Jump to content

Πρόβλημα με κατάστημα Nakas.gr

apodra74

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το Σάββατο βρέθηκα από το κατάστημα του Νάκα στη Θεσσάλονικη κατάστημα Μητροπόλεως για να αγοράσω ένα Headset Sennheiser PC 350. Το headset κοστίζει 149€ ή με 6 δόσεις από 24,83€ αυτό εχω δει στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=92549 Πως είναι τα πράγματα όμως στο κατάστημα....?

Είμαι με το αυτοκίνητο διπλόπαρκαρισμενος στην Μητροπόλεως μπαίνω στο κατάστημα με την μητέρα μου για να το πάρω με δόσεις με την πιστωτική της κάρτα.

Ζητάω το συγκεκριμένο Headset λεω στην μητερα μου 6 δόσεις και βγαίνω γρήγορα έξω στο αυτοκίνητο. (Δεν έχω κάνει παραγγελία από το internet άλλα έιχα περάσει από το κατάστημα και ήξερα ότι έιχαν το headset.) Περίμενω και έρχεται η μητέρα μου και μου λέει ότι 6 δόσεις κάνουν πάνω από τα 200€ και ότι το έβαλαν σε μια δόση.

Δυστυχώς δεν ήρθε να μου το πει ώστε να μην το πάρω και να το βρω από αλλού.

Για να γίνει αυτή η στραβή και να βρεθώ στο κέντρο διπλοπαρκαρισμένος αυτό έγινε επειδή φεύγαμε εκτός πόλης και δεν ημούν μέσα στο κατάστημα να σηκωθώ να φύγω κατευθείαν όταν θα μου έλεγε ότι δεν κάνουν δόσεις. Όριστε και ένα link με τους τρόπους πληρωμής http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=174 όπου φάινεται ξεκάθαρα ότι κάνουν 6 άτοκες δόσεις από 100€-299€ βέβαια είμαστε σε μια χώρα οπού τα γράπτα δεν έχουν την ίδια δύναμη με τον προφορικό λόγω του υπαλλήλου που σου λέει άλλα.

Δεν ξέρω πότε τα φυσικά καταστήματα θα αρχίσουν να σέβονται τα ηλετρονικά καταστήματα τους? Τι πρέπει να κάνουμε για να δουν πόσο γελοίο είναι αυτό που κανουν να μπαίνουμε με ένα laptop και μία κάμερα να κάνουμε παραγγελία μέσω internet μπροστά στον υπάλληλο και να ανεβάζουμε το βίντεο στο youtube?

Άλλα ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα και άλλα στα κανονικά καταστήματα φτάνει πια αυτή η κοροιδία...

Αυτή θα είναι βέβαια η πρώτη φόρα και τελευταία φόρα που ψωνίζω από την συγκεκριμένη αλυσίδα απλά ήθελα να ενημερώσω και τους αναγνώστες του thelab.gr και ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει τις επιλογές του.

Το έχω σκεφτεί και νομίζω ότι πραγματικά τους αξίζει μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

Από Νάκα έχω κι εγώ και φίλοι μου κακές εμπειρίες. Κάνουν κάτι τέτοιες "απατεωνιές" και έχουν και τα περισσότερα προϊόντα λίγο τσιμπημένα επειδή δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός.

Εννοείται ότι τώρα δεν αγοράζω ούτε πένες από κει.

Η διαφορα τιμής ηλεκτρονικού - φυσικού καταστήματος, εφόσον αναφέρεται, πρέπει να ειναι αποδεκτή (έχει και μία λογική) και δεν καταλαβαίνω γιατί να γκρινιάζουμε (στο κάτω κάτω αφού μπήκες στο site ας εβαζες και την παραγγελία).

Κατα τα άλλα για τον Νάκα:

Από Νάκα έχω κι εγώ και φίλοι μου κακές εμπειρίες. Κάνουν κάτι τέτοιες "απατεωνιές" και έχουν και τα περισσότερα προϊόντα λίγο τσιμπημένα επειδή δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός.

Εννοείται ότι τώρα δεν αγοράζω ούτε πένες από κει.

+100

Ειναι γυφτουλάκοι και την έχουν δει και κάπως (και σε τιμές και σε εξυπηρέτηση - μάλλον απλώς επειδή στο χώρο του εμπορίου μουσικών οργάνων δεν έχει μπει ακόμα για τα καλά το internet).

Ειδικά στα μουσικά, θα έπρεπε να ψωνίζουμε απ' έξω... το ρίσκαρα, καθώς δεν ήξερα, μια φορά με ένα μπάσο από Γερμανία (και μάλιστα συλλεκτικό) και όλα πήγαν μια χαρά, άψογος σε όλα ο Γερμανός και φθηνός... Από τότε τα πάντα από Γερμανικό ebay, από χορδές μέχρι fast frets και κολοφώνια...

Καταλήγεις στην ουσία και σε 2-3 πωλητές, σε μαθαίνουν και αυτοί και κάνεις την δουλειά σου και αυτοί την δική τους... εξάλλου αυτοί είναι χαλαρά πιο επαγγελματίες από κάτι Νάκες κτλ... έχουν μεγάλο όνομα στο ebay και 5 να τους θάψουν χοντρά, χάνουν κίνηση γιατί ο Γερμανός το 98% δεν το συγχωρεί... :hehe:

Και στα μουσικά (πλην ηλεκτρονικών) δεν εχεις να φοβάσαι και πολλά από θέμα εγγύησης κλπ...

Ναι σίγουρα... το μόνο άγχος είναι αν θα έρθει άσπαστο ή σκεβρωμένο (λόγο αλλαγών θερμοκρασίας στην μεταφορά - στο αεροπλάνο κτλ), αλλά μέχρι στιγμής έχω φέρει δυο όργανα, εκ των οποίων το ένα ηλεκτρικό κοντραμπάσο, το οποίο είναι ευαίσθητο και κανένα πρόβλημα...

Μάλιστα εξ αρχής ο Γερμανός ήταν απόλυτος ότι έχει στείλει άπειρα όργανα στο εξωτερικό χωρίς προβλήματα, αλλά την πρώτη φορά δεν τον πιστεύεις... όταν έρθει όμως και δεις την συσκευασία, καταλαβαίνεις ότι το έχουν μελετήσει...

Εγώ την πρώτη μου αγορά από μουσικά (κιθάρα, συγκεκριμένα) την έκανα από το Thomann.

Αρχικά κοίταζα στο Νάκα, ως noob, αλλά μετά το έψαξα λίγο περισσότερο και είδα ότι έξω οι τιμές είναι χαμηλότερες και η εξυπηρέτηση καλύτερη :)

Το Thomann είναι ίσως το καλύτερο ηλεκτρονικό μουσικό κατάστημα στον κόσμο.

Πολύ καλές τιμές, τεράστια ποικιλία, τέλεια εξυπηρέτηση και στέλνει και Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

φίλε sorry που θα σε στεναχωρίσω λίγο αλλά υπάρχει ένα μικρό ασαφές κομμάτι στα 2 link που έδωσες που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που έκαναν. Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα οι δόσεις αναφέρονται στη τιμή προσφοράς και όχι στην τιμή του καταστήματος.

Όσο για το δεύτερο link, στους 4 τρόπους πληρωμής αναφέρεται ξεχωριστά για την πιστωτική κάρτα (μέσω internet) και ξεχωριστά για την παραλαβή από το κατάστημα και δεν λέει κάπου για την αγορά εξ'ολοκλήρου από το κατάστημ. Tο πινακάκι που αναλύει τις δόσεις (πχ 100€-299€ - 6 δόσεις) ανήκει στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω internet.

Δεν λέω οτι συμφωνώ με αυτή την πολιτική δόσεων (αν και υπάρχουν διάφοροι ορθοί λόγοι για να επιλέξουν αυτή την τακτική, που όμως δεν συνάδουν με το μέγεθος και το τρόπο λειτουργίας του e-nakas..), απλά οτί είναι αρκετά καλά καλυμμένοι απέναντι σε όποια δικαστική κίνηση.

Αυτά απο εμένα.

Υπάρχει και το "Εκ της απομακρύνσεως από το ταμείο..."

Αν δεν τα χεις ανοίξει, επέστρεψέ τα και ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

Κάτι ακόμα την πρώτη φορά που είχα περάσει και είχα δει το headset ήταν κάποιος άλλος υπάλληλος όταν είπα οτί είδα στο internet ότι έχουν 6 άτοκες δόσεις δεν μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει από το κατάστημα...

Το μόνο που τους σώζει είναι ότι το headset είναι πολύ καλό...

Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει να τους κηνυγησώ απλά κάποιος που έτυχε και δίαβασε το συγκεκριμένο thread να μην την πατήσει και να είναι ενημερωμένος. Απλά δεν μπορώ να κατάλαβω ενώ έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα από το εξωτερικό μέσω internet χωρίς προβλήματα να έχω προβλήματα από τους δικούς μας εμπόρους. Και συνεχίζουμε τον δρόμο μας προς το eBay!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.