felix Νοέμβριος 5, 2015 #321 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Όταν παραγγέλνεις, βλέπεις από ποιά αποθήκη παραγγέλνεις. Δεν ήταν διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αποθήκη και η αποστολή έγινε από Κίνα. Η όλη καθυστέρηση έγινε στο να παραληφθεί το δέμα από PostNL, ή έστω ότι συμβαίνει αφού πληρώσεις και έχει ολοκληρωθεί η συλλογή και το πακετάρισμα. Είχα πληρώσει από τις 8/10 και επιβεβαιώθηκε στις 13/10 ( μεσολάβησε Σ/Κ ). Τώρα γιατί η επεξεργασία γινόταν 12 μέρες μέχρι να αποσταλεί, άγνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaste Νοέμβριος 15, 2015 #322 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Γεια σας παιδια! εμενα ο αποστολεας μου εστειλε tracking number και το status εχει να ενημερωθει απο την μερα αποστολης. επικοινωνησα μαζι του διοτι εχουν περασει 20 μερες απο την ενημερωση του status διοτι δηλωνει ωσ τελευταια ενημερωση το chicago facilities κ μου ειπε οτι ταξιδευει στους ωκεανους και γι αυτο δεν εχει ενημερωθει. Να μην ανησυχω και οτι θα ερθει. τι να κανω που δεν υπαρχει ενημερωση???? θα ενημερωθει ποτε το status????? βοηθειστε παρακαλω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 15, 2015 #323 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 απο usps αργεί και τα tracking δεν είναι ποτέ έγκυρα υπομοινη λογικά θα σου έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 15, 2015 #324 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 (edited) Γεια σας παιδια! εμενα ο αποστολεας μου εστειλε tracking number και το status εχει να ενημερωθει απο την μερα αποστολης. επικοινωνησα μαζι του διοτι εχουν περασει 20 μερες απο την ενημερωση του status διοτι δηλωνει ωσ τελευταια ενημερωση το chicago facilities κ μου ειπε οτι ταξιδευει στους ωκεανους και γι αυτο δεν εχει ενημερωθει. Να μην ανησυχω και οτι θα ερθει. τι να κανω που δεν υπαρχει ενημερωση???? θα ενημερωθει ποτε το status????? βοηθειστε παρακαλω!!!!IMG_26951.PNG Τα 1st class δεν σκανάρονται εκτος Αμερικης μονο τα priority. Εγω δεματακι με 1st class που εκανα 9 Οκτωβρίου το παρελαβα 9 Νοεμβριου. Πιστευω θα το παρεις μεσα στην εβδομαδα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 15, 2015 από amartolos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 3, 2015 #325 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 bump timeόπως φαίνεται το πακέτο μοιάζει να έχει μπει ελλάδα απο 11/11 οκ είπαμε τα τελωνεία αργούνε λίγο αλλά .... καμία ιδέα? (δεν το βγάζει tracking στα elta/elta courier) και μιας και οι μέρες περνάνε να ετοιμάζομαι για dispute κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 28, 2015 #326 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Στις 23 του μήνα μου ήρθε ειδοποίηση να πάω να παραλάβω ένα δέμα από το ταχυδρομείο (στο κέντρο by the way) και άλλη μια για να παραλάβω ένα δέμα από το ταχυδρομείο της Εθν. Αντιστάσεως. Στης 24 του μήνα, πήγα να παραλάβω και τα δύο. Με το δεύτερο της Εθν. Αντιστάσεως όλα καλά. Με το άλλο στο κεντρικό είναι το θέμα...Στης 24 του μήνα λοιπόν, πάω για πρώτη φορά και μου λέει η κοπέλα ότι δε μπορούσε να βρει το δέμα και με ρώτησε αν ήταν συστημένο (λες και ξέρω εγώ ρε κοπελιά...). Μην τα πολυλογώ, έψαξε και στα συστημένα και δε το βρήκε. Μου είπε ότι επειδή γράφει "Όχι νωρίτερα από 24/12/15" ίσως να μην έχει πάει ακόμα στο ταχυδρομείο. Σήμερα λοιπόν ξαναπήγα (28/12) για δεύτερη φορά και το δέμα δεν υπήρχε. Ξέρω ότι είναι γιορτές αλλά υποτίθεται ότι δουλεύουν κανονικά. Επίσης για να μην τρέχω συνέχεια άδικα και άσκοπα στο ταχυδρομείο γιατί είναι και σχετικά μακριά, μήπως γνωρίζει κανείς κανένα τηλέφωνο που να μου απαντήσουν με σιγουριά τι ακριβώς γίνεται με την όλη ιστορία; Edit: Να σημειώσω ότι όταν ήρθε στις 23/12 κρατούσε ένα δέμα (την είδα) απλά δεν την πρόλαβα ώστε να το παραλάβω. Επίσης μέχρι τώρα όλα τα άφηναν στην πόρτα και έφευγαν, τώρα τι άλλαξε, δε γνωρίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 7, 2016 #327 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) Nα ρωτήσω ρε παιδιά κάτι. Για να στειλω κατι με αντικαταβολή ποιά εταιρία ειναι πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από wesker Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 7, 2016 #328 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) Ελτα..... οτιδηποτε αλλο θα σου πιασει το ποπουδακι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από kpetros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιανουάριος 7, 2016 #329 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2016 (edited) Ελτα..... οτιδηποτε αλλο θα σου πιασει το ποπουδακιΑπλό ή courier ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ; Γιατι στην περιοχή που θελω να παει το πακέτο προς αντικαταβολή έχει μονο Ταχυδρομικό Πρακτορειο των ΕΛΤΑ και όχι κατάστημα ΕΛΤΑ. Παιζει καποιο ρόλο; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2016 από wesker Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 8, 2016 #330 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Το πορτα πορτα ειναι οτι και στις αλλες εταιριεςΘα πας στο καταστημα σου , με το δεματακι σου και θα στειλεις με αντικαταβολη [κοστος 1,5ε εως 2κιλα νομιζω και αλλο 1,5ε η αντικαταβολη] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 9, 2016 #331 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Απλό ή courier ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ; Γιατι στην περιοχή που θελω να παει το πακέτο προς αντικαταβολή έχει μονο Ταχυδρομικό Πρακτορειο των ΕΛΤΑ και όχι κατάστημα ΕΛΤΑ. Παιζει καποιο ρόλο;Ζητάς συγκεκριμένα αποστολή δέματος εσωτερικού. Σου δίνουν ένα χαρτί να συμπληρώσεις για την αποστολή και ένα δεύτερο για την επιταγή της αντικαταβολής.Στο σύνολο 3,8 ευρώ θα βγεί (1,5 ευρώ το κόστος μεταφορικών και 2,3 το κόστος της αντικαταβολής). Κάνει από 2-7 εργάσιμες σε αντίθεση με το courier και εξαρτάτε από την περιοχή παραλαβής ο χρόνος παράδοσης. Τα θετικά : Ελάχιστο κόστος, ΣυστημένοΑρνητικά : Αργή μεταφορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 24, 2016 #332 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2016 έχω δέμα απο γερμανια και εδώ και μία βδομάδα είναι κολλημένο στο " κλείσιμο απο υεδ Θεσσαλονίκης" μα καλά πόσο κάνουν να εκτελωνίσουν ένα δέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 24, 2016 #333 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2016 Έλλειψη προσωπικού γαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 24, 2016 #334 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2016 Παρήγγειλα θήκη για tablet από ebay 24/11. O πωλητής μου έδωσε tracking number και φαίνεται στη Malaysia Post να έχει φτάσει Ελλάδα στις 5/12, αλλά βάζω το tracking number στα ΕΛΤΑ και μου λέει δεν υπάρχει καταχώρηση! Τί παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 24, 2016 #335 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2016 To πιθανότερο είναι να έχει ξεχαστεί ο σάκος σε καμιά γωνία και να μην έχει σκαναριστεί το δέμα ακόμα.Πάρε ένα τηλέφωνο καλύτερα στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ να δεις τι γίνεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Ιανουάριος 24, 2016 #336 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2016 με κάθε επιφύλαξη, αλλά δε γίνονται όλα τα δέματα tracked από τα ΕΛΤΑ.νομίζω για να μπορεί να ανιχνευτεί ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ πρέπει να έχει tracking number της μορφής RX123456789MY (όπου MY βάλε το country code τηε χώρας προέλευσης) Τα λοιπά δέματα ανιχνεύονται από άλλες τρίτες υπηρεσίες π.χ. 17track μεχρι να φτάσουν ελλάδα από εκεί και πέρα είναι σαν απλή αλληλογραφία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 19, 2016 #337 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 έχω παραγγείλει από το geekbuying. Το έστειλαν με singpost. Στο site της singpost μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα (Arrival at Destination Post (Country: GR)). Τα ΕΛΤΑ αναφέρουν ότι "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ". Τι φάση; Προφανώς δεν περίμενα ότι με το που θα μπει Ελλάδα θα έρθει και σε εμένα. Αλλά να μου λένε οι ασιάτες ότι έχει μπει Ελλάδα, και τα ΕΛΤΑ να μην έχουν πάρει χαμπάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Απρίλιος 19, 2016 #338 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 μήπως είναι ακόμη αεροδρόμιο/τελωνείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 19, 2016 #339 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 36 minutes ago, deninho said: έχω παραγγείλει από το geekbuying. Το έστειλαν με singpost. Στο site της singpost μου λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα (Arrival at Destination Post (Country: GR)). Τα ΕΛΤΑ αναφέρουν ότι "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ". Τι φάση; Προφανώς δεν περίμενα ότι με το που θα μπει Ελλάδα θα έρθει και σε εμένα. Αλλά να μου λένε οι ασιάτες ότι έχει μπει Ελλάδα, και τα ΕΛΤΑ να μην έχουν πάρει χαμπάρι; δεν έχει μπει ελλάδα ακόμα, το έχω συναντήσει και εγώ αυτό με singpost. απλά είναι κακή μετάφραση εξωτερικό = ελλάδα λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 19, 2016 #340 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 δε σχολίαζα την άθλια μετάφραση (αν δεν ήξερα θα αναρωτιόμουν γιατί φεύγει για σιγκαπουρη...), απλά ότι αυτό που λένε τα ελτα αναφέρεται στις 11/4 (και το έχει και η singpost με την ίδια ημερομηνία), απλώς η singpost έχει και στις 18/4 οτι έφτασε ελλάδα. που δεν το έχουν τα ελτα. αν ισχύει αυτό που λες, wtf? μια εβδομάδα και δεν έχει μπει εστω στο κέντρο διαλογής του αεροδρομίου; με τι έρχεται; με περιστέρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts