο Φάρμας πιό πάνω είναι πολύ πιθανό να γίνεται και σε σένα. Δοκίμασε να ξετσεκάρεις την εξής επιλογή μέσα από το Device Manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 28, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 Οντως ηταν τσεκαρισμενο.τωρα για να δουμε αν θα αλλαξει τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 28, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2009 Μεχρι τωρα δεν μου το εκανε...συνηθως το πολυ σε μια ωρα το εμφανιζε.θα δειξει τωρα...μακαρι να μην ειναι παντως τιποτα hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.