Jump to content

Οθόνη με ανάλυση 1600Χ900 !!! Υποστηρίζεται από το σύστημα?

adpanos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!!!

Εχω ένα παλιό πύργο για τον οποίο ψάχνοντας για 20αρα+ οθόνη βρήκα μια με ανάλυση 1600Χ900 μέσω D-SUB 15PIN!!!!!!!! Τέτοια ανάλυση όμως δεν έχω δει ξανά σε οθόνη υπολογιστή!!! Μέχρι τώρα ήξερα πως οι 20αρες έπαιζαν σε αναλύσεις 1680χ1050 και οι 19αρες σε 1440χ900 !!!!!!!!!

Ο πύργος φοράει μια ATI 2400 PRO (pci-e) ενω στα χέρια μου υπάρχει και μια 7600GS !!! Οι κάρες που αναφέρω μπορούν να υποστηρίξουν τέτοια ανάλυση? Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει γιατί είναι κρίμα να αγοράσω το monitor και να είναι τα πάντα παραμορφωμένα!!!!

Eίσαι σίγουρος? Παίζοντας με τις αναλύσεις του pc σε CRT οθόνη με max ανάλυση 1600x1200 (SONY G200P), δεν μου βγάζει επιλογή για τέτοια ανάλυση!!!! Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με την οθόνη που ανιχνεύουν οι CATALYST και να μου απενεργοποιεί τις επιλογές για 16:9 ...... Δεν ξέρω...

Ξέρω επίσης πως οι κάρτες μπορούν να υποστηρίζουν αναλύσεις μέχρι 2500χ1800 αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να πάρουν την συγκεκριμένη........... ανάλυση αυτής της οθόνης......!

Θα περιμένω και άλλες απαντήσεις ώστε να είμαστε σίγουροι !!!!!

:thank_you2: Φίλε !!!

EDIT!!!!

Και κάτι ακόμα!!! Η οθόνη είναι η PHILIPS 201E1 και την βρίσκω στα 89€ !!! Είναι πιστεύω πολύ καλή τιμή!!!!

http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/20w-e-line-hd-plus-201e1sb_00/prd/gr/

Βρίσκω επίσης και τνη SAMSUNG T220 στα 140€ ! Ξέρω πως είναι καλύτερη λόγω dvi-d και των παραπάνω ιντσών,

Πιστεύεις πως είναι μεγάλη η διαφορά των δυο οθονών που να αξίζουν τα +50€ ?????

για μένα πάρε την Τ220.:) το θέμα διαθέσιμων αναλυσεων στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών έχει να κάνει με την οθόνη και με το aspect ratio της.

Είναι για δώρο !!!! Οχι για εμένα!! Θα πάει μαζί με το παλιό pc σε φίλο! Για αυτό και προσπαθώ να βρω κάτι φτηνό και καλό και κολλάω στο να πάρω κατευθείαν την T220!

Ναι το γνωρίζω αυτό που λες αλλά έχω δει και κάρτα γραφικών παλαιότερα να μην μπορεί να υποστηρίξει wide οθόνη σε ανάλυση 1440χ900 που ήταν και η προτεινόμενη ανάλυση εκείνης της οθόνης βάση κατασκευαστή!!!! Για αυτό το λόγο ρωτώ και ξαναρωτώ!

Ευχαριστώ πάντος!!

εγώ πάντως έχω τις επιφυλάξεις μου για την ποιότητα εικόνας σε τέτοιες αναλύσεις όταν η σύνδεση γίνεται μέσω dsub...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.