psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2009 παιδια έχω ελληνικό office και θέλω να γραψω ενα κειμενο στα αγγλικά. όταν όμως γράφω στα αγγλικά (u.s.a.) δεν διορθώνει αυτόματα τα λάθη. τι μπορω να εγκαταστησω για να το κανω να δουλεψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Για τσέκαρε τις παρακάτω ρυθμίσεις εάν τις έχεις όπως φαίνονται:Screenshot 1Screenshot 2Αλλιώς τσέκαρε μια φορά το κουμπί Ορθογραφικός έλεγχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Σεπτέμβριος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 ευχαριστω για την απαντηση. δυστυχως δεν εγινε τιποτα. μου βγαζει αυτο το σφαλμα:http://img8.imageshack.us/i/13377550.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Το Ελληνικό MS Office 2007, συμπεριλαμβάνει και τον Αγγλικό ορθογράφο.Οπότε πιθανώς να χρειαστεί να κάνεις αυτό:ScreenshotStart - All Programs - Microsoft Office - Εργαλεία του Microsoft Office - Microsoft Office 2007 Ρυθμίσεις γλώσσαςΟι Ενεργοποιημένες γλώσσες επεξεργασίας πρέπει να είναι όπως το βλέπεις στο screenshot επάνω.EDIT: Στην έσχατη, τσέκαρε εάν είναι εγκατεστημένα σωστά τα ίδια τα εργαλεία γλωσσικού ελέγχου. Πίνακας Ελέγχου - Προγράμματα και δυνατότητες - Microsoft Office 2007 (αλλαγή) - Προσθαφαίρεση δυνατοτήτων. Τσέκαρε το παρακάτω, να είναι όπως φαίνεται στο screenshot. Εάν είναι έτσι, βάλτο ως μη διαθέσιμο, προχώρα την εγκατάσταση έτσι ώστε να αφαιρέσει τα εργαλεία γλωσσικού ελέγχου για τα Αγγλικά, και μετά ξαναεγκατέστησέ τα.Screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.