Jump to content

προβλημα με sli

def

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
περασα σχεδον ολους,τωρα εχω την σειρα 185.66 διαβασα οτι υποστηριζει το sli:hang2:

Καταρχήν έχω την εντύπωση πως οι 185.66 ήταν beta.

Nαι όλοι οι οδηγοί μετά τους 180.xx υποστηρίζουν sli στο P6T Deluxe. Να σου πω, επειδή εμένα για drivers μου μυρίζει το πρόβλημα και όχι hardware, δοκίμασες τους 190.62? Πληροφοριακά σου λέω πως και σ'εμένα το sli με τις 260 δεν έπαιξε με την 1η, εν αντιθέσει με τα 5 προηγούμενα sli setups μου. Τελικά ήταν θέμα οδηγών...

γνωριζει κανενας μηπως υπαρχει καμια επιλογη μεσα απο το bios?Απο χθες ψαχνω στο google για προβληματα με την συγκεκριμενη μητρικη με sli αλλα δεν βρηκα κανενα προβλημα.Παιζει κανονικα.

με εχει σπασει τα νευρα αυτη η μητρικη,εβαλα το τελευταιο bios+drivers ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ ΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ SLI H P6T DELUXE,καμια ιδεα παιδια?

με εχει σπασει τα νευρα αυτη η μητρικη,εβαλα το τελευταιο bios+drivers ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ ΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ SLI H P6T DELUXE,καμια ιδεα παιδια?

Με άλλες κάρτες (πχ σειρά 88xx ή 7xxx) δοκίμασες SLI ?

Με άλλες κάρτες (πχ σειρά 88xx ή 7xxx) δοκίμασες SLI ?

δεν δοκιμασα Γιωργη,απλα αυτην την στιγμη δεν εχω αλλες καρτες.Αλλα η μητρικη μου αφου λεει οτι υποστηριζει το sli

λες επειδη η μια ειναι με 1792μβ και η αλλη με 800 να υπαρχει προβλημα?

δεν δοκιμασα Γιωργη,απλα αυτην την στιγμη δεν εχω αλλες καρτες.Αλλα η μητρικη μου αφου λεει οτι υποστηριζει το sli

λες επειδη η μια ειναι με 1792μβ και η αλλη με 800 να υπαρχει προβλημα?

Δεν ξέρω, μάλλον οχι αλλα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις (αν δεν δοκιμάσεις). !!!!!

Λύση 1

Να σου στείλω δύο 7900GT να δοκιμάσεις ?

Λύση 2

...ή κάτι καλύτερο, θα πάρω απο τον tsan την ASUS (ιδια με την δικιά σου μάλλον) και θα δοκιμάσω με δύο MSI 260 Lighting (1.8MB)...

Γιωργη σε ευχαριστω πλυ φιλε,δοκιμασετο,ηθελα να σε ρωτησω αυτο το Mod που ενεργοποιει το sli σε αλλα chip ισχυει και για X58?

Λευτέρη με κούφανες, αφού το Χ58 έχει native υποστήριξη SLI, αν εννοείς σε μητρικές που δεν έχουν certified x58 sli (αλήθεια υπάρχει πλέον καμία ?) τότε ναι.

Βασικά για να καταλάβεις τι κάνει η "Μόντα" εισάγει στην registry του συστήματος ένα κλειδί (προς το παρόν μόνο το ASUS παίζει σε οποιαδήποτε μητρική) και ξεγελάει τους DRIVERS ώστε να ενεργοποιήσουν το option SLI.

(δεν είναι όμως εύκολα τα πράγματα...έχει διαδικασία....μόνο στα XP είναι πανεύκολο.)

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο (σαν παλιός τώρα) άλλη μητρική X58 έχεις ? (για να δοκιμάσεις βρε αδερφέ τι γίνεται, γιατί αν και σε άλλη μητρική έχεις πρόβλημα ΤΟΤΕ σίγουρα είναι ασυμβατότητα των καρτών...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.