Jump to content

Ταχυδρομικές αποστολές....που πήγε το δέμα;

greekfragma

Recommended Posts

πριν 13 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

No greeklish please.

Οι πιο πολλοί νομίζω αυτό ψαχνόμαστε να μάθουμε αυτή τη περίοδο. Τι θα πληρώνουμε. Δεν νομίζω να λαμβάνουν και πολύ υπόψιν το τι value γράφει κάνω το δέμα/φάκελος και δεν ξέρω κατά πόσο λαμβάνουν υπόψιν και τις αποδείξεις. Νομίζω ξεκινάς από τα 15€ για τα έξοδα τελωνείου + ΦΠΑ 24% στην αξία που θα βγάλει από το κεφάλι του ο τελωνειακός.

Τελεια συγνωμη για greeklish   δηλαδη γιατι μου ζητησαν αποδειξη τοτε? Θα πληρωσω κ τελωνειο για το Gift?  Το δεμα ειναι απο κινα επισης μου εστειλαν οτι ειναι σε διαδικασια αποστολης γνωριζει καποιος ποσο καιρο θα κανει να αλλαξει status   το tracking carrier??   Σημερα μου ειπανε εχουν εκτελωνιστει μαλιστα μιλησαμε μεσω mail καθως το τηλεφωνο δεν το σηκωνει ποτε κανεις

Έγινε επεξεργασία από Hypezkid
Προσθηκη απαντησης

Παιδια με πηρανε τηλεφωνο απο τα τελωνεια και δεν προλαβα να το σηκωσω... παιρνω πισω δεν το σηκωνει κανεις μπορει καποιος να μου δωσει ενα σωστο τηλ επικοινωνιας? Αν ειναι δυνατον η αχριστοι ουτε τα τηλεφωνα δεν σηκωνουν...

Έγινε επεξεργασία από acct
double post

πριν 8 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Κάνε υπομονή και θα σε ξανακαλέσουν

paidia kalispera k pali eida oti anavathmistike.sto site ayto kserei kaneis ti einai? Undelivered gt leei afou dn m t steilan kan...

Screenshot_20171010-221646.png

πριν 4 λεπτά, το μέλος Hypezkid έγραψε:

imageproxy.php?img=&key=ae3e259fe6d476e4paidia kalispera k pali eida oti anavathmistike.sto site ayto kserei kaneis ti einai? Undelivered gt leei afou dn m t steilan kan...

Screenshot_20171010-221646.png

Επισης κ αυτο απο το ελληνικο site

Screenshot_20171010-222123.png

Ήταν ηλεκτρονικό mod τσιγάρο, εγώ δεν το πώς συνέβη αυτό έγινε απαγορευμένο αντικείμενο

Υπάρχει κάποια αλλαγή στον νόμο σχετικά με την εισαγωγή ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα;

P.S. Sorry for my Greek :)

Έγινε επεξεργασία από Manfred

4 minutes ago, acct said:

Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου. Αν είχε και τέτοια επάνω, είναι πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκεί.

Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες, κινέζικα γνωρίζουν καλά ότι απαγορεύεται, απλά κουτί με mod. Παράξενος

Έγινε επεξεργασία από Manfred

1 minute ago, Lazy Dog said:

Εχουν απαγορευτει οι εισαγωγες απο τριτες χωρες σε οτι εχει να κανει με ηλ. τσιγαρα

Ουτε μοντακια, ουτε υγρα αναπληρωσης

Αυτό είναι κάτι καινούριο, όταν συνέβη;

Η απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων για ηλεκτρικό κάπνισμα έχει πολλούς μήνες που ανακοινώθηκε.

Τώρα ξεκίνησαν τους ελέγχους. 

Τα προϊόντα καταστρέφονται που σταματάν για αυτόν τον λόγο δεν γυρίζουν πίσω. 

Οπότε δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιος refund από το κατάστημα μέσω Paypal μιας και ήταν "δικιά" του αμέλεια η αγορά απογορευμένων (για την Ελλάδα) προϊόντων.

Σε όποιον σταμάτησε δλδ στο τελωνείο με αυτή την σήμανση ξεχνάει και το προϊόν και τα λεφτά του.

πριν 29 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου. Αν είχε και τέτοια επάνω, είναι πιθανό το πρόβλημα να ξεκινά από εκεί.

λίγο off topic i know, αλλά επειδή με απασχολεί αυτόν τον καιρό..

είχα πάρει ένα google pixel από UK, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα και το έστειλα με ένα φίλο μου στο μαγαζί που το είχα πάρει και επισκευάστηκε και είναι έτοιμο για παραλαβή. τώρα θα το πάρει ένας άλλος φίλος να μου το στείλει με courier.. θα χρειαστώ το MSDS certificate για την μπαταρία; ή δεν ισχύει για αποστολές εντός Ευρώπης;

Ευχαριστώ και sorry again για το offtopic!

1 hour ago, Nameless1 said:

λίγο off topic i know, αλλά επειδή με απασχολεί αυτόν τον καιρό..

είχα πάρει ένα google pixel από UK, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα και το έστειλα με ένα φίλο μου στο μαγαζί που το είχα πάρει και επισκευάστηκε και είναι έτοιμο για παραλαβή. τώρα θα το πάρει ένας άλλος φίλος να μου το στείλει με courier.. θα χρειαστώ το MSDS certificate για την μπαταρία; ή δεν ισχύει για αποστολές εντός Ευρώπης;

Ευχαριστώ και sorry again για το offtopic!

Δεν γνωρίζω τι ισχύει με courier, με ΕΛΤΑ πάντως εγώ έστειλα σε Γερμανία Γαλλία και Ιταλία την προηγούμενη βδομάδα, πάνω από 15 δέματα με μπαταρίες χωρίς πρόβλημα.

Όχι μόνο αυτό οι μπαταρίες αυτές ήταν κ πειραματικές το οποίο ανέφερα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Agree 1

10 hours ago, Nameless1 said:

θα χρειαστώ το MSDS certificate για την μπαταρία; ή δεν ισχύει για αποστολές εντός Ευρώπης;

καλού κακού να ρωτήσει πριν το στείλει.

10 hours ago, acct said:

Υπάρχουν περιορισμοί στη μεταφορά μπαταριών λιθίου

Οι περιορισμοί ήταν σχετικοί με θέματα ασφαλείας πτήσεων, αφορούσαν δλδ κυρίως αεροπορικές μεταφορές κι όχι με τελωνειακούς περιορισμούς δασμολογικής φύσεως.

Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?Να μου πει αν μπορω να κανω κατι?Εχω παραγγειλει ενα δεμα απο κινα,απο banggood με αξια 51 ευρω.Εχει μπει στο τελωνειο απο 10/9 και εχει μεινει εκει απο τοτε.Δεν εχει προχωρησει εδω και εναμιση μηνα σχεδον.Πηρα στο τηλεφωνο που δινει κατω απο το τρακ του ελτα και μου ειπανε να περιμενω.Μπορω να κανω κατι αλλο γιατι παμε για 2 μηνες σε λιγο!

Capture-1.jpg