blade_ Ιανουάριος 17, 2012 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 (edited) σιγουρα θα σου αφησει ειδοποιηση σιγα μη στο φερουν κιολας! εκτος αν ειναι πολυ μικρο επισης αν εχουν εφαρμοστει τα νεα μετρα,θα πληρωσεις στο τελωνειοταχυδρομειο.αν εισαι τυχερος θα τη βγαλεις με 3 ευρω Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2012 από blade_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιανουάριος 18, 2012 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 σιγουρα θα σου αφησει ειδοποιηση σιγα μη στο φερουν κιολας! εκτος αν ειναι πολυ μικρο επισης αν εχουν εφαρμοστει τα νεα μετρα,θα πληρωσεις στο τελωνειοταχυδρομειο.αν εισαι τυχερος θα τη βγαλεις με 3 ευρω Τελικα ήρθε σπίτι σήμερα, 9 μέρες από την αποστολή του. 3.60€ κράτησαν τα ελτα, ευτυχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιανουάριος 18, 2012 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 μια χαρα!με γεια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 14, 2012 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Παιδες, τι κανουμε με πιθανοτατα χαμενο δεμα απο ΕΛΤΑ? Εχει σταλει απο τις 12 του Γεναρη απο Αμερικη με USPS, εχει φτασει Ελλαδα απο τις 19 και εχει κολλησει στο customs clearance. Δεν εχει προχωρησει καθολου, δεν με εχουν ειδοποιησει για εκτελωνισμο, δεν παιζει περιπτωση να μου το εφερε ο ταχυδρομος και να χαθηκε (ειναι γνωστος), και στο τηλεφωνο μου λενε κατι μπαρουφες του τυπου, τα δεματα θελουν 20-25 μερες για εκτελωνισμο κλπ. Απο τις 19 Γεναρη που ειναι αυτο το πακετο κολλημενο στο τελωνειο, εχω παραγγειλει αλλα 3 απο Αμερικη/Κινα, και εχουν εκτελωνιστει και μου εχουν παραδοθει και τα 3. Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2012 Author #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 κάπου έκαναν πατατιά είτε στο κέντρο διανομής είτε στο τοπικό ΕΛΤΑ. επισκέψου για αρχή το τοπικό ΕΛΤΑ ΝΩΡΙΣ το πρωί....συνήθως από τελωνείο περνάνε...και αν ΔΕΝ το σκανάρουνε στο επόμενο στάδιο φαίνεται οτι βρίσκεται ακόμα στο προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 14, 2012 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 περιμενω κουτι απο dhl post,το στειλαν την προηγουμενη τεταρτη ξερουμε κανα χρονο estimate? απο οτι ειδα ερχεται με ελτα εδω..:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Φεβρουάριος 14, 2012 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Οπλισου με πολλή υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 14, 2012 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 (edited) ωχ καταλαβα,κανα μηνα να περιμενω? λαλακια επρεπε να δωσω κατι παραπνω για ups,με μπερδεψαν γιατι μου ειπαν dhl,αλλα τελικα ηταν dhl post που ερχεται με ελτα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2012 από gbak Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefalab Φεβρουάριος 16, 2012 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Εχω κανει μια παραγγελια με usps priority mail.Το δεμα βρισκεται στο Κ.Διαλογής Πατρών και Στο tracking της usps μου γραφει αυτό : "Your item could not be delivered on February 16, 2012 at 9:49 am in GREECE due to the addressee not available at time of delivery. It is scheduled for another delivery attempt tomorrow." Το θέμα ξερετε ποιο είναι ; ότι ημουν συνεχεια σπιτι σημερα.Παει το μυαλο μου οτι δεν ηρθε κανεις και απλα δεν προλαβαν και (λογικά) θα μου το φερουν αυριο.Επισης αν οντως ειχε ερθει και δεν με βρηκε δεν θα επρεπε να μου αφησει ειδοποιητηριο ;; Αν εχει κανεις παρομοια εμπειρια ας μου δωσει καμια πληροφορια.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2012 Author #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 όπως τα λες είναι...βάλτους λίγο χέρι στα τοπικά ΕΛΤΑ. μίλα με τον διευθυντή του καταστήματος για τα παράπονά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 17, 2012 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 (edited) ωρε κολλησαμε εδω τωρα,επλιζω να μην παρει καμια βδομαδα θεσαλλονικη αθηνα.. παντως το shipping απο γερμανια ελλαδα ειναι εκνευριστικα αργο,διχως λογο Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2012 από gbak Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 22, 2012 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Ελαβα ενα ειδοποιητηριο σημερα απο ΕΛΤΑ. Το θεμα ειναι οτι δεν περιμενω κανενα δεμα...Ο κωδικος αρχιζει απο ΑΝ, απο εξωτερικο ειναι? Εβαλα τον κωδικο στα tracking του ΕΛΤΑ δεν βγαζει κατι παντως. :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2012 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Πηγαινε εκει, ζητα να ανοιχτει πριν πληρωσεις/υπογραψεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 22, 2012 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Εκτος απο εφορια (που δεν εχω καποια σχεση βεβαια), τι αλλο μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Μάϊος 22, 2012 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 τι εχει τσεκαρισμενο επανω?μηπως ειναι κανα συστημενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 22, 2012 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Οχι δεν εχει κατι τσεκαρισμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 23, 2012 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Εχεις πιστωτικη? Αν ναι, ισως ειναι καποια προς αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 23, 2012 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Εχω χρεωστική αλλα ληγει σε τρια χρονια. Ενιγει, ειμαι καθοδόν για τα ελτα, SOON... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 23, 2012 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Οτι να'ναι. Ευτυχως ο υπαλληλος ηταν legit και εκατσε να το ψαξει αρκετα το θεμα, εφαγε 25 λεπτα να ψαχνει στα ντουλαπια.Ο κωδικος που εγγραφε πανω στο χαρτι δεν ισχυε και το συστημα εβγαζε οτι να'ναι. Επαιρνε τηλ τον ταχυδρομο αλλα δεν απανταγε. Πηρε και στα κεντρικα... Επισης μια που ηταν πριν απο μενα, απο τα λιγα που ακουσα μαλλον ειχε το ιδιο θεμα (ακυρος αριθμος, ενω ουτε αυτη περιμενε κατι).Ευτυχως που δεν ξερω ποιος ειναι ο ταχυδρομος της γειτονιας αλλιως θα ετρωγε καντηλια, εφαγα 1 ωρα εκει.Τεσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 23, 2012 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 υποψιν οτι εχουν αρχισει να στελουν μεσω συστημενου ΕΛΤΑ τους κλειδαριθμους για την ηλεκτρονικη υποβολη των φορολογικων δηλωσεων(σε οσους δεν στειλουν το παραδοσιακο παχυ φακελο)μπορει να ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts