yanni Ιούλιος 11, 2017 #541 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2017 On 7/5/2017 at 6:31 PM, yanni said: Και εγώ βλέπω καθυστερήσεις. Από Gearbest untracked έχει έρθει εδώ και 14 μέρες Ελλάδα. Ακόμα το περιμένω αυτό. Ερώτηση. Αν μπει untracked τελωνείο σε ενημερώνουν; Η παραγγελία είναι μια αερόψυκτρα (πιο φτηνά την πήρα) οπότε και σχετικό όγκο έχει και σχετικό βάρος και χαμηλή τιμή αναφέρει (την αληθινή από ότι βλέπω στο invoice). Κάποιος στο τελωνείο μπορεί να φαντάστηκε ότι θα βρει χρυσό μέσα. Θα μείνει με τα heatpipes βέβαια, αλλά λέτε να έχει μπει τελωνείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 12, 2017 #542 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 δε ξερω αν βοηθαει καποιους, αλλα: Order time & date: 00:43 Jun. 19 2017 απο aliexpress .. ηρθε προχθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 12, 2017 #543 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 16 hours ago, yanni said: Ερώτηση. Αν μπει untracked τελωνείο σε ενημερώνουν; Η παραγγελία είναι μια αερόψυκτρα (πιο φτηνά την πήρα) οπότε και σχετικό όγκο έχει και σχετικό βάρος και χαμηλή τιμή αναφέρει (την αληθινή από ότι βλέπω στο invoice). Κάποιος στο τελωνείο μπορεί να φαντάστηκε ότι θα βρει χρυσό μέσα. Θα μείνει με τα heatpipes βέβαια, αλλά λέτε να έχει μπει τελωνείο; Untracked λίγο δύσκολο να μπει τελωνείο. Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως στην ενημέρωση και στη παραλαβή των δασμών στα untracked, οπότε τα περνάνε προς το παρόν όλα χωρίς τελωνείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 12, 2017 #544 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 (edited) Απλά μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση με αυτό εδώ. Untracked GearBest με Malaysia post(στο GearBest αναφέρει Switzerland Post Unregistered) μπήκε 7/6 Ελλάδα παραδόθηκε 14/6. Αλλά πολύ μικρότερο δέμα (AMD x2 cpu). Αυτό εδώ πάλι untracked GearBest, πάλι Malaysia/Switzerland μπήκε 24/6 και ακόμα αγνοείται. Αλλά μεγαλύτερος όγκος. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 12, 2017 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 12, 2017 #545 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν τα δέματα από Κίνα με EMS; Βασικά να φτάσουν Αεροδρόμιο. Παράγγειλα δέμα περίπου 4 κιλών από aliexrepss με δωρεάν μεταφορικά και ο Κινέζος το έστειλε με EMS... Από 5/7 που έφυγε ο Κίνα έχει πεθάνει το tracking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 12, 2017 #546 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 (edited) Το ΑΤ που λεει τι ειναι ? Ειχα παραγγειλει 4 λειζερ απο ΑΓΓΛΙΑ (10ε μεταφορικα εδωσα για να μου ερθει μεσα σε μια βδομαδα ) και ο τυπος οχι μονο μου τα εστειλε απο Σανγκαη αλλα εχει περασει και πολυς καιρος χωρις να ερθουν , ως τελευταια μερα αφιξης ελεγε 6 ιουλιου . Παιζει να χουν ερθει κια να εχουν κολλησει ελτα ? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 12, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 12, 2017 #547 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 (edited) 1 hour ago, yanni said: Απλά μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση με αυτό εδώ. Untracked GearBest με Malaysia post(στο GearBest αναφέρει Switzerland Post Unregistered) μπήκε 7/6 Ελλάδα παραδόθηκε 14/6. Αλλά πολύ μικρότερο δέμα (AMD x2 cpu). Αυτό εδώ πάλι untracked GearBest, πάλι Malaysia/Switzerland μπήκε 24/6 και ακόμα αγνοείται. Αλλά μεγαλύτερος όγκος. Δεν υπάρχει σειρά γενικά στο αεροδρόμιο με αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα. Σκέψου ότι δικό tracked δέμα είναι κολλημενο στο arrival in destination country από 18/5/2017 κ ένα άλλο ακριβώς με την ίδια μεταφορική σήμερα έκανε arrival και κλείσιμο στο τελωνείο την ίδια μερα. Το πρώτο ακόμα τίποτα. Μακάρι να στρώσουν τα πράγματα @kpetros Αυστριακό ποστ είναι; Από το tracking δεν φαίνεται να ξεκίνησε ακόμα για Ελλάδα. Από την τελευταία ενημέρωση τώρα πρέπει να έφτασε στην χώρα που τα προωθεί. @UltraB Στείλε καλύτερα μήνυμα σε αυτόν μπας κ βγάλεις άκρη. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 12, 2017 από BasiliCeLew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 12, 2017 #548 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Δεν εχω ιδεα τι ειναι (πως το κοιταω ) , το μονο που ξερω ειναι οτι καλο θα ηταν να ανοιξω ενα ticket απλα και μονο που ελεγε UK και κατεληξε να ερχετε απο την ακρη του κοσμου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 12, 2017 #549 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: ουτε εγω έχω παραλάβει ακόμα τίποτα Καλά το πάμε Τι ήθελα να κακολογήσω η αχάριστη γυναίκα 12/7/2017, 12:58:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Απο 24-25/5 παρακαλώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 12, 2017 #550 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 @kpetros Αν πλήρωσες μεταφορικά για να έρθει από αγγλία απαίτησε να σου τα κάνουν refund. Διαφορετικά δεν ξέρω αν μπορείς να αποζημιωθείς μερικώς για αυτό. Αν τελειώνει το tracking σε AT είναι Austrian Post. Όλα τα δέματα που μου μπήκαν τελωνείο στάλθηκαν με Austrian Post εμένα, δοκίμασε από εδώ http://xoms.4px.com/ μήπως έχεις περισσότερες πληροφορίες για το δέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 12, 2017 #551 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 πριν 32 λεπτά, το μέλος BasiliCeLew έγραψε: @kpetros Αν πλήρωσες μεταφορικά για να έρθει από αγγλία απαίτησε να σου τα κάνουν refund. Διαφορετικά δεν ξέρω αν μπορείς να αποζημιωθείς μερικώς για αυτό. Αν τελειώνει το tracking σε AT είναι Austrian Post. Όλα τα δέματα που μου μπήκαν τελωνείο στάλθηκαν με Austrian Post εμένα, δοκίμασε από εδώ home μήπως έχεις περισσότερες πληροφορίες για το δέμα. To εβαλα και βγαζει empty track , με δουλευουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 12, 2017 #552 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 @kpetros Στείλε μου μία σε πμ το tracking σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 12, 2017 #553 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Λοιπον, τελικα ειχα και εγω εξελιξεις , το κινητο μαλλον μπαινει τελωνειο , το αλλο δεμα μια θηκη μαλλον βγηκε , και το αλλο πακετο απλα εχει κολλησει στο παραλαβη απο Σιγκαπουρη.... Fuck me :/ ποσο να μου βαλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 12, 2017 #554 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 @SirDiman από ποιό κατάστημα έχεις παραγγείλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 12, 2017 #555 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 2 minutes ago, masteroidz said: @SirDiman από ποιό κατάστημα έχεις παραγγείλει; aliexpress , HKgoldway , xiaomi note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 12, 2017 #556 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2017 Το λιγότερο που μπορείς να περιμένεις είναι ο ΦΠΑ 24%. Ελπίζω να είναι μόνο η υποψία σου. Με το καλό να το δεχτείς το κινητό και να μας γράψεις εντυπώσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 13, 2017 #557 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2017 8 hours ago, SirDiman said: aliexpress , HKgoldway , xiaomi note 4x O πωλητής είναι αρκετά αξιόπιστος, χρειάστηκε να στείλω χαλασμένο κινητό πίσω και δεν είχα κανένα πρόβλημα Απλά προσωπική μου άποψη ότι έπρεπε να πας στο xiaomi redmi note 4 Global κ όχι στο κινέζικό note 4x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 14, 2017 #558 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2017 On 13/7/2017 at 3:01 AM, BasiliCeLew said: έπρεπε να πας στο xiaomi redmi note 4 Global κ όχι στο κινέζικό note 4x link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 14, 2017 #559 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2017 33 minutes ago, SirDiman said: link? Είναι αυτό που βρίσκεις στις Ελληνικές αλυσίδες και αλλού. Έχει επιπλέον την 800άρα μπάντα για LTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούλιος 14, 2017 #560 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2017 Προσοχή στο τελωνείο, έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές + τα 3€ που χρεώνουν αυθαίρετα τα ΕΛΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts