Jump to content

p5k και bios πρόβλημα;

Volrath

Recommended Posts

Έχω εδώ και κάμποσο καιρό ψιλοπροβλήματα με την μητρική. Πολλές φορές, άμα κολλήσουν τα xp, στο post μου βγάζει error στα settings, πάτα F2 για να φορτώσει τα default settings. Σήμερα δε, κότσαρα κ έναν παλιό δίσκο πάνω, και στο post μου έγραψε...overclocking failed... F2 για να φορτώσει τα default settings..Εντωμεταξύ δεν ήταν/είναι overclocked το pc.

Καμία ενημερωμένη άποψη; Λόγω της αστάθειας αυτής δεν ψήνομαι για bios flash.

To pc είναι της υπογραφής, τάσεις και θερμοκρασίες σε λογικά πλαίσια.

αν υποθέσουμε οτι ολα ειναι default στο pc σου τοτε κανε ενα restore default settings στο bios.

κανε ενα memtest στις μνήμες σου άλλα κ το ποιο σημαντικό το ρεύμα του cpu.

ολες οι 5pk έχουν πρόβλημα under voltage που πολες φορές στην εκκίνηση του υπολογιστή ειναι αυτό που ισως σου δημιουργεί το πρόβλημα σου γιατι δεν χορταίνει ρευμα ο επεξεργαστής,

φυσικά η λύση ειναι πολύ απλή και φτηνη. φτιάχνετε με ενα μολύβι σχολείου 2=Β και απλα ζωγραφίζεις ενα rezistoraki.

υπάρχουν πολοι οδηγοί στο νετ για να το κάνεις αλλα αν δεν βρεις κατι καλο εδω είμαστε.

εμενα η συγκεκριμένη μητρικη ειναι παράδειγμα σταθερότητας και ποτε δεν εχει βγάλει κιχ.

το F2 το ειχα δει μια κ μονο μια φορα που ειχα σφίξει της μνήμες πολύ και χωρις εχτρα ρευματακι, μετά απο button restart εβγαλε overcloking failed.

ρε παιδιά τώρα πήρα μια για το δεύτερο μηχάνημα, vdroop=0.14 !!!! είναι φυσιολογικό? άμα έχω τον q6600 στο 1,56 iddle για να πάει 1.42 φορτωμενος δεν θα τα παίξει?

+ πιο bios να χρησιμοποιήσω?

ρε παιδιά τώρα πήρα μια για το δεύτερο μηχάνημα, vdroop=0.14 !!!! είναι φυσιολογικό? άμα έχω τον q6600 στο 1,56 iddle για να πάει 1.42 φορτωμενος δεν θα τα παίξει?

+ πιο bios να χρησιμοποιήσω?

για bios θα σου έλεγα να βάλεις το τελευταίο για την p5k η το τελευταίο για την p5kr που ειναι η ιδια μητρική με raid.

φυσικά δεν θα εχεις raid αλλά θα εχεις υποστήριξη ahci στους δίσκους και λιγο καλύτερη ταχύτητα.

αλλα θέλει προσοχή στις εντολές να μην σβησεις το mac τις κάρτας δικτύου.

τωρα για το vdroop η λυση ειναι μολυβί σχολείου 2=Β μέγεθος κ ζωγραφίζεις μια, δυο φορές αυτη εδω την αντίσταση που στην εικόνα λεει vdroop mod.

post-3065-1416074120,3207_thumb.jpg

Με λίγο μολύβι 2=β vdroop=0 ap;o o,14!!!!! να του περάσω από πάνω βερνικι για τα νύχια που άκουσα ότι το συντιρεί να μήν κάνει degrade?

πέρασε του αλλά με προσοχή γιατι υπάρχει περίπτωση να φύγει το μολύβι οπως θα περάσεις το βουρτσάκι απο πάνω,

έμενα μου έτυχε μια φορα κ αναγκάστηκα να κλέψω κ το ασετον της αδερφής για να βγάλω το βερνίκι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.