Hypezkid Οκτώβριος 9, 2017 #681 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2017 (edited) πριν 13 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε: No greeklish please. Οι πιο πολλοί νομίζω αυτό ψαχνόμαστε να μάθουμε αυτή τη περίοδο. Τι θα πληρώνουμε. Δεν νομίζω να λαμβάνουν και πολύ υπόψιν το τι value γράφει κάνω το δέμα/φάκελος και δεν ξέρω κατά πόσο λαμβάνουν υπόψιν και τις αποδείξεις. Νομίζω ξεκινάς από τα 15€ για τα έξοδα τελωνείου + ΦΠΑ 24% στην αξία που θα βγάλει από το κεφάλι του ο τελωνειακός. Τελεια συγνωμη για greeklish δηλαδη γιατι μου ζητησαν αποδειξη τοτε? Θα πληρωσω κ τελωνειο για το Gift? Το δεμα ειναι απο κινα επισης μου εστειλαν οτι ειναι σε διαδικασια αποστολης γνωριζει καποιος ποσο καιρο θα κανει να αλλαξει status το tracking carrier?? Σημερα μου ειπανε εχουν εκτελωνιστει μαλιστα μιλησαμε μεσω mail καθως το τηλεφωνο δεν το σηκωνει ποτε κανεις Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2017 από Hypezkid Προσθηκη απαντησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypezkid Οκτώβριος 10, 2017 #682 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 (edited) Παιδια με πηρανε τηλεφωνο απο τα τελωνεια και δεν προλαβα να το σηκωσω... παιρνω πισω δεν το σηκωνει κανεις μπορει καποιος να μου δωσει ενα σωστο τηλ επικοινωνιας? Αν ειναι δυνατον η αχριστοι ουτε τα τηλεφωνα δεν σηκωνουν... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2017 από acct double post Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 10, 2017 #683 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 Κάνε υπομονή και θα σε ξανακαλέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypezkid Οκτώβριος 10, 2017 #684 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Κάνε υπομονή και θα σε ξανακαλέσουν paidia kalispera k pali eida oti anavathmistike.sto site ayto kserei kaneis ti einai? Undelivered gt leei afou dn m t steilan kan... πριν 4 λεπτά, το μέλος Hypezkid έγραψε: paidia kalispera k pali eida oti anavathmistike.sto site ayto kserei kaneis ti einai? Undelivered gt leei afou dn m t steilan kan... Επισης κ αυτο απο το ελληνικο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred Οκτώβριος 12, 2017 #685 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2017 έχω το ακόλουθο μήνυμα από την ELTA ιστοσελίδα, παρακαλώ συμβουλές τι πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για; Κ.Α.Τ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 12, 2017 #686 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2017 Τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς από το "Απαγορεύεται η εισαγωγή"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred Οκτώβριος 12, 2017 #687 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2017 13 minutes ago, astrolabos said: Τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς από το "Απαγορεύεται η εισαγωγή"; απλά δεν είναι σαφές, θα επιστραφεί πίσω ή τι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 12, 2017 #688 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2017 Τι είναι αυτό του οποίου απαγορεύεται η εισαγωγή; Σφαίρες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred Οκτώβριος 13, 2017 #689 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 (edited) Ήταν ηλεκτρονικό mod τσιγάρο, εγώ δεν το πώς συνέβη αυτό έγινε απαγορευμένο αντικείμενο Υπάρχει κάποια αλλαγή στον νόμο σχετικά με την εισαγωγή ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα; P.S. Sorry for my Greek Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 13, 2017 από Manfred Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 13, 2017 #690 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου. Αν είχε και τέτοια επάνω, είναι πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred Οκτώβριος 13, 2017 #691 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 (edited) 4 minutes ago, acct said: Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου. Αν είχε και τέτοια επάνω, είναι πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκεί. Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες, κινέζικα γνωρίζουν καλά ότι απαγορεύεται, απλά κουτί με mod. Παράξενος Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 13, 2017 από Manfred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 13, 2017 #692 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 Εχουν απαγορευτει οι εισαγωγες απο τριτες χωρες σε οτι εχει να κανει με ηλ. τσιγαρα Ουτε μοντακια, ουτε υγρα αναπληρωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred Οκτώβριος 13, 2017 #693 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 1 minute ago, Lazy Dog said: Εχουν απαγορευτει οι εισαγωγες απο τριτες χωρες σε οτι εχει να κανει με ηλ. τσιγαρα Ουτε μοντακια, ουτε υγρα αναπληρωσης Αυτό είναι κάτι καινούριο, όταν συνέβη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 13, 2017 #694 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 Η απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων για ηλεκτρικό κάπνισμα έχει πολλούς μήνες που ανακοινώθηκε. Τώρα ξεκίνησαν τους ελέγχους. Τα προϊόντα καταστρέφονται που σταματάν για αυτόν τον λόγο δεν γυρίζουν πίσω. Οπότε δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιος refund από το κατάστημα μέσω Paypal μιας και ήταν "δικιά" του αμέλεια η αγορά απογορευμένων (για την Ελλάδα) προϊόντων. Σε όποιον σταμάτησε δλδ στο τελωνείο με αυτή την σήμανση ξεχνάει και το προϊόν και τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 13, 2017 #695 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 Εφημεριδα Κυβερνησεως Τεύχος Α’ 174/20.09.2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless1 Οκτώβριος 13, 2017 #696 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 πριν 29 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου. Αν είχε και τέτοια επάνω, είναι πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκεί. λίγο off topic i know, αλλά επειδή με απασχολεί αυτόν τον καιρό.. είχα πάρει ένα google pixel από UK, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα και το έστειλα με ένα φίλο μου στο μαγαζί που το είχα πάρει και επισκευάστηκε και είναι έτοιμο για παραλαβή. τώρα θα το πάρει ένας άλλος φίλος να μου το στείλει με courier.. θα χρειαστώ το MSDS certificate για την μπαταρία; ή δεν ισχύει για αποστολές εντός Ευρώπης; Ευχαριστώ και sorry again για το offtopic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 13, 2017 #697 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 1 hour ago, Nameless1 said: λίγο off topic i know, αλλά επειδή με απασχολεί αυτόν τον καιρό.. είχα πάρει ένα google pixel από UK, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα και το έστειλα με ένα φίλο μου στο μαγαζί που το είχα πάρει και επισκευάστηκε και είναι έτοιμο για παραλαβή. τώρα θα το πάρει ένας άλλος φίλος να μου το στείλει με courier.. θα χρειαστώ το MSDS certificate για την μπαταρία; ή δεν ισχύει για αποστολές εντός Ευρώπης; Ευχαριστώ και sorry again για το offtopic! Δεν γνωρίζω τι ισχύει με courier, με ΕΛΤΑ πάντως εγώ έστειλα σε Γερμανία Γαλλία και Ιταλία την προηγούμενη βδομάδα, πάνω από 15 δέματα με μπαταρίες χωρίς πρόβλημα. Όχι μόνο αυτό οι μπαταρίες αυτές ήταν κ πειραματικές το οποίο ανέφερα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 13, 2017 #698 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2017 10 hours ago, Nameless1 said: θα χρειαστώ το MSDS certificate για την μπαταρία; ή δεν ισχύει για αποστολές εντός Ευρώπης; καλού κακού να ρωτήσει πριν το στείλει. 10 hours ago, acct said: Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου Οι περιορισμοί ήταν σχετικοί με θέματα ασφαλείας πτήσεων, αφορούσαν δλδ κυρίως αεροπορικές μεταφορές κι όχι με τελωνειακούς περιορισμούς δασμολογικής φύσεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devaggos Οκτώβριος 16, 2017 #699 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2017 Από 22/9 που μπήκε Ελλάδα, ξεκόλλησε το status στις 10/10, και σήμερα 16/10 έγινε το delivery. (gearbest αγορά συστημένο χωρίς τελωνείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Οκτώβριος 23, 2017 #700 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2017 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?Να μου πει αν μπορω να κανω κατι?Εχω παραγγειλει ενα δεμα απο κινα,απο banggood με αξια 51 ευρω.Εχει μπει στο τελωνειο απο 10/9 και εχει μεινει εκει απο τοτε.Δεν εχει προχωρησει εδω και εναμιση μηνα σχεδον.Πηρα στο τηλεφωνο που δινει κατω απο το τρακ του ελτα και μου ειπανε να περιμενω.Μπορω να κανω κατι αλλο γιατι παμε για 2 μηνες σε λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts