Proteas Αύγουστος 3, 2018 #1041 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2018 (edited) πριν 11 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Εστάλησαν όλα μαζί ή χωριστά? Όσον αφορά στον εκτελωνισμό, υπολογίζεται όλη η αξία του δέματος, μαζί με τα μεταφορικά. Επίσης υπολογίζεται η αρχική αξία αντικειμένων, πχ αν τους στείλεις σε κάποιο site που γράφει "100€ με 50% έκπτωση", θα το μετρήσουν ως 100€, όχι 50. H παραγγελια εγινε μεσω κινεζοσελιδας, τα προιοντα ερχονται χωριστα αλλα εχει μια αποδειξη αγορας στην καρτα του. Βρεθηκε η αποδειξη αγορας του προιοντος μεσω της σελιδας και την εστειλε στο τελωνειο, αντε να δουμε ποσο θα πληρωσει για εναν μηχανισμο απο καλαμι ψαρεματος με τιμη στα 32 ευρω. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2018 από Proteas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 6, 2018 #1042 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2018 Παιδες, τι εγινε εδω ? πηγε παλι αεροδρομιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 10, 2018 #1043 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2018 Λοιπον ηρθε η λυπητερη απο το τελωνειο. Μηχανισμος απο καλαμι ψαρεματος 32 ευρω για τον εκτελωνισμο του θελουν 22,60. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 10, 2018 #1044 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2018 @Seek & Find Eχει βγαλει τα λεφτα του το καλαμι με το παραπανω 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 11, 2018 #1045 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2018 πριν 21 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε: Λοιπον ηρθε η λυπητερη απο το τελωνειο. Μηχανισμος απο καλαμι ψαρεματος 32 ευρω για τον εκτελωνισμο του θελουν 22,60. Αυτοί οι Κινέζοι, ρε παιδί μου, είναι σοβινιστές. Εκεί, να προωθήσουν μόνο τα δικά τους γνωμικά. Μα, θα μας καταργήσουν το ''δεν γ@@@μείς που δεν γ@@@@αμείς, δεν πας τουλάχιστον για ψάρεμα''; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedball Αύγουστος 25, 2018 #1046 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2018 καληπσερα γραμμα απο αμερικη( με τρακινγ) θα περασει τελωνιο; θα σταλθει με ελτα η courier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 22, 2018 #1047 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2018 Hi fellas, με βάση το παρακάτω, πότε να το περιμένω? Έχετε σχετική εμπειρία? (Αγορά 13/10, tracking μου έστειλε ο πωλητής στις 16/10 και μετά είναι το παρακάτω.) Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Προορισμός: Ελλάδα Προέλευση: Γερμανία 2018-10-20 06:59 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html ) 2018-10-20 05:31 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2018-10-19 17:21 Rüdersdorf, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2018-10-18 15:40 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 22, 2018 #1048 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2018 Πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Οκτώβριος 22, 2018 #1049 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2018 9 minutes ago, astrolabos said: Πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη Νωρίτερα πιστεύω, μπορεί και μέσα στη βδομάδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 23, 2018 #1050 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 Παιδες πηρα απο Κινα κατι πραματουδια και μου εστειλε ενα περιεργο τρακινγκ UAxxxxxxxO Το 17τρακ λεει δεν αναγνωριζει καν τον carrier. Ξερει κανεις κατι; Ε φανταστικοι δελαμπινιονς; Σλουρπ... Ευχαριστουδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 23, 2018 #1051 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 Για δοκίμασε εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 23, 2018 #1052 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 Τιποτα.. θα περιμενω λιγες μερες ακομα και βλεπουμε.. ενημερωνω για οτι νεωτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 23, 2018 #1053 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Παιδες πηρα απο Κινα κατι πραματουδια και μου εστειλε ενα περιεργο τρακινγκ UAxxxxxxxO Το 17τρακ λεει δεν αναγνωριζει καν τον carrier. Ξερει κανεις κατι; Ε φανταστικοι δελαμπινιονς; Σλουρπ... Ευχαριστουδια τρόπος αποστολήςπου έβαλες → free - China Post Ordinary Small Packet Plus? αν ναι και η αγορά έγινε σήμερα (δεν θα στο εμφανίσει άμεσα), τότε θα μπορέσεις να το παρακολουθήσεις μόνο όσο βρίσκεται στην Κίνα. Μπορεί επίσης να μην το έχει (στείλει)ι πάει ακόμα στο ταχυδρομείο... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2018 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 23, 2018 #1054 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 Απο ebay ειναι δεν ειχα αλλη επιλογη (International Economy : tracked-no signature) στις 17/10 σταλθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 23, 2018 #1055 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Seek & Find έγραψε: Απο ebay ειναι δεν ειχα αλλη επιλογη (International Economy : tracked-no signature) στις 17/10 σταλθηκε από ebay.com που είχα παραγγείλει free shipping - με usps τracking UJ0xxxxxxx4US, "ενημέρωση" μου έδειχνε μόνο όταν ξεκίνησε η αποστολή του, μετά τίποτα (μέχρι να φτάσει στο σπίτι). Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2018 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 23, 2018 #1056 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2018 Ενταξει, δεν καιγομαι τοσο 1€ κσι κατι.. αμα ερθει ηρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 30, 2018 #1057 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2018 Σκάει δέμα από Κίνα αξίας 23 €. Μου ζητάνε παραστατικά, τα στέλνω, και σήμερα μου σκάει sms από ΕΛΤΑ που μου λέει ότι θέλει 20 € αντικαταβολή για να παραλάβω το δέμα. Παίρνω τηλέφωνο στο ταχυδρομείο, μου λένε "Είναι χρεώσεις τελωνείου". Παίρνω στο τελωνείο στο Ελ. Βελ. και ένας ευγενέστατος κύριος μου εξηγεί ότι πλέον τα ΕΛΤΑ δουλεύουν σαν ιδιωτική εταιρία και χρεώνουν την μεταφορά του δέματος από το τελωνείο μέχρι το κατάστημα, γύρω στα 14-15 €. Οπότε 6 € του τελωνείου και 14 € τα γαμ(*&^ του ΕΛΤΑ, πάει στο 20αρικο η χρέωση. Στο τέλος μου κάνει ο άνθρωπος "Είναι κρίμα γιατί μέχρι 22 € είναι ατελώς. Στην ουσία για ένα ευρώ σε χρέωσαν." Μου φαίνεται τέρμα η Κίνα για αγορές. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 30, 2018 #1058 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2018 6 minutes ago, astrolabos said: και ένας ευγενέστατος κύριος μου εξηγεί μάλλον έτσι θα είναι για να στο λέει, όμως επειδή έχουν παράδοση -παντού όχι μόνο στα τελωνεία- να λένε παπάντζες που τους κατεβαίνουν στο κεφάλι, κυρίως με τη μορφή του να παραλείπουν να δώσουν πλήρως τις πληροφορίες, αν σε ενδιαφέρει το θέμα έλεγξέ το περαιτέρω χωρίς να βασίζεσαι 100% στα λόγια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 30, 2018 #1059 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Σκάει δέμα από Κίνα αξίας 23 €. Μου ζητάνε παραστατικά, τα στέλνω, και σήμερα μου σκάει sms από ΕΛΤΑ που μου λέει ότι θέλει 20 € αντικαταβολή για να παραλάβω το δέμα. Παίρνω τηλέφωνο στο ταχυδρομείο, μου λένε "Είναι χρεώσεις τελωνείου". Παίρνω στο τελωνείο στο Ελ. Βελ. και ένας ευγενέστατος κύριος μου εξηγεί ότι πλέον τα ΕΛΤΑ δουλεύουν σαν ιδιωτική εταιρία και χρεώνουν την μεταφορά του δέματος από το τελωνείο μέχρι το κατάστημα, γύρω στα 14-15 €. Οπότε 6 € του τελωνείου και 14 € τα γαμ(*&^ του ΕΛΤΑ, πάει στο 20αρικο η χρέωση. Στο τέλος μου κάνει ο άνθρωπος "Είναι κρίμα γιατί μέχρι 22 € είναι ατελώς. Στην ουσία για ένα ευρώ σε χρέωσαν." Μου φαίνεται τέρμα η Κίνα για αγορές. Αυτό δεν το πολυπιστεύω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 30, 2018 #1060 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2018 (edited) 15 minutes ago, honda22 said: Αυτό δεν το πολυπιστεύω.. δυστυχώς είναι αλήθεια, οκ δεν τα λένε μεταφορικά αλλά τέλη εκτελωνισμού αλλά η ουσία παραμένει https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/nea_eidika_telh_ektelwnismou_09_08_2017.pdf edit.πέρα απο το τέλος αυτό βάζεις μέσα και όσα χρεώνει το τελωνείο (δηλαδή πόσα είπαν στον τελώνη ότι λείπουν από το ταμείοhttps://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2018 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts