Jump to content

Intel X25-m

Fandom

Recommended Posts

• 1 month later...

Ψάξε και σε άλλα online καταστηματα. Στο you για παραδειγμα μου ειχαν πει οτι θα τον παραλαμβανα σε 10 μερες, οπως και εγινε.

ηρθε newsletter από το hardshop.gr Και εχει τον G2 σε "προσφορά" από 265 ... μόνο 230 :giveup:

o κωδικός προσφοράς είναι 683 και ισχύει μέχρι 15-11-2009

ηρθε newsletter από το hardshop.gr Και εχει τον G2 σε "προσφορά" από 265 ... μόνο 230 :giveup:

o κωδικός προσφοράς είναι 683 και ισχύει μέχρι 15-11-2009

μ'αρεσει που κανονικα λεει οτι κανει 299 κ το εχουν σβησει κ καλα προσφορα 245 μετα.... μαλλον ειναι η εκδοση με το ωραιο το κουτακι κ +1 χρονο εγγυηση αλλα ελεως με αυτο το hardshop σε ολα τα προιοντα κανει κ καλα προσφορα!!

• 2 weeks later...

Μultirama λένε απο 17/11 πλέον. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτοι (στο περίπου) κάπου; 10 μέρες στο περίμενε τώρα είναι λίγο υπέρβολη το 'γεια σας, +2 βδομαδες οκ;'

Τελικά υπάρχει πουθενά αυτός ο g2 σε φυσιολογική τιμή;

Το e-shop έχει το 160αρη αλλά μάλλον ρωτάς για τον 80αρη ε?

Εγω περιμένω τον 160αρη απο το πλαίσιο γιατί έχω πιστωτικό...

δηλαδή αν πάρεις τον adata x25-m by Intel, πόσο άσχημο θα είναι;:T:

Eίναι generation 1 όταν στο U έχει gen.2.

Σύν τοις άλλοις στο u είναι retail boxed intel μαζί με το 3.5" adaptor.

Καμία σχέση δηλαδή.

απ' ότι βλέπω και οι 2 είναι 250/70 στα 32 nm. Τι άλλη διαφορά έχουν;:bigsmile:

όσο για ανταπτορα βρίσκεις και με 8 ευρό δεν γλιτώνεις και πολλά.

οκ,απλά ελπίζω να είναι ετοιμοπαράδοτος όχι όπως στις 5870 που το πλαίσιο απλά κοροιδεύει τον κόσμο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.