Jump to content

ReaperX

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply
Αγορι τρελο , τρεξε το και τρβα βιντεακια ,screenshots κλπ και ανεβασε.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Σαββατοκυριακο θα τα εχεις...

To story με τον πρεντατορ πολυ καλο.Πρεπει να χρησιμοποιησεις την καλυψη αποκρυψη η αποπροσανατολισμο των εχθρων ετσι και σε παρουνε γραμμη οι πεζοναυτες σε σκιζουνε και αντιλαμβανονται και το συμβολο οταν τους στοχευεις.Ωραια πραματα.

Μόλις έπαιξα το 1ο stage σε Marine Campaign. Αν και σίγουρα δεν είναι κορυφαίο FPS εμένα μ'αρέσει πάντως. Δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη αλλά νομίζω το 5.5 του Gamespot ήταν υπερβολικά χαμηλή βαθμολογία.

Υ.Γ. Ωραίο engine έχει. Και όμορφα γραφικά πάντως.

εγω που παιζω σε eyefinity τα εχω κουρεψει τα alien για τα καλα...δεν μου την φερνουν με τιποτα....

Το single του marine ειναι πολυ ατμοσφαιρικο και ομορφο! Το 5,5 του gamespot να παει να το βαλει αλλου...

Εχω πρόβλημα με τον χειρισμό του τα μόνα που ακούει είναι το ΤΑΒ, space bar (άλμα) και αριστερά δεξιά με το ποντίκι. Προσπάθεισα να τα φτιάξω αλλά δεν ακούει τίποτα.:wall: Καμία ιδέα ρε παίδες.

Εχω πρόβλημα με τον χειρισμό του τα μόνα που ακούει είναι το ΤΑΒ, space bar (άλμα) και αριστερά δεξιά με το ποντίκι. Προσπάθεισα να τα φτιάξω αλλά δεν ακούει τίποτα.:wall: Καμία ιδέα ρε παίδες.

>>?Original?<<

:fun:

ManolisX Το demo έχω με την steam στο μουλτι καμια βοήθεια?

Ουτε εμενα δουλευουν ολα κανονικα στο demo.

Με custom εφτιαξαν καπως.

Βάλε τους 9.12 Hotfix...με αυτούς λένε παίζει.

Με τους 9.12 Hotfix εμένα μου κρασάρει σε dx11 όταν ενεργοποιώ το flashlight του marine... ότι να ναι. Το έψαξα και συμβαίνει σε πολλούς

Δηλαδή τι σ@τά συνεργασία έκανε η ΑTi με την εταιρεία για να προωθήσει και το DX11. Αν είναι δυνατόν να διαφημίζει τις κάρτες της μέσω του παιχνιδιού και τελικά να μην παίζουν οι drives σε DX11, παρωδία cataclysm για ακόμα μια φορά. :whip:

Δηλαδή τι σ@τά συνεργασία έκανε η ΑTi με την εταιρεία για να προωθήσει και το DX11. Αν είναι δυνατόν να διαφημίζει τις κάρτες της μέσω του παιχνιδιού και τελικά να μην παίζουν οι drives σε DX11, παρωδία cataclysm για ακόμα μια φορά. :whip:

Νομιζω τα παραλες λιγο.

το παιχνιδι δεν επαιζε σωστα ουτε στις κονσολες και η εταιρια ξανακυκλοφορησε το ντεμο μπας και διασωσει τιποτα.Εκει ουτε Κατακλισμ υπαρχουν ουτε αλλες καναδικες μεταλ μπαντες.

Με τους 9.12 Hotfix εμένα μου κρασάρει σε dx11 όταν ενεργοποιώ το flashlight του marine... ότι να ναι. Το έψαξα και συμβαίνει σε πολλούς

Εμένα παίζει μια χαρά με τους 10.2 (original το game όμως)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.