Jump to content

morpheusgr

Recommended Posts

Εχω ενα asus eee pc 900 και θελω να αναβαθμισω τη μνημη του και να προσθεσω και μια καρτα για να αυξησω τον αποθηκευτικο χωρο. Ποια memory modules ειναι συμβατα και ποια προτεινετε να βαλω? Αυτη τη στιγμη εχει 1GB και λεω να βαλω 2GB. Για την αυξηση του αποθηκευτικου χωρου θελω μια καρτα SD/MMC, ποιας εταιρειας και ποιο μοντελο να χρησιμοποιησω, υπαρχουν διαφορες στην ταχυτητα τους?

1. Όλοι λένε πως τα dims της Kingston είναι απόλυτα συμβατά.

2. Ναι, υπάρχουν διαφορές στην ταχύτητα μιας κάρτας SD/MMC, προτίμησε μια γρήγορη

Μπορείς να δεις και πολλές απόψεις - ιδέες εδώ.

Όχι, να σου πω την αλήθεια δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου...

Όταν μου το είχαν πρωτοφέρει (είναι δώρο), είχα σκοπό να του βάλω μέχρι και touch screen, αλλά δεν...

Τελικα σημερα το πρωι αγορασα μια kingstone 2gb και περιμενω να μου τη φερουν. Το σκεφτομαι και για αλλαγη μπαταριας αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα για μια νεα μεγαλυτερη. Ειδα καποιες 10000+ mAh αλλα εκτος απο το οτι ειναι ακριβες εχουν και μεγαλο μεγεθος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.