Jump to content



Ταχυδρομικές αποστολές....που πήγε το δέμα;


greekfragma

Recommended Posts

Είμαι σε φάση πλέον "απορώ γιατί πληρώνω μεταφορικά" όταν αυτά είναι το 1/3 της παραγγελίας πχ και να έρχονται σε ένα μήνα +.

Ακόμα και στο Amazon (UK) τώρα πλέον βλέπω ότι θέλουν δύο βδομάδες να έρθουν.

 

Απ το κακό στο χειρότερο.

Link to comment
Share on other sites

On 7/12/2017 at 2:50 PM, yanni said:

Αυτό εδώ πάλι untracked GearBest, πάλι Malaysia/Switzerland μπήκε 24/6 και ακόμα αγνοείται. Αλλά μεγαλύτερος όγκος.

Μου ήρθε η ψυκτρούλα μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ότι οι Κινέζοι το έχουν κάνει το θαύμα τους με το σύστημα στερέωσης. Ή λείπουν εξαρτήματα ή απλά είναι γκάου οι άνθρωποι. Αν πάντως κάτι κάνω στραβά, θα κουφαθώ εντελώς όταν βρω τι είναι αυτό, μιας και κάθε λογικός τρόπος τοποθέτησης απλά δεν στερεώνει την ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή. Ευτυχώς μάλλον θα χρειαστούν απλά τέσσερα σκληρά μικρά μεταλλικά ελατήρια για να γίνει η δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, SirDiman said:

link?

https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-Snapdragon-625-Octa-Core-CPU-3GB-RAM-32GB/32795668085.html?

 

Μιας κ πήρες από aliexpress ορίστε, για να μην βγω κ offtopic

Διαλέγουμε τις global εκδόσεις πάντα στα xiaomi ( εφόσον υπάρχουν) γιατί παραλαμβάνεις μία σφραγισμένη συσκευή από το εργοστάσιο με Global Stable rom που έχει ελληνικά και OTA updates, plus η B20 (800Mhz) band για το 4G σε wind και Vodafone έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή για να μην γεμίζεις με ανταπτοράκια.



 

Στις κινέζικες εκδόσεις βάζουν χέρι οι κινέζοι για να περάσουν το λειτουργικό, μου έτυχε πολλές φορές να μου έρθει κινητό που επειδή ήταν corrupt το αρχείο της rom σου εμφανίζονται προβλήματα και νομίζεις ότι έχεις προβληματική συσκευή.  Επομένως γιατί να μπεις σε μπελάδες και να χάνεις το χρόνο σου; Πλέον μάλιστα στα κινεζομάγαζα η τιμή των global εκδόσεων πέφτει κ πιο κάτω από των κινέζικων.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δέμα από Amazon.co.uk με Royal Mail Untracked ήρθε ακριβώς σε μια βδομάδα από την ημέρα της παραγγελίας.

Νωρίτερα και από την προβλεπόμενη άφιξη (Arriving: Friday, July 21 - Wednesday, July 26).

Απλά το αναφέρω ώστε να έχουμε μια ιδέα πόσο κάνουν να έρθουν τα δέματα από amazon αυτό το διάστημα.

 

Απ' την άλλη το δέμα που περιμένω από aliexpress με (China) EMS εδώ και 15 μέρες που έχει φύγει από Κίνα, καμιά ενημέρωση.

Ή απλά γίνεται πανικός στο τελωνείο και δε μπορούν να βγάλουν τη δουλειά και απλά αφήνουν τους σάκους ασκανάριστους για να μην φαίνεται εδώ η καθυστέρηση ή όντως ταξιδεύει δύο εβδομάδες (απίθανο).

Link to comment
Share on other sites

πριν 8 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

οσα ειναι εκτός ΕΕ αργούν πάντως. Εμένα έκανε 10 μέρες από το Ελ. Βενιζέλος μέχρι να παραλάβω

Περίπου βδομάδα έκαναν και πιο παλιά για εδώ.

Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην υπάρχει ενημέρωση στο tracking 15 μέρες τώρα (λέει ότι έφυγε από Κίνα και μετά τίποτα) διότι φίλος που ασχολείται μου είχε αναφέρει ότι πιο παλιά σε 3 μέρες με EMS ήταν Ελλάδα.

 

Το να αργούν στο τελωνείο λογικό καθώς απ ότι διαβάζω υπάρχει τρελή δουλειά και τα άτομα είναι ελάχιστα.

Αλλά ούτε "μαρκάρουν" ότι έφτασαν Ελλάδα; Δεν μου έχει ξανατυχει.

Έγινε επεξεργασία από UltraB
Link to comment
Share on other sites

Αν το προσωπικό ρε συ δεν ειναι πολύ (ερχεται και Αυγουστος) τότε πως να ανοιξουν όλους τους σακους και να σκανάρουν;

Το 10ημερο που σου είπα ειναι υπερβολικό για εδώ. Συνήθως αν έμπαινε Δευτέρα, την Τριτη μου ερχόταν ειδοποιητήριο. Οπότε υπομονή

Link to comment
Share on other sites

Ενας τυπος που ειχα παρει παλαιοτερα ενας επεξεργαστη, τον ειχε στειλει με air france και ειχε ερθει σε 12 μερες. Τωρα τον εστειλε μεσω qatar και βλεπω να κανει καμια 50αρα μερες. Τελευταια ενημερωση στις 24/6 οτι απλα μπηκε στην πτηση. Αν μεσω qatar γλυτωνουν ταχυδρομικα εξοδα, ισως να τα στελνουν μεσω αυτης της χωρας, ασχετως του οτι αυτη την περιοδο λογω των ιστοριων εκει κατω ισως να προστιθενται καθυστερησεις. Πιθανον να δινουν μεγαλυτερα χρονικα περιθωρια αφιξης των προιοντων. Ειχα δει πριν ενα μηνα που κοιταγα περιθωρια αφιξης απο αυγουστο εως και Οκτωβριο. 

 

 

Κατι αλλο. Μου ειχαν στειλει ενα αρθρο πριν λιγες μερες στο μειλ, αν και χωρις λινκ. Εκει επερναν συνεντευξη απο καποιον των ΕΛΤΑ ο οποιος ανεφερε οτι υπαρχει ελλειψη προσωπικου στο τελωνειο και αυτο καπακι με το οτι πλεον υπαρχει οδηγια ελεγχου ολων των πακετων απο χωρες του εξωτερικου, ειναι η αιτια των καθυστερησεων.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

πριν 5 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε:

Δεν εχει ζουμι, δεν απαντα και τιποτα

Τι παραπάνω θέλεις; Αφού λέει ότι περνάνε όλα από τελωνείο και ότι δεν υπάρχουν άτομα (εγώ άκουσα ότι έγιναν προσλήψεις τελωνειακών, αλλά, ναι... ) ώστε να μπορεί να βγει η δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, ηρθε το κινητο προχτες (ειδοποιητηριο θα εκανε και αλλες μερες να ερθει αν περιμενα) και η θηκη τις προαλλες . (και ενα αλλο δεμα που περιμενα , τωρα μου λειπει και το tempered glass που ειναι στο αεροδρομιο χαμενο απο οτι φαινεται)

Στη περιπτωση της θηκης απλα εδωσα το 3ευρω.

 

Στο κινητο, εγινε τελωνειακος ελεγχος με τιμολογηση (137 το πηρα) 100 ευρω οποτε πανω σε αυτο μπηκε το 24% + 15 ευρω εξοδα.

39 ευρω στο συνολο

 

Ευχαριστουμε ΣΥΡΙΖΑ

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μόλις τώρα, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Δηλαδη ρε παιδια αν καταλαβα καλα, οσο και να ειναι η αξια του δεματος παει 24%+15 στην καλυτερη; παει το "κατω των 22 ευρω";

Αυτή την απορία έχω και εγώ. Πάντως το πρωί διάβαζα ότι για δέμα <22€ χρέωσαν 15€!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.