matd Οκτώβριος 2, 2009 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Λοιπόν το δικό μου ενημερώθηκε, μπήκε χτες τελωνείο και βγήκε σήμερα. Άρα από Δευτέρα θα το έχω. Το μπάχαλο έγινε στάνταρντ στο τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spikass Οκτώβριος 2, 2009 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Αντε αλλος ενας κωλοφαρδος!!! οι υπολοιποι στο πηγαδι κατουρησαμε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spikass Οκτώβριος 5, 2009 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Κανενα νεο παιδες???? Τα πηρατε ολοι τα πραγματα σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaki Οκτώβριος 5, 2009 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 (edited) Κανενα νεο παιδες???? Τα πηρατε ολοι τα πραγματα σας?φιλε ακομα τιποτα!@#@!@$@#$@%$$%[Q UOTE=spikass;1062695109]Κανενα νεο παιδες???? Τα πηρατε ολοι τα πραγματα σας?[/QUOTεσενα στις 16 ειχε φυγει ?απο νεα υορκη?[Q UOTE=spikass;1062695109]Κανενα νεο παιδες???? Τα πηρατε ολοι τα πραγματα σας?[/QUOTεσενα στις 16 ειχε φυγει ?απο νεα υορκη?μολις εφτασε τελωνειο Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2009 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
spikass Οκτώβριος 5, 2009 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Εφτασε!!! καλα δε το πιστευω...η αληθεια ειναι οτι ειχα χασει καθε ελπιδα!!! Αυτο σημαινει οτι ολα εχουν φτασει και απλα περιμεναν να τελειωσουν οι εκλογες για να μας τα δωσουν... Καλη τυχη Kostaki...( αν δε το πηρες ηδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatas Οκτώβριος 9, 2009 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 (edited) λεει οτι εχθες εφυγε απο το τελωνειο..αλλα σημερα δεν μου το εστειλαν .να υποθεσω οτι μαλλον εχει θα παει στα ελτα οποτε απο δευτερα σε μενα?για δασμους ποτε θα μου πουν ?Out of Foreign Customs, October 08, 2009, 7:51 pm, GREECEInto Foreign Customs, October 07, 2009, 6:18 pm, GREECEArrived Abroad, October 07, 2009, 5:44 pm, GREECE Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2009 από miatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaki Οκτώβριος 11, 2009 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2009 λεει οτι εχθες εφυγε απο το τελωνειο..αλλα σημερα δεν μου το εστειλαν .να υποθεσω οτι μαλλον εχει θα παει στα ελτα οποτε απο δευτερα σε μενα?για δασμους ποτε θα μου πουν ?Out of Foreign Customs, October 08, 2009, 7:51 pm, GREECEInto Foreign Customs, October 07, 2009, 6:18 pm, GREECEArrived Abroad, October 07, 2009, 5:44 pm, GREECE[/QUOTειμαι σχεδον σιγουρος πως δε θα πληρωσεις τπτ και θα το λαβεις συντομα ακομα πιο σιγουρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2009 Author #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 έχει αρχίσει και μου τη βαράει το όλο θέμα....τώρα έχει πρόβλημα το site της USPS και δε δίνει tracking εδώ και 2 μέρες:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatas Οκτώβριος 12, 2009 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Εφαγα πακετο.Το δεμα εφτασε στα χερια μου τελικα κ πληρωσα τους φορους.Ειναι μια φορμα για μηχανες η οποια δε μου κανει κ πρεπει να τη στειλω πισω.Με τους φορους τι θα γινει? Λογικα εχοντας τις αποδειξεις δεν πληρωνω ξανα ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2009 Author #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 θα πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα που αφορά το τελωνείο και να δηλώνεις την έξοδο του προιόντος για αντικατάσταση.αν δε συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα θα ξαναπληρώσεις το τελωνείο κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatas Οκτώβριος 12, 2009 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 την φορμα αυτη θα τη συμπληρωσω στο στο ταχυδρομειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregmam Οκτώβριος 14, 2009 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Έστειλα κι εγώ mail στην USPS και αύριο θα πάρω και στο τελωνείο αν κι εγώ περιμένω μικρό δέμα. Τι να πω πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα.. Μπορείς να στείλεις μια το e-mail από USPS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 15, 2009 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Γενικά παίζουν και απεργίες λόγο κρίσεως στην Ευρώπη, που δεν ακούγονται, οπότε κάποια ταχυδρομεία απεργούν κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
le_bron Οκτώβριος 15, 2009 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Τελικα τι εγινε με σας? Εγω εχω παραγγειλει full υδροψυξη και ειναι σε International Dispatch απο τις 10 του μηνα. Για τελωνειο να μην το συζηταω καν οτι θα πληρωσω ε?Ems 8 κιλα δεμα με δηλωμενη αξια 100 us. (gift) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekboy Ιανουάριος 14, 2010 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 επαναφερω το θεμα μιας και εχω και εγω αποροια καθως εχει αργησει ΠΟΛΥ το δεμα μου...Detailed Results:Bullet Arrived Abroad, January 06, 2010, 4:23 am, FRANCEBullet Arrived Abroad, December 20, 2009, 11:44 am, MEXICOBullet International Dispatch, December 12, 2009, 6:45 pm, ISC CHICAGO IL (USPS)Bullet ArrivalBullet Shipment Accepted; December 11, 2009, 11:18 am, ROTHSCHILD, WI *****Bullet Electronic Shipping Info Received, December 11, 2009να αρχιζω να απογοητευομαι? :fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 14, 2010 Author #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ήμαρτον....από Σικάγο πήγε Μεξικό αντί να πάει απευθείας Γαλλία..... εκει οφείλεται η καθυστέρηση.....αν τα βάλεις κάτω μιλάμε για 24ημέρες χωρίς λόγο. Εφόσον έφτασε Γαλλία στις 6 να το περιμένεις ως τη Δευτέρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 14, 2010 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Να πως κολλάνε οι γρίπες ! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekboy Ιανουάριος 22, 2010 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 παιδια ακομα τιποτα με το δεμα μου και η κατασταση στο site της usps δεν εχει ανανεωθει...καμια συμβουλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
romas9 Ιούνιος 22, 2010 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 (edited) γεια σας παιδια.παραγγελνω και εγω που και που απο αμερικη με usps ,μικρα πακετα κυριως,μικρη δηλωμενη αξια και εξπρες υπηρεσια..συνηθως σε 5 μερες μου ερχονταν..η τελευταια παραγγελια μου ειναι απο τις 18 στο τελωνειο και δεν εχει βγει ακομα.η αξια ειναι 50 δολλαρια και η περιγραφη refurbished hardware.συνηθως με τετοια πακετα το πολυ σε 12 ωριτσες εχουν βγει απο τελωνειο (η δεν εχουν περασει καν) .ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?να πω οτι για καποιον λογο το τρακινγκ δεν ξεκιναει απο ΕC οπως τις περισσοτερες φορες αλλα για απο EG.παντα επιλεγω εχπρες αλλα δεν ξερω τωρα γιατι ειναι απο EG ο αριθμος.υπαρχει περιπτωση να αλλαζει κατι αυτο?εχω αρχισει και ανησυχω.. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2010 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 23, 2010 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Δε έχει φτάσει ακόμα (Μέγαρα), να αρχίσω να τους ενοχλώ; :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts