Jump to content

ReaperX

Recommended Posts

Το ντέμο είναι απλά ντέμο. Συνήθως και λίγο κράχτης αν και απότι φαίνεται δέν τον πέτυχε τόσο καλά αυτό το στόχο, αλλά όπως και να έχει, Βασίζομαι στο ίδιο thrilling που κάποτε έζησα παίζοντας τα πρώτα AvP. Το Single Campaign mode θα το τιμήσω ασφαλώς, και μετά multiplayer για το χαβαλέ. Δέν βρίσκω αρνητικά στο όλο σκηνικό. Καλή τιμή, ενδιαφέρον τίτλος, Single & Multi modes, replayability 3 είδη να επιλέξεις κτλ κτλ. Υποθέτω ίσως ορισμένοι hardcore online gamers ίσως το θάψουνε γιατί δέν θα μπορούνε να κάνουνε side-jump πάνω σε στροφή, κρατώντας Sniper για headshot....οι οποίοι θα προτιμήσουνε COD,CS κτλ...

Στη τελική, ο καθένας με τα γούστα του....

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Θα το κρινω οταν βγει η τελικη εκδοση με υποστηριξη Directx 11

Οσο για το Multiplayer δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα...

Τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζω περισσοτερο για το Single player κομματι τους

Υποθέτω ίσως ορισμένοι hardcore online gamers ίσως το θάψουνε γιατί δέν θα μπορούνε να κάνουνε side-jump πάνω σε στροφή, κρατώντας Sniper για headshot....οι οποίοι θα προτιμήσουνε COD,CS κτλ...

Γενικος το gameplay του CS ειναι αντιρεαλιστικο και γελοιο...

Ευτυχως που το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν θα απευθυνεται σε αυτο το ειδος φανατικων του multiplayer.

Ας πανε να παιξουν με κανενα COD η CS η και με κανενα WοW να μας αδειασουν και την γωνια

Τον απριλη θα το παιξεις δηλαδη?:p

Μια χαρα ειναι το γκεημ.

Τελικά πότε κυκλοφορεί;

Επίσημα; 16 Φεβρουαρίου USA, 19 Φεβρουαρίου Ευρώπη.

Προφανώς δεν σκάσανε και πολλά λεφτά για την μηχανή γραφικών, μακάρι να διέθεταν τα κεφάλαια να χώσουν cryengine, θα παραμίλαγε ο πλανήτης λέμε. Προφανώς γνωρίζουν όμως ότι μόνο και μόνο η ατμόσφαιρα του alien και predator franchise και ένα σχετικά καλό multi και single player είναι αρκετά για να μην μπούν μέσα..πάνω από όλα τα λεφτά είναι και μετά όλα τα άλλα..

Πάντως για μένα που είμαι alien και predator maniac το παιχνίδι τα σπάει ακόμη και στο multi, γαμώ τις ατμόσφαιρες και πολύ καλός σχεδιασμός του γενικότερου interface...για τα λεφτά που διαθέτει η τραγική Sega μια χαρά είναι..

Οσο για το Multiplayer δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα...

Τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζω περισσοτερο για το Single player κομματι τους

Γενικος το gameplay του CS ειναι αντιρεαλιστικο και γελοιο...

Ευτυχως που το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν θα απευθυνεται σε αυτο το ειδος φανατικων του multiplayer.

Ας πανε να παιξουν με κανενα COD η CS η και με κανενα WοW να μας αδειασουν και την γωνια

Ρεαλιστικό και game συνήθως δεν πάνε μαζί ξέρεις..από παλιά..πάρε κανα AK και βγές στην ομόνοια για ρεαλισμό..όσο για το CS...μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...απλά μπορούσες να πείς ότι δεν σου άρεσε....αντιρεαλιστική και γελοία μάλλον είναι η παρατήρηση σου..no offense:victory:

Ε μην μου βγαzετε τωρα απαρχαιωμενη την unreal engine επειδη ειναι θολα τα textures στα console ports που παιζετε, εξαλλου τα εχουμε πει, το demo ειναι βασισμενο σε εκδοση ηλικιας ΕΝΝΕΑ μηνων, εγω βεβαια κραταω πισινη και αντι να κανω preorder περιμενω να δω τι θα πουνε οι παικτες στα φορουμ

Για τα δικα μου γουστα το gameplay ειναι μια χαρα, ας λεει ο καθε τυχαιος οτι θελει, το τι εχω διαβασει για αλλα διαμαντια οπως το red orchestra στο metascore δεν λεγεται :hehe: αν διαπιστωθει πως παραμενουν τα τεχνικης φυσεως προβληματα του demo στην τελικη εκδοση νταξει, σιγα που θα παρω την collectors, ακομα και το κατεβασμα waste of bandwidth θα ειναι :p

Απο το zavvi.com που το ειχα κανει pre-order, μου εστειλαν σημερα μαιλ οτι το πακετο απεσταλη.

Σε multiplayer παίζει να τα σπάει!! AVP FTW!

@Vasot Το CS μέχρι 1.6 βασιζόταν ΠΑΝΤΑ στο aiming και στην ικανότητα του παίχτη να "κινείται". Καμία σχέση με γραφικά και περιβάλλον. Από το Source και μετά, που πήγαν να δώσουν έμφαση σε γραφικό κλπ, τελειώσε ολοκληρωτικά.

Ε οχι και ολοκληρωτικα . . . Απλα το 1.6 ηταν hardcore . Το css ακομη φιλε μου βασιζεται σε καποια στανταρ και μην ξεχναμε κουβαλαει μαζι του μια απο τις καλύτερες μηχανες φυσικς Aπλα εχει αλλο style gamming που σε πολλους μοιαζει επαναλαμβανομενο ( κλειστα maps και οχι πολλα φρου φρου ) . συγκρινοντας το source με αλλα on line fps σημερινα μοιαζουν με κακογραμμένα flash games :hehe: . ( Μιλαμε παντα για online σωστο με σωστα pings οχι gamming του τυπου 200ping 100choke and god bless )

Δεν θελω να φερω κανεναν σε δυσκολη θεση αλλα ελπιζω το <<σωστο>> παιχνιδι να μην εχει τα τρομακτικα προβληματα του<<λαθος>> γιατι θελω να το αγορασω.Πραγματικη τραγωδια.Οταν κατεφερεις να το κανεις να παιξει εχεις μολις ξεκινησει με τον ολεθρο.

Σε 64μπιτο σας παιζει κανονικα?γιατι οταν παω να ξεκινησω την εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατο με την εκδοση των παραθυρων και λεει να δω κατι για το αν ειναι 32 η 64 μπιτα.

Σε win 7 64bit παιζει full!

Αγορι τρελο , τρεξε το και τρβα βιντεακια ,screenshots κλπ και ανεβασε.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.