Seafalco Νοέμβριος 16, 2016 #381 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Αγάπη, ασχέτως με το τι δέμα περιμένεις, ένα είναι το σίγουρο! Στο έστειλε ο . . . "Οδυσέας" ! ! ! ! 'Ελεος ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 16, 2016 #382 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ και η κοπέλα δεν ήξερε τι να μου πει. Αμφιβάλει λέει αν όντως βρίσκεται στο κατάστημα από το οποίο μου ήρθε το ειδοποιητήριο μιας και εχουν περάσει 5 μέρες απο τότε Μάλλον κάποιο bug θα είναι αλλά το θέμα ειναι τι στο καλό έχει αυτό το δέμα και απο ποιον ήρθε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 16, 2016 #383 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Μη σου πώ και ότι δεν είναι καθολου σίγουρο ότι είσαι εσύ ο παραλλήπτης ! (Άλλωστε έχει κάνει μέχρι τώρα βόλτα από τρείς άλλους ! ! ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2016 #384 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 just for the record που λένε και στο χωριό μου. τελικά αυτό το περίεργο tracking number που ταξίδεψε όλη την ελλάδα ήταν το δέμα που περίμενα από Ηράκλειο Κρήτης. Για κάποιον άγνωστο λόγο επάνω του είχε 3 tracking number και σήμερα το πρωι έλαβα άλλο ένα ειδοποιητήριο Το tracking που μου είχε δώσει ο αδερφός μου δείχνει ακόμα το δέμα στο Hράκλειο Kρήτης ΕΛΤΑ το μεγαλείο σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 17, 2016 #385 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Παραγγελία από gearbest 3/11, παραλαβή 15/11. [crazyrussianhacker_accent]how cool is that?[/crazyrussianhacker_accent] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 17, 2016 #386 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: just for the record που λένε και στο χωριό μου. τελικά αυτό το περίεργο tracking number που ταξίδεψε όλη την ελλάδα ήταν το δέμα που περίμενα από Ηράκλειο Κρήτης. Για κάποιον άγνωστο λόγο επάνω του είχε 3 tracking number και σήμερα το πρωι έλαβα άλλο ένα ειδοποιητήριο Το tracking που μου είχε δώσει ο αδερφός μου δείχνει ακόμα το δέμα στο Hράκλειο Kρήτης ΕΛΤΑ το μεγαλείο σου Καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 17, 2016 #387 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 ^^ pwnd Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2016 #388 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 Παίδες εχω παραγγείλει απο amazon.co.uk Και το tracking Που πήρα σήμερα είναι dhl Είναι η courier η το γερμανικό ταχυδρομείο; Παραλαμβάνω απο ΕΛΤΑ σε τέτοιες περιπτώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 28, 2016 #389 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 Γερμανικό ταχυδρομείο είναι και παραλαμβάνεις ΕΛΤΑ (στη φίλη μου) ή ΕΛΤΑ κούριερ κάποιες φορές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2016 #390 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος astrolabos έγραψε: ΕΛΤΑ (στη φίλη μου) Αυτό φοβόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 28, 2016 #391 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 Καλησπέρα παιδια, από Gearbest γενικά πόσο κάνουν να ερθουν; Παρήγγειλα στις 30/10, μου δώσαν tracking ότι το έστειλαν 7/11 και έκτοτε είναι σε κατάσταση "Αποστολή προς το εξωτερικό". Υπόψη το στέλνουν με Netherland post, από Ολλανδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2016 #392 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 Υπομονή θα κάνεις. Κάτι έχουν πάθει τελευταία. Εγώ μόλις σήμερα είδα ότι μπήκε Ελλάδα το δικό μου από 12/10 που ειχα παραγγείλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 29, 2016 #393 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Εμένα πάλι, παραγγελία από κίνα - ebay 12/11 (θήκες κινητού) ήρθε σήμερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 29, 2016 #394 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 (edited) 11 hours ago, anonymous-root said: Καλησπέρα παιδια, από Gearbest γενικά πόσο κάνουν να ερθουν; Παρήγγειλα στις 30/10, μου δώσαν tracking ότι το έστειλαν 7/11 και έκτοτε είναι σε κατάσταση "Αποστολή προς το εξωτερικό". Υπόψη το στέλνουν με Netherland post, από Ολλανδία. Για δοκίμασε λίγο το tracking number σου σε αυτές τις σελίδες http://www.sky56.cn/english/track/index http://113.105.65.70:8032/xflquery.aspx Βασικά το GearBest στέλνει αρκετές φορές μέσω Beishisheng Logistics.Co.(το πρώτο Link), μέσω του site της οποίας έχεις νωρίτερα ενημέρωση για το που βρίσκεται το δέμα. Πηγαίνοντας μέσω sites όπως π.χ. το 17Track ή το site της PostNL, είσαι σε αναμονή και έχεις μαύρα μεσάνυχτα μέχρι να φτάσει το δέμα ένα κλικ πριν αποσταλεί από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα(που χρησιμοποιήθηκε ως πύλη εισόδου στην ΕΕ), στην Ελλάδα. Το δεύτερο link έχει καιρό να μου φανεί χρήσιμο, αλλά παλιά μου είχε φανεί (και πάλι με το GearBest - δουλεύει νομίζω με tracking numbers που ξεκινάνε με SGKEN). Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2016 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 29, 2016 #395 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Παιδες υπομονη γιατι υπαρχει θεμα , αργουν ολα.. Δεν φτανει το προσωπικο στο αεροδρομιο και υπαρχουν πολλοι σακοι(οχι ρουβαδες) που δεν εχουν ανοιχτει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 29, 2016 #396 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Υπαρχει μια ωραια εφαρμογη να βαζετε τους κωδικους https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 29, 2016 #397 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Εγω χρησιμοποιω αυτη. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 29, 2016 #398 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 19 minutes ago, slalom said: Υπαρχει μια ωραια εφαρμογη να βαζετε τους κωδικους https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile Αυτή χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις θα πρέπει να προσθέσεις την εταιρία manual. Αυτό για παράδειγμα ισχύει για την Beishisheng που αναφέρω πιο πάνω. Δεν την προσθέτει αυτόματα αν βάλεις το tracking number διότι αυτό μπορεί να αντιστοιχεί σε π.χ. PostNL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 29, 2016 #399 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Αλλιως δε σε ειδοποιει? Δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 29, 2016 #400 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Θέλω να στείλω μια συστημένη επιστολή στη Γαλλία. Αυτές οι οδηγίες ισχύουν; Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να μάθω για τα αρχικά της κάθε χώρας που αναφέρει. Πρέπει να τα βάλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts