Jump to content

Τα παιξε το wifi του toshiba?

Dant3

Recommended Posts

Εχω ενα toshiba l300d-10b.το εχω ενα χρονο και τωρα τελευταια αρχιζε να τα παιζει το ιντερνετ,δηλαδη ανα μιση ωρα για 1-2 λεπτα να κοβεται η συνδεση με το ασυρματο ρουτερ μου και μετα να επανερχεται μονη της παλι.στην αρχη ψιλιαστηκα το ρουτερ αλλα το κανει και οταν συνδεομαι και στων γειτονων,ενω το κινητο οταν συνδεεται στο δικο μου δεν εχει κανενα προβλημα.στην αρχη το κανε αραια αλλα τωρα τελευταια το κανει συνεχεια,σε σημειο που να ειναι εκνευριστικο.τα παιξε το wifi του λαπτοπ η ειναι κατι αλλο?ξαναπερασα και τους drivers αλλα παλι τα ιδια...τα φωτα σας!

Ευχαριστω

Καμια ιδεα βρε παιδια?ειναι εκνευριστικο...και παρατηρησα οτι αν ανοιξω και μtorrent τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παθει...να τους το γυρισω στο πλαισιο?φοβαμαι μην το κρατησουν κανα μηνα αυτοι και κανουν και καμια βλακεια αν δεν βρισκουν τι φταιει...

αν το σήμα είναι 2-3 γραμμές και για κάποιες στιγμές η κίνηση στο δίκτυο είναι μηδενική το λάπτοπ ρίχνει την δύναμη της κεραίας για εξοικονόμηση στη μπαταρία.........με αποτέλεσμα οι 2-3 γραμμές να γίνονται 1 ή καμία και να χάνεις τη σύνδεση....

δοκίμασε αν σου κάνει το ίδιο με το λαπτοπ στο ρεύμα....

Το λαπτοπ ειναι μονιμα στο ρευμα και το σημα ειναι 5 γραμμες γιατι ενας τειχος ειναι αναμεσα απο αυτο και το ρουτερ..μου φαινεται θα το παω στο πλαισιο και οτι γινει.

Ναι,εχει 2 χρονια και το πηρα τον προηγουμενο σεπτεβρη...αν εχει hardware προβλημα το wifi τοτε τι γινεται?το στελνουν στα κεντρικα και φευγει για εξωτερικο για επισκευη?

μπορεις να βαλεις και καποιο linux απο live cd..

Επισης οι αποσυνδεσεις μπορουν να οφειλονται σε θορυβο που ισως προκαλουν αλλες κεραιες.

Αλλαξε καναλι και ξαναδες πως θα τα παει αλλιως δοκιμασε και σε κανενος φιλου σου.

πιστεψε με ειναι μεγαλυτερη μανουρα να το πας, να μην εχεις υπολογιστη για μερες και στο τελος να στο γυρισουν χωρις να εχει αλλαξει τιποτα:no:

πηγαινε το κατευθειαν εσυ...το πλαισιο και οποιοδηποτε αλλο μαγαζι κανει απλα τον κουριερ και θα σε καθυστερησει περισσοτερο.παρε το μετρο και πηγαινε.....διπλα ειναι.

Το βλέπω πολύ χλωμό να είναι θέμα hardware... Αυτό που έχει πει ο Φάρμας πιό πάνω είναι πολύ πιθανό να γίνεται και σε σένα.

Δοκίμασε να ξετσεκάρεις την εξής επιλογή μέσα από το Device Manager.

wifix.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.