Seek & Find Ιούνιος 11, 2019 #1401 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2019 Τι σκληρο που δειχνει με τη στολιτσα του το μπουρμπουλιθρινι μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 12, 2019 #1402 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2019 Πηρα 4 πακετακια απο aliexpress 30/6 τα 2 untracked ηρθαν χτες.. τα αλλα 2 tracked δεν εχουν φυγει απο κινα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 12, 2019 #1403 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2019 2 hours ago, Seek & Find said: Πηρα 4 πακετακια απο aliexpress 30/6 τα 2 untracked ηρθαν χτες.. τα αλλα 2 tracked δεν εχουν φυγει απο κινα ακομα... Αν τα έστειλαν με Belgium Post να το παρακολουθείς υπάρχει περίπτωση να μήν σταλθούν ποτέ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 12, 2019 #1404 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2019 China post λενε και τα δυο στο 17track Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούλιος 19, 2019 #1405 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 Παιδιά τι θέλει να πει ο ποιητής με το Pre alert to Greece; Αγορά από ebay είναι με deadline 8/8/2019. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 19, 2019 #1406 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 λογικά σημαίνει ότι «θα αποσταλεί», κάτι σαν «έτοιμο προς αναχώρηση». Αλλά αν είναι από τις 12 Ιουνίου έτσι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούλιος 19, 2019 #1407 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 4 minutes ago, salde said: Αλλά αν είναι από τις 12 Ιουνίου έτσι... Αυτό με ανησυχεί και μένα. Ευτυχώς δεν είναι κάτι που βιάζομαι ή χρειάζομαι οπότε στη χειρότερη θα παίξει refund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 19, 2019 #1408 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 Εμένα μου έχουν έρθει τα πάντα από Κίνα. Περισσότερο από 25 ημέρες δεν περίμενα για τις τελευταίες 4 παραγγελίες μου, και μάλιστα, για κάτι που πήρα από AliExpress, περίμενε 1 ημέρα στο "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Πρέπει να αποτελεί ρεκόρ αυτό Ρεκόρ επίσης αποτελεί το ότι το "εκφόρτωση από μεταφορικό όχημα" έκανε μόλις 1 ημέρα και μετά πήγε στα γνωστά (κλείσιμο εκεί, χαρτάκι και μάλιστα άμεσα). Φτύστε το μην το ματιάσετε Πιο πρόσφατη αγορά, κάτι xiaomi redmi airdots από banggood, 19 ημέρες έκαναν, μέσω Ολλανδίας αν κατάλαβα καλά τα έστειλε, είδα κάτι ότι έκλεισαν στο Ηράκλειο και μετά ήρθαν εδώ, δεν ξέρω τι στην ευχή, αλλά έφτασαν μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 19, 2019 #1409 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 7 minutes ago, paxman said: Αυτό με ανησυχεί και μένα. δεν εννοώ ότι σώνει και καλά χάθηκε, απλώς με τέτοια χρονικά διαστήματα συν την ασάφεια του «pre-alert» δεν βγαίνει νόημα. Μπορεί να έχει χαθεί, μπορεί να μην έφυγε ποτέ, μπορεί να είναι καθ΄οδόν κι απλώς να μην έχουν ενημερώσει το σύστημα, δεν βγάζεις άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούλιος 19, 2019 #1410 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 (edited) 27 minutes ago, tommybertsen said: Εμένα μου έχουν έρθει τα πάντα από Κίνα. Περισσότερο από 25 ημέρες δεν περίμενα για τις τελευταίες 4 παραγγελίες μου, και μάλιστα, για κάτι που πήρα από AliExpress, περίμενε 1 ημέρα στο "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Πρέπει να αποτελεί ρεκόρ αυτό Ρεκόρ επίσης αποτελεί το ότι το "εκφόρτωση από μεταφορικό όχημα" έκανε μόλις 1 ημέρα και μετά πήγε στα γνωστά (κλείσιμο εκεί, χαρτάκι και μάλιστα άμεσα). Φτύστε το μην το ματιάσετε Πιο πρόσφατη αγορά, κάτι xiaomi redmi airdots από banggood, 19 ημέρες έκαναν, μέσω Ολλανδίας αν κατάλαβα καλά τα έστειλε, είδα κάτι ότι έκλεισαν στο Ηράκλειο και μετά ήρθαν εδώ, δεν ξέρω τι στην ευχή, αλλά έφτασαν μια χαρά. Θα σου έλεγα να παίξεις τζόκερ, αλλά το μεγάλο ποσό έφυγε 18 minutes ago, salde said: δεν εννοώ ότι σώνει και καλά χάθηκε, απλώς με τέτοια χρονικά διαστήματα συν την ασάφεια του «pre-alert» δεν βγαίνει νόημα. Μπορεί να έχει χαθεί, μπορεί να μην έφυγε ποτέ, μπορεί να είναι καθ΄οδόν κι απλώς να μην έχουν ενημερώσει το σύστημα, δεν βγάζεις άκρη. Σωστά, απλά στο worst case scenario θα ζητήσω refund. BTW, μια X79 κινεζιά mobo είναι για την οποία έχω παραλάβει ήδη τον E2430 v2 και 16GB ECC RAM. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 19, 2019 από paxman 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 19, 2019 #1411 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 On 12/7/2019 at 10:28 ΠΜ, το μέλος Seek & Find έγραψε: Πηρα 4 πακετακια απο aliexpress 30/6 τα 2 untracked ηρθαν χτες.. τα αλλα 2 tracked δεν εχουν φυγει απο κινα ακομα... update: 2 untracked 11 μερες. απο τα υπολοιπα, το ενα ακομα φαινεται πως δεν εχει φυγει αλλα το παρελαβα στις 17 μερες. Το αλλο λεει loaded on plane (απο 4/7) η κατι τετοιο.. αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 19, 2019 #1412 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2019 Είναι σε αεροπλάνο με κάρβουνο, για αυτό δεν παρέλαβες ακόμη 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 25, 2019 #1413 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2019 update : Ηρθε και το τελευταιο στις 23 μερες. η κατασραση ειναι ακομα "loaded on plane" oh well... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 25, 2019 #1414 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2019 όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά με ποιον σου παραδόθηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 25, 2019 #1415 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά με ποιον σου παραδόθηκε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 25, 2019 #1416 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά με ποιον σου παραδόθηκε; ΕΛΤΑ 1-0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 10, 2019 #1417 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2019 Από Γερμανία πόσες μέρες κάνει να έρθει ένα προϊόν? Με DHL, μεταφορικά +18 ευρό. Η παραγγελία έγινε την Πέμπτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 10, 2019 #1418 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2019 Καμιά 10αρια μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 10, 2019 #1419 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2019 (edited) 52 minutes ago, UltraB said: Καμιά 10αρια μέρες 52 minutes ago, UltraB said: 52 minutes ago, UltraB said: Καμιά 10αρια μέρες 4-5 μέρες κάνει ebay από Αγγλία χωρίς μεταφορικά, και 10 κάνει απο γερμανια με courier? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2019 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 10, 2019 #1420 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος def έγραψε: 4-5 μέρες κάνει ebay από Αγγλία χωρίς μεταφορικά, και 10 κάνει απο γερμανια με courier? Σιγά μην κάνει και 1 εργάσιμη από Αγγλία και ebay Σου έτυχε μία φορά μάλλον. Δεν είναι κανόνας. Από ebay uk κάνει συνήθως, 10 ημέρες. Η καλύτερή μου από ebay.uk ήταν 8, με έκπληξη κοιτούσα το πακέτο Δεν αποκλείω το 4-5 μέρες, αλλά αν είναι με Royal Mail (που συνήθως είναι), I don't think so. Από Γερμανία (ανάλογα το κατάστημα και το πότε παρήγγειλες, ώρα κλπ) κάνει 5 ημέρες. 10ρια, δεν νομίζω, εκτός και αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Από Caseking είχα παραγγείλει Σάββατο και Παρασκευή παρέλαβα. Γενικά, δεν υπάρχει κάτι που να σου λέει ότι θα κάνει "τόσες" μέρες, αλλά από Γερμανία, τόσο είναι συνήθως. Παίζουν ρόλο το κατάστημα, ο τρόπος αποστολής κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts