TifoziF1 Φεβρουάριος 16, 2013 #221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 (edited) Δεν νομίζω να φαίνεται στα ΕΛΤΑ. Κανονικά από το tracking της DHL θα το δεις. Sent from my Note II using Tapatalk 2Είναι κολλημένο εδώ: Sat, 09.02.2013 01:29 h Gόnzburg, GermanyThe shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking )Sat, 09.02.2013 01:29 h Gόnzburg, GermanyThe international shipment has been processed in the export parcel center Είναι η ομαδική από thomann και είπαν άλλοι χρήστες στο thread ότι από κει έχουν αναλάβει τα ΕΛΤΑΚαμιά βοήθεια από άλλη εμπειρία από thomann ?? ([MENTION=10170]swatoner[/MENTION]) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2013 από TifoziF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 16, 2013 #222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 αφού φτάσει το δέμα Ελλάδα αναλαβάνουν τα ΕΛΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 16, 2013 #223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Αφού φτάσει Ελλάδα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Αλλά δυστυχώς ως συνήθως tracking στα ΕΛΤΑ απο εξωτερικό όπως πάντα δε θα δείς. Δευτέρα λογικά θα παραλάβετε. Μην αγχώνεσται.Πρέπει να τους βγάλει και δρομολόγιο με αυτοκίνητο. Στα φέρνουν σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 2, 2013 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2013 Καλησπέρα και απο εμένα,Ερώτηση.Έχω παραγγείλει μέσω Αμερικής μια εξάτμιση για την μηχανή μου μέσω γνωστού μου με USPS (ΕΛΤΑ), έχω και Tracking Number.Eδώ και πόσες μέρες μου γράφει τα ίδια.Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013, 12:42:26 μμΤόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΠεριγραφή: Αποστολή ΣυσκευασίαςΚατάσταση Επίδοσης:[*]Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013, 7:51:34 πμΤόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΠεριγραφή: Αποστολή ΣυσκευασίαςΚατάσταση Επίδοσης:[*]Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, 9:31:51 πμΤόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΠεριγραφή: Αποστολή ΣυσκευασίαςΚατάσταση Επίδοσης:[*]Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, 9:34:12 πμΤόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΠεριγραφή: Αποστολή ΣυσκευασίαςΚατάσταση Επίδοσης:Οτι είναι στο ΚΔ Αεροδρομίου;Τι παίζει;Πήρα στα κεντρικά στα ΕΛΤΑ,και μου λένε οτι δεν ξέρουν και οτι είναι στο τελωνείο, στην Λαγκαδά 199 (Θεσσαλονίκη) μένω και Θεσσαλονίκη,ενώ στο ίντερνετ μου βγάζει οτι είναι στο ΚΔ Αεροδρομίου ,πήρα παντού τηλ.και πρωί και απόγευμα και δεν απαντάνε.Εφόσων είναι δουλειά των ΕΛΤΑ,τον εκτελωνισμό οι ίδιοι δεν θα τον κάνουν;Ξέρει κανείς να βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 24, 2013 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 ωραίο website www. sao. cn για tracking (χωρίς αστείο) αν περιμένετε από κινα, χονγκ κονγκ, κινγκ κονγk, κτλ, ειδικά τα ελληνικά του (αστείο) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιούλιος 24, 2013 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 μια χαρα,νομιζω υπαρχει κ εφαρμογη κ σε ανδροιδ κινητο,μου διαφευγει το ονομα της,πολυ πρακτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Ιούλιος 24, 2013 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 μια χαρα,νομιζω υπαρχει κ εφαρμογη κ σε ανδροιδ κινητο,μου διαφευγει το ονομα της,πολυ πρακτικηTrackChecker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 27, 2013 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Ερώτηση: πόσες ημέρες είναι το περιθώριο να πληρώσω κάτι που αγόρασα σήμερα στο ebay?Δεν έχω λεφτά στη κάρτα οπότε μέσω ΑΤΜ θα μπουν Δευτέρα μεσημέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 27, 2013 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Εξαρτάται από τον πωλητή, το διάστημα που λες πάντως δεν είναι πρόβλημα. Αν θέλεις του στέλνεις κι ένα μήνυμαΣτάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Αύγουστος 4, 2013 #230 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 Ρε παιδες εγω παρηγγειλα κατι χαπια grapefruit απο Αμερικη, αλλα δεν ηρθαν και μαλλον χαθηκαν. Ξερετε αν γενικα τα χαπια τα κατασχουν γιατι και καλα μπορει να ειναι ναρκωτικα οι ακαταλληλες ουσιες ? Στο παρελθον εχω παραγγειλει και εχουν ερθει κανονικα καθε ειδους χαπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 4, 2013 #231 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 tracking δεν έχεις;μήπως να ζητήσεις ινφο από των πωλητή;και εδώ καθυστέρηση πάντως,δέμα από Κίνα είναι στην τρίτη εβδομάδα και ακόμα έρχεται,ο πωλητής λέει μεχρι 5 Αυγούστου θα το'χω αλλά πολύ αμφιβάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
policymaker Αύγουστος 5, 2013 #232 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 Καλησπερα σε όλους, Κινέζικο κινητό που έχω παραγγείλει με sing post έχει κολλήσει στα ΕΛΤΑ" ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ"από τις 31/7. Τι να κάνω? Ειναι λογικό να καθυστερεί τόσο με τις άδειες του? Τη προηγούμενη φορά μέσα σε μια δύο μέρες ήταν στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Αύγουστος 5, 2013 #233 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 15αυγουστος φιλε κοντευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
policymaker Αύγουστος 5, 2013 #234 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2013 πάντως τελικά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να επικοινώνησω με το τοπικο ελτα γτ δείχνει πως είναι εκει το δέμα... απο οτι φαινεται το σύστημα ανανέωσης των ελτα εχει πάει διακοπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Σεπτέμβριος 11, 2013 #235 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2013 Μου έστειλε ένας γνωστός ένα δεματάκι απο Αγγλία στις 2/9. Από την προηγούμενη Τετάρτη έχει κολλήσει εδώ: Όσες φορες έχω αγοράσει/μου 'χουν στείλει κάτι απο Αγγλία, σε αυτη τη φάση έμενε 1-2 μέρες, ποτέ παραπάνω. Και υστερα άλλες 2 απο Αθήνα να φτάσει Λάρισα. Άρα θα έπρεπε να ήταν εδω απ την Δευτέρα μη πω Παρασκευή, 4-5 εργάσιμες ως συνήθως. Τι διάολο, με τα πόδια το φέρνει η royal mail στην Ελλάδα? Μπορώ να κάνω κατι, η απλά περιμένω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 22, 2013 #236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 "Dear customer, sorry to bother you. We feel so sorry that received your dispute today. Your item was shipped on 1th-Sep as soon as we got your payment Normally it will take you about 5-7 weeks to get the item. Sometimes shipping is very fast, sometimes shipping is very slow, hope you can understand the international shipping and uncontrol factors. Please don't worry, the shipping is normal now and your item is on the way , you will get it soon. Could you please wait until the deadline? After the deadline, if you still not receive the item, could you please just contact me again? I will solve the issue for you asap. You are so kind and understandable,could you please close the dispute for us first? We are seller with good reputation, you will not lost your money. It is not so easy for us to run this business, your help and understanding means much to us. Looking forward to your reply. Thank you for your time. Best regards!" αυτό μου έστειλε ο Κινέζος σήμερα το πρωί,εχω ξαναπάρει από αυτόν και η αξία των πραγμάτων δεν είναι μεγάλη,να το κλείσω το case ή όχι;1 βδομαδα καθυστερηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2013 #237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ!Πες του οτι ξερεις πως δουλευει το ebay και μολις το λαβεις θα το κλησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru17 Οκτώβριος 7, 2013 #238 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Γεια σας παιδιά έστειλα ένα δέμα με ΕΛΤΑ προς Κίνα είναι σε μέγεθος περίπου κουτιού παπουτσιών. Ξέρουμε στο περίπου πόσο θα κάνει να φτάσει? Στις 29/9 το έστειλα. Στα ανάλογα tracking sites το βρίσκει μόνο Ελλάδα. :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 7, 2013 #239 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Γεια σας παιδιά έστειλα ένα δέμα με ΕΛΤΑ προς Κίνα είναι σε μέγεθος περίπου κουτιού παπουτσιών. Ξέρουμε στο περίπου πόσο θα κάνει να φτάσει? Στις 29/9 το έστειλα. Στα ανάλογα tracking sites το βρίσκει μόνο Ελλάδα. :help1:Εξαρτάται. Υπολόγισε συνήθως 15-20 μέρες Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockett Νοέμβριος 16, 2013 #240 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2013 Καλησπερα θα μου στειλει η φιλη μου ενα express φακελο απο Chicago με USPS!Θα φυγει απευθειας ο φακελος απο το chicago μιας και ειναι express?και ποσες μερες κανει να το εχψ σπιτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts