mechanictp Νοέμβριος 30, 2010 #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 ρε παιδια εχω και εγω ενα προβλημα. παρειγγειλα και εγω απο αμερικη κατι και δεν εχω λαβει ακομα μηνυμα απο usps. ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε οτι το εχει παραδωσει απο την πεμπτη-παρασκευη. μου εστειλε και τον κωδικο αλλα δεν εβγαλα ακρη? παταω τον κωδικο στο track and confirm(εκει δεν βαζω τον κωδικο?) και δεν βγαζει τπτ? τι παιζει ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 30, 2010 #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 ρε παιδια εχω και εγω ενα προβλημα. παρειγγειλα και εγω απο αμερικη κατι και δεν εχω λαβει ακομα μηνυμα απο usps. ρωτησα τον πωλητη και μου ειπε οτι το εχει παραδωσει απο την πεμπτη-παρασκευη. μου εστειλε και τον κωδικο αλλα δεν εβγαλα ακρη? παταω τον κωδικο στο track and confirm(εκει δεν βαζω τον κωδικο?) και δεν βγαζει τπτ? τι παιζει ξερει κανεις?Ειναι tracked η αποστολη δεματος σου? Αν ναι περιμενε λιγες μερες ακομη. Οπως και να χει αν το εστειλε Πεμπτη-Παρασκευη τοτε περιμενε κανα 15ημερο απο τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanictp Νοέμβριος 30, 2010 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 tracked? δεν βγαζει τπτ ο κωδικος στο site της usps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanictp Νοέμβριος 30, 2010 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Label/Receipt Number: EM.............S There is no record of this item. Why Are You Receiving This Message? 1. Event information may not be available if your item was mailed recently. Please try again later. 2. The number was entered incorrectly. Be sure to enter all of the letters and numbers as they appear on your mailing label or receipt. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 30, 2010 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 ποτε το εστειλε ο αποστολεας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanictp Νοέμβριος 30, 2010 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Αν θυμαμαι καλα πεμπτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanictp Νοέμβριος 30, 2010 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Γινεται να εχει ο αποστολεας το track και να μην ειναι περασμενο στα στοιχεια της εταιριας...? Κοιταξα και στην ups και στην usps αλλα τιποτα και στις δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 30, 2010 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 το ξέρεις ότι η UPS με την USPS δεν έχουν καμία απολύτως σχεση έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanictp Νοέμβριος 30, 2010 #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Δεν το ηξερα αλλα εψαξα και στις δυο... ο αποστολεας μου ειπε οτι το εστειλε με usps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Δεκέμβριος 21, 2010 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Καλημέρα παιδιά η αλήθεια είναι ότι απογοητευτικα με το θέμα αυτό πρώτη φορά παραγγέλνω από Αμερική και μου εστηλαν το δέμα με usps είναι ένα htc hd2 με τα μεταφορικά μαζί στα 340$ εάν κατάλαβα καλά με τα λεγόμενα σας θα πληρώσω φόρο στο τελωνείο;παρεμπίπτοντος έχω κάνει πάρα πολλές παραγγελίες από κίνα που μου τα έστειλαν με DHL σε 4 μέρες τα είχα τα δέματα και δεν πλήρωνα τπτ για τελωνείο και τα δέματα ήταν πάνω από 250$ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 21, 2010 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 με τη USPS το πολύ 3€ να δώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Δεκέμβριος 21, 2010 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 άμα είναι μόνο 3 € δεν είναι τπτ και όπως φαίνεται θα μου έρθει του χρόνου.....αααα ρε άγιε Βασιλάκη τόσο κακό παιδί ειμουν ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2010 Author #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 μια διόρθωση....τα 3ευρώ πλέον ξεχάστε τα......ο ταχυδρόμος με ενημέρωσε οτι το ποσό έγινε πλέον 6ευρώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 21, 2010 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 ναι; τυχερός ήμουν δηλαδή γιατί δεν πρέπει να είναι πάνω από 1.5 βδομάδα από τελευταίο δέμα που χρειαστηκε να πληρώσω και τότε ήταν ακομα 3€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Δεκέμβριος 22, 2010 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Καλησπέρα όταν το δέμα φεύγει από την Αμερική μετά πώς παρακολουθείτε ;από την στιγμή που έφυγε από την Αμερική δεν έχει αλλάξει το statusYour item left the United States from ISC SAN FRANCISCO (USPS) at 6:45 pm on December 21, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Detailed Results: International Dispatch, December 21, 2010, 6:45 pm, ISC SAN FRANCISCO (USPS) Arrival Processed through Sort Facility, December 20, 2010, 4:22 pm, PORTLAND, OR 97238 Acceptance, December 20, 2010, 12:58 pm, PORTLAND, OR 97213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 22, 2010 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 μπορείς κάθε τόσο να τσεκάρεις και από εδώ να δεις τι γίνεται: ELTA Track & Traceαν και η USPS είναι από τις λίγες (αν όχι η μοναδική) που ενημερώνει στο δικό τους trackingh service πότε φτάνει στην χώρα προορισμού ένα δέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 23, 2010 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Your item left the United States from ISC LOS ANGELES CA (USPS) at 7:38 pm on December 15, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later Detailed Results:Bullet International Dispatch, December 15, 2010, 7:38 pm, ISC LOS ANGELES CA (USPS)Bullet Electronic Shipping Info Received, December 19, 2010Bullet ArrivalΡε παιδια και εγω παραγγειλα καποια πραγματα απο Αμερικα...και οταν βαζω το tracking number μου δινει αυτο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το το electronic shiping info received το δειχνει πιο μετα απο το dispatch ενω λογικα πρεπει να ηταν το αντιθετο ετσι δεν ειναι?Εχει κανεις καμια ιδεα στο τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 23, 2010 Author #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Πάντα με ανάποδη σειρά τα βγάζει με τη νεώτερη εξέλιξη στην κορυφή.Όπως το κόβω να περιμένεις σε περίπου 1 βδομάδα το επόμενο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanictp Ιανουάριος 23, 2011 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδια? Παραγγειλα κατι απο Αμερικη και μου λεει το εφτασε Ελλαδα. Arrived Abroad, January 23, 2011, 10:12 am, GREECEΤωρα τι παιζει?Σε ποσες μερες θα ερθει σε μενα και με ποια υπηρεσια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tronix Φεβρουάριος 1, 2011 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 θέλω να μοιραστώ τις δικές μου αρνητικές εμπειρίες με την USPS EMS1η περιπτωση:Your item left the United States from ISC MIAMI FL (USPS) at 1:04 pm on November 06, 2010. No further information is available for this itemDetailed Results: International Dispatch, November 06, 2010, 1:04 pm, ISC MIAMI FL (USPS) Arrival Processed through Sort Facility, November 05, 2010, 7:16 pm, ATLANTA, GA 30320 Electronic Shipping Info Received, November 05, 2010από εκεί και πέρα αγνοείται η τύχη του δέματος που έχει αξία $900!μετά από αλλεπάληλα τηλέφωνα κ e-mails από το τελωνείο μου είπαν οτι "δέμα αφήχθει κενό". Δηλαδή ο ταχυδρομικός σάκος που έφτασε στην Ελλάδα στις 9/11 από Αμερική δεν περιείχε το δέμα μου ενώ στα περιεχόμενα του αναγραφόταν το tracking number του δέματος μου!!!Τελικά ο seller με αποζημίωσε κ ακόμα περιμένει επίσημη απάντηση από την USPS..2η περίπτωση Your item left the United States from ISC CHICAGO IL (USPS) at 3:25 pm on January 25, 2011. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Detailed Results: International Dispatch, January 25, 2011, 3:25 pm, ISC CHICAGO IL (USPS) Arrival Processed through Sort Facility, January 24, 2011, 3:41 pm, MADISON, WI 53708 Acceptance, January 24, 2011, 10:27 am, MC FARLAND, WI 53558το δέμα είναι ασφαλισμένο για $2000 αλλά το περιοχέμονο του είναι αναντικατάστατο και μεγάλης συναισθηματικής αξίας.έχει ήδη αργήσει μια εβδομάδα και έχω αρχίσει ν'ανυσηχώ μην εξαφανιστεί όπως το πρώτο!ήδη ειδοποίησα τον αποστολέα να κάνει αίτηση για έρευνα του δέματος στην USPS.ποιός ξαφρίζει τα δέματα μας;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts