optimogar Ιανουάριος 18, 2018 #961 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2018 Just now, UltraB said: Αρκετά βιάζεσαι. Σε μισό μήνα τα ξαναλέμε Πάσχω από έλλειψη υπομονής (<---χωρίς πλάκα) Το έβαλα απλά να υπάρχει ως μέτρο σύγκρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 18, 2018 #962 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2018 Περιμένω πράγματα δύο μήνες τώρα, οπότε... καλή μας υπομονή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 18, 2018 #963 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2018 3 hours ago, denexo said: Έχω ήδη πάρει partial refund τα μισά χρήματα. Στο Paypal ή στο GB wallet? Αν είναι στο GB Wallet το refund, το Paypal έχει άγνοια για το refund, οπότε ίσως να μπορεί να επέμβει για full refund? Δεν ξέρω, απλά ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denexo Ιανουάριος 18, 2018 #964 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2018 Έχω πάρει το partial refund στο Paypal account που έκανα την αγορά και τα χρήματα έχουν ήδη πιστωθεί στην κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 18, 2018 #965 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2018 1 minute ago, denexo said: Έχω πάρει το partial refund στο Paypal account που έκανα την αγορά και τα χρήματα έχουν ήδη πιστωθεί στην κάρτα. Σου έκανε partial refund μέσα από την παραγγελία ή σου έστειλε απλά το 50% τις αξίας; Δες το λίγο στο paypal. Δες επίσης αν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξεις case και για τι ποσό γράφει η paypal ότι γίνεται το dispute. Υπάρχει περίπτωση λόγο partial refund να μην έχεις πλέον buyer protection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denexo Ιανουάριος 22, 2018 #966 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2018 Μετά από μήνυμα μου που τους είπα ότι δεν με βοηθάνε να βρω το δέμα μου με το να μην συμπληρώνουν την φόρμα αναζήτησης, θα μου πιστώσουν και το υπόλοιπο ποσό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Ιανουάριος 27, 2018 #967 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2018 On 1/18/2018 at 2:37 PM, optimogar said: Με αφορμή τον denexo ας αφήσω και γω το prtsc μου να υπάρχει..... ΥΓ Υπάρχει περίπτωση τα ελτα να ......... τόσο πολύ? ΥΓ2 Lightinthebox-NL Ήρθε τελικά το Mi note 3. Πέρασε τελωνείο, το πλήρωσα και μετά άνοιξα ticket στο light. Την επόμενη έγινε το refund στο paypal. Ζάχαρη δηλαδή.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 28, 2018 #968 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 (edited) Θήκες για κινητό από Gearbest, ήρθαν μετά από 85 μέρες... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2018 από hurin Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 30, 2018 #969 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2018 Αυτό σημαίνει ότι την γλυτωσα; ΧαχαSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 31, 2018 #970 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 85 μέρες από Κίνα 30 μέρες από Αγγλία 26 μέρες από Ιταλία 17 μέρες από Γερμανία Δεν είναι στραβός ο γιαλός, τα ΕΛΤΑ στραβά αρμενίζουν. Δείτε άλλο ένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 31, 2018 #971 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Εγώ πάλι ήμουν πιο τυχερός το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον έως τώρα. Έτσι μετά τις 58 μέρες με Ηong Kong Post(eBay) που έφτασε στις 5 Ιανουαρίου έχω 10/1 18 μέρες Belgium untracked(Gearbest) 17/1 15 μέρες, δύο δέματα με Belgium untracked(Gearbest) 26/1 30 μέρες Yanwen(eBay) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 31, 2018 #972 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Γερμανία παιδιά αυτή την περίοδο υπομονή. Λόγο της απεργίας της IG Metall έχουν κολλήσει αρκετά οι μεταφορές. Υπάρχει περίπτωση να καθηστερίσουν μέχρι και 15 μέρες παραπάνω σε σχέση με το Estimated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 4, 2018 #973 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2018 παιδιά 2 δέματα απο Ιαπωνία 40 και 60 ευρώ δεν σταμάτησαν τελωνείο. μήπως έχουν βάλει στο μάτι συγκεκριμένες χώρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denexo Φεβρουάριος 5, 2018 #974 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2018 Επανέρχομαι με τον πόνο μου: Μίλησα σήμερα εκ νέου με τα ΕΛΤΑ και το καινούριο που έμαθα είναι ότι δεν έχει προχωρήσει όλος ο σάκος και όχι μόνο η δική μου αποστολή. Wtf δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Φεβρουάριος 6, 2018 #975 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω. Παρήγγειλα από ebay με gsp ήρθε Ελλάδα μέσω dhl όλα είναι προπληρωμενα. Έχει μπει τελωνειο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσο καιρό περίπου κάνει να εκτελωνιστει απο dhl? Δεν έχω εμπειρία γι' αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2018 #976 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2018 Από 17 Νοεμβρίου του 2017 ένα δέμα απο gearbest και καλα από Ευρωπαϊκή αποθήκη. Μπήκε σήμερα Ελλάδα............ Να πιστέψω ότι θα παραλάβω σε καμια δεκαριά μέρες ή κάνω όνειρα? Date & Time Location Description 07 Feb 2018 15:35 Thessaloniki The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. 05 Feb 2018 10:42 Hub Sofia The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. 02 Feb 2018 10:45 Budapest The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. 01 Feb 2018 00:06 International Gateway Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece 01 Feb 2018 00:05 International Gateway We have your parcel and it's on its way to our depot 31 Jan 2018 20:29 Hub 4 - Hinckley Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece 31 Jan 2018 20:28 Hub 4 - Hinckley We have your parcel and it's on its way to our depot 17 Nov 2017 08:30 Southhall Your parcel is on its way Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 7, 2018 #977 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2018 Βουδαπεστη-Σοφια-Θεσ/κη... μαλλων μετα ποδια ερχεται... τσεκαρε τυχων υγρασια στο δεμα μην περασε κολυμπωντας το στενο την Μανχης 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denexo Φεβρουάριος 12, 2018 #978 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2018 On 2/5/2018 at 2:51 PM, denexo said: Επανέρχομαι με τον πόνο μου: Μίλησα σήμερα εκ νέου με τα ΕΛΤΑ και το καινούριο που έμαθα είναι ότι δεν έχει προχωρήσει όλος ο σάκος και όχι μόνο η δική μου αποστολή. Wtf δηλαδή; Επανέρχομαι με νεότερα από το μέτωπο: ο υπάλληλος που μίλησα σήμερα στα ΕΛΤΑ μου είπε ο σάκος είχε ανοιχτεί από τις 24/11 και το δέμα μου δεν ήταν μέσα σε αυτό! Προσωπικά έχω πάρει full refund, αλλά με έχει πιάσει το γινάτι μου τώρα με το να μάθω τι έχει γίνει. Ή έχει κάνει την μπινιά το GB και πέφτει μαύρο ή κάποιο τζιμάνι στο Hungary Post ή στα ΕΛΤΑ. Γνώμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 12, 2018 #979 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2018 1 hour ago, denexo said: Επανέρχομαι με νεότερα από το μέτωπο: ο υπάλληλος που μίλησα σήμερα στα ΕΛΤΑ μου είπε ο σάκος είχε ανοιχτεί από τις 24/11 και το δέμα μου δεν ήταν μέσα σε αυτό! Προσωπικά έχω πάρει full refund, αλλά με έχει πιάσει το γινάτι μου τώρα με το να μάθω τι έχει γίνει. Ή έχει κάνει την μπινιά το GB και πέφτει μαύρο ή κάποιο τζιμάνι στο Hungary Post ή στα ΕΛΤΑ. Γνώμες; Από την στιγμή που υπάρχει άφιξη στην Ελλάδα, δεν είναι θέμα Gearbest. Για να εμφανίζεται ο σάκος σε αυτό το tracking number, σημαίνει ότι το κουτάκι με αυτό το tracking number μπήκε στον σάκο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αν δεν μπήκε, τότε το βούτηξαν/έχασαν στην Ουγγαρία αφού είχαν ενημερώσει το σύστημα για την εισαγωγή του κουτιού στο σάκο, αν μπήκε και ήρθε Ελλάδα, τότε το βούτηξαν/έχασαν στην Ελλάδα. Τώρα, το "δεν έχει προχωρήσει όλος ο σάκος στις 5/2" με το "έχει ανοιχθεί στις 24/11", εμένα μου λέει να ποντάρω τα λεφτά μου στην Ελλάδα και όχι στην Ουγγαρία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 12, 2018 #980 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2018 Παιδιά να αναφέρω ότι ξανά είχα πρόβλημα με χαμένη αποστολή από Gearbest + DPD UK (τρίτη ή τετάρτη φορά είναι αυτή). Το μόνο αρνητικό είναι ότι το ποσό ήταν μεγάλο (1100$) γιατί αγόρασα laptop για φίλο. Η DPD κλασικά ρίχνει το μπαλάκι στο Gearbest ότι πρέπει να ανοίξει search request για το αντικείμενο ώστε να γίνει αναζήτηση του από την ίδιας. Το Gearbest αν δεν κλείσουν 60 μέρες από την μέρα αποστολής δεν κάνει τίποτα. Οπότε τώρα πρέπει να αντέξω 15-20 μέρες περιόδου-γκρίνιας μέχρι να πάρουμε τα λεφτά πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts