Jump to content

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό

crmaris

Recommended Posts

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή και φτηνή εταιρία για την ανάκτηση δεδομένων από ένα σκληρό δίσκο. Βρήκα αρκετές στο net αλλά δεν ξέρω ποια να προτείνω σε ένα γνωστό μου που έχει το πρόβλημα.

παίζουν ατελείωτα θεματάκια να σας βοηθήσουν να σώσετε τα δεδομένα οικονομικά χωρίς να αναγκαστείς να πας στις εταιρίες φαρμακεία.ρίξε λίγο διάβασμα και ψάξιμο...αξίζει:)

http://www.thelab.gr/search.php?searchid=1497303

παίζουν ατελείωτα θεματάκια να σας βοηθήσουν να σώσετε τα δεδομένα οικονομικά χωρίς να αναγκαστείς να πας στις εταιρίες φαρμακεία.ρίξε λίγο διάβασμα και ψάξιμο...αξίζει:)

http://www.thelab.gr/search.php?searchid=1497303

Thanks φίλε μου για την απάντηση αλλά ο γνωστός μου ήδη ψάχτηκε και δεν γίνεται δυστυχώς τίποτα με ερασιτεχνικές λύσεις. Ο σκληρός θέλει επαγγελματικά χέρια και γι'αυτό είπα να κάνω το thread αυτό μπας και έχει κάποιος καμιά εμπειρία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα. Μην τον στείλω αδιάβαστο τον άνθρωπο σε κανα φαρμακείο και τρέχει μετά.

Καλησπέρα,

Χθες έπεσε ο εξωτερικός σκληρός δίσκος από το γραφείο και από τότε σε όποιο Η/Υ και αν συνδεθεί τον βλέπει άδειο, χωρίς περιεχόμενο.

Επομένως, η ερώτηση είναι η εξής:

Πώς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα από το σκληρό δίσκο?

Αν όχι όλα τουλάχιστον τα πιο κρίσιμα.

Οποιαδήποτε άλλη ιδέα ή συμβουλή για το πως μπορούμε να περισώσουμε ότι γίνεται είναι ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Καλησπέρα,

Χθες έπεσε ο εξωτερικός σκληρός δίσκος από το γραφείο και από τότε σε όποιο Η/Υ και αν συνδεθεί τον βλέπει άδειο, χωρίς περιεχόμενο.

Επομένως, η ερώτηση είναι η εξής:

Πώς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα από το σκληρό δίσκο?

Αν όχι όλα τουλάχιστον τα πιο κρίσιμα.

Οποιαδήποτε άλλη ιδέα ή συμβουλή για το πως μπορούμε να περισώσουμε ότι γίνεται είναι ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Διάβασε και το thread που είχα ανοίξει. Ισως σε βοηθήσει.

Ευχαριστώ για το σύνδεσμο και θα τα δοκιμάσω το απόγευμα.

Το ένα ακόμα που δεν ανέφερα είναι ότι όταν κουνάω το σκληρό ακούγεται ένας περίεργος ήχος και ένας φίλος μου είπε ότι μάλλον έχει σπάσει η βελόνα του σκληρού που διαβάζει τα δεδομένα από τις πλακέτες.

Επομένως, αν καταλαβαίνω καλά η μόνη λύση είναι κάποια εταιρεία

Αν ακούς κομματάκια να πηγαίνουν πέρα δώθε κλάφτα...

Γνώμη μου, αν δεν έχεις στον σκληρό απαραίτητα επαγγελματικά δεδομένα η φωτογραφίες ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας άστο. Οι τιμές αυτών των εταιριών είναι σε χιλιάρικα κατά κανόνα και αυτό γιατί η αποστολή τους είναι να σώζουν τα δικά σου χιλιάρικα.

Κατάλαβα...

Επειδή έχω μερικά GB απαραίτητων επαγγελματικών δεδομένων, έχεις να μου προτείνεις κάποιες αξιόπιστες εταιρείες και μια γενική εκτίμηση πόσο κοστολογείται περίπου η ανάκτηση για κάθε GB?

απο αυτα που ξερω οτι ισχυαν πριν 3-4 χρονια=

1)δεν εγγυουνται την ανακτηση των δεδομενων

2)ο δισκος επιστρεφεται σε ''βιδες'' αν τον ζητησεις πισω (πχ για να δοκιμασεις κι αλλου)

3)προπληρωνεις την διαγνωση (300 - 600ε) τα οποια συμψηφιζονται στο τελικο κοστος

και αναλογα ποσο γρηγορα θες την εκτιμηση

4)αν τονισεις οτι εχεις κρισιμα επαγγελματικα δεδομενα να περιμενεις κατι χιλιαρικα το κοστος

τοτε καποιος γνωστος μου επαθε ζημια στον σκληρο και μου ζητησε να τον δω > με καποιο προγραμμα που δοκιμασα τοτε ειχα ''δει'' ολα τ αρχεια αλλα επειδη ηταν ΟΛΗ η επιχειρηση του ! διστασα να κανω backup μην τυχων και γινει στραβη....(πιθανοτατο)

ετσι απευθυνθηκαμε στην tic-tac ,την μονη εταιρεια τοτε στην Ελλαδα που αναλαμβανε ανακτηση.....

ηρθε κουριερ-παρελαβε σε ειδικο κουτι(?)- υπεγραψε τα χαρτια που απαλλασαν την εταιρεια απ ολες τις ευθυνες! κι εφυγε.......

εγω συστησα στον φιλο μου να μην επικοινωνησει μαζι τους ,αλλα να περιμενει να το κανουν αυτοι......εκανε ακριβως το αντιθετο!

ζητησε να εχει διαγνωση εντος24 ωρων οποτε του ζητησαν αλλα 300ε περα απο τα 300 που ειχε προκαταβαλει μεσω τραπεζης.....

την επομενη κι εφοσον τον ενημερωσαν οτι ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ! του ειπαν οτι συντομα θα τον ειδοποιησουν για την αποστολη των δεδομενων.....

το ιδιο βραδυ τους πηρε τηλεφωνο για να μαθειτην πορεια της επανακτησης! > απαντηση....''προχωραμε'' ''μην ανυσηχειτε''.....!!

ο φιλος ηταν σ αναμενα καρβουνα !:rant:

την επομενη ! το μεσημερακι παλι τηλεφωνο !!.........................

καταληξη >> αφου τον αφησαν κανα15λεπτο σε αναμονη , τον ενημερωσαν οτι ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση !! και πρεπει ο δισκος να παει στο εξωτερικο!!.........

την συνεχεια δεν χρειαζεται να την γραψω........

φιναλε != 5500€ για εναν δισκο 80gb

βγαλε τα συμπερασματα σου και πραξε αναλογα! :hi:

ΥΓ.δεν γνωριζω την σημερινη κατασταση -πιθανον λογω ανταγωνισμου να ειναι προσιτοτερες οι τιμες ΑΛΛΑ να εχεις παντα στον νου σου οτι ΟΤΑΝ βαλουν τον δισκο στο χερι απλα θα κανεις .....οτι σου πουν !! οποτε χρειαζεται ψυχραιμια και διπλωματια το θεμα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.