SpirosKGR Ιανουάριος 10, 2022 #2021 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2022 Παααλι τα ιδια. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 14/12/2021, 06:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ( κουτσουλακι rgb λεντοταινια για να κάνει λίγο ambient light το βράδυ όταν βλέπω ταινία ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 10, 2022 #2022 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2022 Και κάποιοι μας έλεγαν ότι τώρα που μπήκε ο ΦΠΑ, οι παραγγελίες δεν θα καθυστερούν. Έχω παραγγελίες από aliexpress που τις έκανα πριν 2 μήνες, σε λιγότερο από μήνα ήρθαν στην Ελλάδα και ακόμη δεν τις έχω πάρει. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 10, 2022 #2023 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Παααλι τα ιδια. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 14/12/2021, 06:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ( κουτσουλακι rgb λεντοταινια για να κάνει λίγο ambient light το βράδυ όταν βλέπω ταινία ) Και εγώ λεντοταινίες. Αυτό λέει ότι έφτασε, εγώ το πότε θα παραλάβω, προφανώς, άγνωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιανουάριος 11, 2022 #2024 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2022 Guys μου ηρθε ενα δεμα από Μάντσεστερ. Η φιλη μου πληρωσε 5 λίρες. Γιατι χρεωνομαι και εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 11, 2022 #2025 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2022 πριν 1 λεπτό, το μέλος edward έγραψε: Guys μου ηρθε ενα δεμα από Μάντσεστερ. Η φιλη μου πληρωσε 5 λίρες. Γιατι χρεωνομαι και εγω? Γιατί: Η Βρετανία δεν είναι ΕΕ και δεν έχεις πληρώσει το ΦΠΑ για την εισαγωγή σε ΕΕ. Τα 2.5€ είναι τα τέλη των ΕΛΤΑ. Από τα ποσά, υπολόγισαν αξία δέματος 11€. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιανουάριος 11, 2022 #2026 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2022 Ευχαριστώ,κατάλαβα τώρα.Αν θέλω να τις στείλω εγώ κάτι και να μη χρεωθεί πρέπει να δηλώσω απο εδώ οτι θέλω να πληρώσω εγώ όλο το ποσό προφανώς ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 11, 2022 #2027 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2022 πριν 45 λεπτά, το μέλος edward έγραψε: Ευχαριστώ,κατάλαβα τώρα.Αν θέλω να τις στείλω εγώ κάτι και να μη χρεωθεί πρέπει να δηλώσω απο εδώ οτι θέλω να πληρώσω εγώ όλο το ποσό προφανώς ε? Σε ιδιωτική επιστολική αλληλογραφία (χωρίς εμπορική αξία) δεν πρέπει να υπάρχει χρέωση. Εάν είναι εμπορικό δέμα: Είτε δηλώνεται στην κατάλληλη βάση δεδομένων με αριθμό IOSS και προπληρώνεται ο ΦΠΑ, οπότε εκτελωνίζεται αυτόματα Είτε πληρώνει ο παραλήπτης ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμού 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 15, 2022 #2028 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2022 Μήπως ξέρετε αν η amazon.com έχει εναρμονιστεί με το νέο Ελληνικό-Ευρωπαϊκό καθεστώς δασμών; Δηλαδή αν βάζει αυτόματα τον Ελληνικό ΦΠΑ 24% και αν έρχονται οι παραγγελίες κάτω των 150 ευρώ χωρίς κανένα άλλο δασμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 15, 2022 #2029 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε: Μήπως ξέρετε αν η amazon.com έχει εναρμονιστεί με το νέο Ελληνικό-Ευρωπαϊκό καθεστώς δασμών; Δηλαδή αν βάζει αυτόματα τον Ελληνικό ΦΠΑ 24% και αν έρχονται οι παραγγελίες κάτω των 150 ευρώ χωρίς κανένα άλλο δασμό; Έχει. Είναι από τους πρώτους που το έκαναν. Στην παραγγελία θα δεις χωριστά τον ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 19, 2022 #2030 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 (edited) Πόσο με νευριάζει όταν βάζουν μια μικρή τιμή στα μεταφορικά που φαίνονται στο skroutz ή στο bestprice, και όταν πας να κάνεις την παραγγελία τα μεταφορικά είναι πολλαπλάσια. Και ακόμη χειρότερα, να πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία της παραγγελίας για να δεις τα μεταφορικά. Ήθελα να πάρω μια αλουμινένια πτυσσόμενη σκάλα. Την βλέπω στο bestprice να την έχει το CLIMABOX σε πολύ καλή τιμή με μεταφορικά 3 ευρώ. Μπαίνω στο κατάστημα και έπρεπε να φτάσω στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας για να δω ότι τα μεταφορικά ήταν 28 ευρώ. Το βάζω στην μαύρη λίστα αυτό το κατάστημα. Τελικά την παράγκειλα από το aliexpress, από Πολωνία, με 10 ευρώ μεταφορικά. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2022 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 20, 2022 #2031 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2022 Μ.Δ.-Δ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Προς Παράδοση Ρε παιδιά θυμηστε μου λίγο τι σημαίνει αυτό, μου το είχαν εξηγήσει παλιά στα ελτα τι σημαίνει αλλά δε το θυμάμαι. Βρίσκεται στις διανομές και θα το αφήσει ο ταχυδρόμος σπίτι ή βρίσκεται Ελτα Κούριερ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάϊος 10, 2023 #2032 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2023 (edited) ωραίο το amazon.de θα φάνε ακύρωση Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2023 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 10, 2023 #2033 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2023 Εδώ πάμε για τελικό Κυπέλλου στην Πολωνία και εσύ γκρινιάζεις για πακέτο στην Ιταλία; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts