Lakisss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2009 Εχω μια οθονη LG 2234S, και σημερα παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Ο υπολογιστης ανοιγει, η οθονη επισης, αλλα εμφανιζει ενα μηνυμα''ΣΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ 129.0 khz / 119hz''Την εβγαλα για 10 λεπτα απο το ρευμα και εκανα επανεκκινηση, αλλα τα ιδια.Καμια βοηθεια κανεις?
riddle3 Οκτώβριος 2, 2009 #2 Οκτώβριος 2, 2009 Γεια σου φιλε μου. Για καποιο λογο αλλαξε το refresh rate τις οθονης σου σε 129kHz που δεν το υποστηρηζει βεβεαι, αθτο ποθ θα σου προτεινα να κανεις ειναι να κανεις ενα reset τα settings της μητρικης, υπαρχει συνηθως ενα κουμπακι στην μητρικη ή βγαζεις τα ρευματα-μπαταρια απο την μητρικη για 5 λεπτα ωστε να επανερθουν οι default ρυθμισεις και θα διορθωθει το προβλημα σου. Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο ανωδυνος για να μην ξαναρυθμιζεις το Bios δεν γνωριζω, αλλα καποιος που το γνωριζει θα σου πει, γιατι θα ειναι και καλυτερος απο αυτον που σου προτεινα.
Lakisss Οκτώβριος 2, 2009 Author #3 Οκτώβριος 2, 2009 Γεια σου φιλε μου. Για καποιο λογο αλλαξε το refresh rate τις οθονης σου σε 129kHz που δεν το υποστηρηζει βεβεαι, αθτο ποθ θα σου προτεινα να κανεις ειναι να κανεις ενα reset τα settings της μητρικης, υπαρχει συνηθως ενα κουμπακι στην μητρικη ή βγαζεις τα ρευματα-μπαταρια απο την μητρικη για 5 λεπτα ωστε να επανερθουν οι default ρυθμισεις και θα διορθωθει το προβλημα σου. Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο ανωδυνος για να μην ξαναρυθμιζεις το Bios δεν γνωριζω, αλλα καποιος που το γνωριζει θα σου πει, γιατι θα ειναι και καλυτερος απο αυτον που σου προτεινα.Τελικα η οθονη συνεχισε τα δικα της.Σταδιακα αρχισε να αναβοσβηνει ωσπου δεν ξανανοιξε ποτε, οποτε και αντικατασταθηκε εντος 2 ημερων απο την LG.Ευχαριστω για την απαντηση.
trancelin Οκτώβριος 5, 2009 #4 Οκτώβριος 5, 2009 Να ξέρεις ότι η lg έχειι on site εγγύηση...ότι πάθεις ένα τηλ τους κάνεις και έρχονταιανάλλογο πρόβλημα παρουσιάστικε και στην δικιά μου w2361v και την άλλαξα αμέσως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.