Jump to content

Τον ξέρατε αυτόν...?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Ο Θειος μου μου ειπε να ψαξω για αυτον...

Μου ειπε μαλιστα οτι αυτος κατασκευασε το μεγαλυτερο τελεφερικ στον κοσμο στην Αφρικη μηκους 79 χιλιομετρων με την δυνατοτητα να μεταφερει ταυτοχρονα 2.500 ατομα....

Ομως αντί να με διδάξουν, τους δίδα*ξα τελικά εγώ, αναπτύσσοντας τη θεωρία για τη «σύντηξη της ύλης». Ετσι οι σπου*δές μου τελείωσαν αρκετά γρήγορα παίρ*νοντας το πτυχίο Πυρηνικής Φυσικής σε τρία χρόνια. Οσον αφορά στη μηχανολο*γία, σπούδασα και πήρα το πτυχίο μου στην Πάδοβα της Ιταλίας.

ρε παιδια...με ολη την καλη διαθεση,αλλα στο χωριο μου,ολα τα "bachelors" 3ετη ειναι...

ωραία τα γραφόμενα στην αρχή αλλά σε ορισμένα έχω σκαλώσει και ειμαι ανάμεσα στην παραδοχή μια ευφυίας ή στην έναρξη νευρικού γέλιου.

...υπήρξε μέλος της πρυτανείας της μυστικής οργάνωσης’Έ”

α) αυτή η τόσο μυστική οργάνωση δεν φρόντισε να κρατήσει μυστικό ένα τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος της ;

β)γιατί το παραπάνω δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα στο Χαρδαβέλα να κάνει πανηγύρι;

... Γνώριζε ακόμα οτι ο ίδιος ο Αριστοτέλης είχε έρθει με το πατέρα του Νικόμαχο από τον αστερισμό Α’ του Λαγού…

Άλλη μια τροφή για τον προαναφερθέντα αντιπαθητικό αλλά και για το Λιακοπουλου

και μερικά quotes ακομα

Εγώ γνωρίζω πως υπήρχαν κρυμμένα μυστικά (ξέχωρα από τα τρομερά όπλα) στο άβατον του ιερού. Υπήρχαν οντότητες και τεχνολογία που είχαν προ*έλθει από το Σείριο,
Οι "Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ-Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Σ'εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε* «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ-Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του, Α-Λαγού, στον όποιο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι. "Έχουν ύψος1.10,είναι τελείως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναιοι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και-της Διαστημικής "Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το Μ-Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οί Μ-Λαγού, οπού έφτιαξαν κι' αυτοί εδώ κάποιεςφυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ό Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε ή ΝΑΣΑ δεν μπορεί...
Ο σκοπός που κατασκευάστηκε (η Σελήνη η οποία btw είναι και κούφια) είναι ο έλεγχος και εποπτεία της Γης.
-Τι σημαίνει το εν Δελφοίς «Γνώθι σ' αυτόν»;

-Γ. Γκ.: Μας προτρέπει να ξανααποκτήσουμε τη λειτουργία συγκεκριμένων κέντρων του εγκεφάλου που έχουν αδρανοποιηθεί. Τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύτταρα κέντρα προσφέρουν, όταν είναι ενερ*γά, πολλές δυνατότητες στον εγκέφαλο και μέσω των λειτουργιών του στον άνθρωπο. Για παράδειγμα, θα ανάφερα την υγεία. Πολλά από τα συγκεκριμένα αδρανή κέντρα, αρχικά είχαν την ικανότητα να ελέγχουν ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού (καρδιά, ήπαρ, νεφροί κ,λπ.).

Βασισμένος σε αυτά έφτιαξα ένα μηχά*νημα που εξωτερικά διοχετεύει ενέργεια που διεγείρει μέχρι ενεργοποίησης, τα α*δρανοποιημένα αδρανοποιημένα κέντρα του εγκεφάλου.

κλπ κλπ κλπ

απλά βλακείες...club τεχνολογίας είναι εδώ μέσα και υποτίθεται ότι εχουμε και μια ιδέα απο "επιστήμη".... αλλα όχι να ψάχνουμε να βρούμε δήθεν...εθνικούς ήρωες...

ο άνθρωπος μπορεί να είχε κάποιες γνώσεις αλλα όχι και ότι ήταν ο αδικημένος ότι του φάνανε τις εφευρέσεις...και άλλα τέτοια χαζά....

και ο tesla στα γεράματα του....απο δήθεν εφευρέσεις άλλο τίποτα...

και ο tesla στα γεράματα του....απο δήθεν εφευρέσεις άλλο τίποτα...

βάση του παρελθόντος του, και μην έχοντας δει τι μαζέψανε οι Αμερικάνοι από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο που έμενε, δεν μπορείς να το λες αυτό, λες και ήταν ένας επιστήμονας της σειράς...

εδιτ: Συντακτικό/γραμματικό λάθος...

Το ίδιο εύκολα που "υποθέτουμε" ότι ο Tesla είχε δημιουργήσει στα γεραματά του σημαντικές εφευρέσεις, τόσο σημαντικές που το FBI έτρεξε να τις "αποκτήσει". Με την ίδια λογική σκεφτονται και οι άλλοι που κοροϊδεύουμε. :innocent:

Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, να δημιουργεί είδωλα και στην συνέχεια να τα μυθοποιεί, είτε αυτός λέγεται Αριστοτέλης, είτε Μεγας Αλέξανδρος, είτε Γκεκινς Χαν, είτε Tesla. άλλα σε μικρότερο, άλλα σε μεγαλύτερο βαθμό.

Συμφωνώ ότι ο Tesla ήταν από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20ου αιώνα, όμως αυτό είναι υπερβολικό. Και στην τελική ο Tesla παντα συνεργαζόταν με το Αμερικανικό κράτος. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και όταν του έγινε πρόταση απο την ΕΣΣΔ να εργαστεί εκεί, αρνήθηκε ενώ ήταν σχεδόν χρεοκοπημένος στις ΗΠΑ!

Τώρα όσο αφορά το θέμα του Γκιόλβα θεωρώ ότι πολλά από αυτά που αναφέρονται είναι υπερβολή.

Όμως όπως δεν μπορώ να τα δεχθώ σαν νοήμων, από την άλλη δεν μπορώ και να τα αποκλείσω επειδή μου φαντάζουν τρελά και ακατανόητα.

Με αυτή την λογική παιδιά ακόμα θα γελάγαμε με την θεωρία του Αρένιους για την ατομική θεωρία με πυρύνα και ηλεκτρόνια, ακόμα θα γελάγαμε με την θεωρία της σχετικότητας για αρνητικούς χρόνους, ακόμα θα γελάγαμε με θεωρίες περί ύλης και αντι-ύλης, αντιβαρύτητας, ή αρνητικής μάζας. Μην σας πω ότι ακόμα θα γελάγαμε με αυτόν που θα έλεγε ότι η γη ήταν στρογγυλή.

Γιατί αυτοί οι "τρελοί", "γραφικοί", ή όπως αλλιώς θέλετε να τους λέτε, διαθέτουν ορισμένα επιχειρήματα που χωρίς να έχουν κάποια βάση σε αυτά που λένε, κανένας δεν μπορεί να τους αντιπαραβάλει κάτι και να τους αναιρέσει. imo

Όλα αυτά είναι τροφή για σκέψη.

Tι κολημα παιζει με τον τεσλα εδω μεσα?

Σοβαρα τον συγκρινουμε με τα πραγματικα μυαλα τις επιστημης?

Τι ακριβως θα εκανε ο τεσλα χωρις τον μαξουελ?

Καλος, αλλα ενταξει, τα νομπελ υπαρχουν για καποιο λογο...

δεν μπορώ και να τα αποκλείσω επειδή μου φαντάζουν τρελά και ακατανόητα.

Eσυ ενδεχομενος οχι, αλλα οι ανθρωποι που ηξεραν 5 μαθηματικα καταλαβαν κατευθειαν οτι η σχετικοτητα εχει ζουμι και τα πειραματα την επιβεβαιωσαν, εδω ο τυπος λεει οτι ελιωσε τα χονια της τιθορεας με plasma beam

ξες, thats just crazy

Eσυ ενδεχομενος οχι, αλλα οι ανθρωποι που ηξεραν 5 μαθηματικα καταλαβαν κατευθειαν οτι η σχετικοτητα εχει ζουμι και τα πειραματα την επιβεβαιωσαν
Πόσοι από αυτούς που ήξεραν "5 μαθηματικά" ενθουσιάστηκαν και πιστεψαν εξ' αρχής στην θεωρία της σχετικότητας, και πόσοι γέλαγαν;

Εκεί θέλω να καταλήξω.

Την ειδικη πρακτικα ολοι κατευθειαν
Αν δεν κάνω λάθος η ειδική θεωρία της σχετικότητας προτάθηκε από τον Αιστάιν το 1905, ενώ το βραβείο Νόμπελ το πήρε το 1921 για την ερμηνεία του φωτοηλεκτρικού φαινομένου.

Τα 16 χρόνια από την έκδοση του αρθρου, έως την πλήρη καθιερωσή του, ΔΕΝ το λές και "κατευθείαν".

(και φαντάσου ήταν και μαθηματικά τεκμηριωμένο)

Οπότε έρχεσαι πάλι στα λόγια μου.

Νομίζω ότι σιγά σιγά βγαίνουμε ... :OT:

Δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που λες και για προφανης συντακτικους λογους και για ορισμενους που δεν ξερεις.

Πρωτα απο ολα τα νομπελ τα δινουν με αρκετη καθυστερηση, παραδειγμα το ποζιτρονιο ανακαλυφθηκε το 1932 αλλα το νομπελ το εδωσαν το 1936, δεν επιβεβαιωνει η αποριπτει μια θεωρια το νομπελ, ειναι βραβειο ειναι απλα.

Δευτερον, ο αινσταιν δεν πηρε νομπελ ουτε για την ΕΘΣ, ουτε για την (πολυ σημαντικοτερη) ΓΘΣ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι αποδεκτες, σημαινει οτι απλα δεν πηρε νομπελ για αυτες.

Αυτα που ελειπαν απο τις θεωριες (που στην αρχη παντα λειπουν) δεν εινια ο φορμαλισμος αλλα η πειραματικη επιβεβαιωση, κανενας ποτε δεν γελασε με τις σχετικοτητες, αντιθετα μαλιστα οταν ο Einstein εξεδωσε τα σχετικα αρθρα οι περισοτεροι εμειναν με ανοιχτο το στομα σε φαση "the **** didnt we think of that?" με εξαιρεση βεβαια τον μινκοφσκι που το ειχε actually σκεφτει:p

To nobel το πηρε για το φωτοηλεκτρικο φαινομενο που ηταν καπως ασχετο (αν και εξισου σημαντικο δεδομενου οτι εεε..ξεκινησε την κβαντομηχανικη).

Τεσπα ποιντ ιζ δις: ο τυπος στο αρχικο ποστ ειναι απλα τρελος αλλη μια προσπαθεια των ελληνων να αποδειξουν οτι ειναι ο εκλεκτος λαος αλλα μας κλεβουν την δοξα αλλοι

Τεσπα ποιντ ιζ δις: ο τυπος στο αρχικο ποστ ειναι απλα τρελος αλλη μια προσπαθεια των ελληνων να αποδειξουν οτι ειναι ο εκλεκτος λαος αλλα μας κλεβουν την δοξα αλλοι

just for that :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.