Volrath Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Έχω εδώ και κάμποσο καιρό ψιλοπροβλήματα με την μητρική. Πολλές φορές, άμα κολλήσουν τα xp, στο post μου βγάζει error στα settings, πάτα F2 για να φορτώσει τα default settings. Σήμερα δε, κότσαρα κ έναν παλιό δίσκο πάνω, και στο post μου έγραψε...overclocking failed... F2 για να φορτώσει τα default settings..Εντωμεταξύ δεν ήταν/είναι overclocked το pc.Καμία ενημερωμένη άποψη; Λόγω της αστάθειας αυτής δεν ψήνομαι για bios flash. To pc είναι της υπογραφής, τάσεις και θερμοκρασίες σε λογικά πλαίσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 αν υποθέσουμε οτι ολα ειναι default στο pc σου τοτε κανε ενα restore default settings στο bios.κανε ενα memtest στις μνήμες σου άλλα κ το ποιο σημαντικό το ρεύμα του cpu. ολες οι 5pk έχουν πρόβλημα under voltage που πολες φορές στην εκκίνηση του υπολογιστή ειναι αυτό που ισως σου δημιουργεί το πρόβλημα σου γιατι δεν χορταίνει ρευμα ο επεξεργαστής,φυσικά η λύση ειναι πολύ απλή και φτηνη. φτιάχνετε με ενα μολύβι σχολείου 2=Β και απλα ζωγραφίζεις ενα rezistoraki.υπάρχουν πολοι οδηγοί στο νετ για να το κάνεις αλλα αν δεν βρεις κατι καλο εδω είμαστε.εμενα η συγκεκριμένη μητρικη ειναι παράδειγμα σταθερότητας και ποτε δεν εχει βγάλει κιχ.το F2 το ειχα δει μια κ μονο μια φορα που ειχα σφίξει της μνήμες πολύ και χωρις εχτρα ρευματακι, μετά απο button restart εβγαλε overcloking failed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Σεπτέμβριος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 εμενα με p5k premium με εχει πριξει καμποσες φορες..λεω να ψαξω για mod και γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2009 ρε παιδιά τώρα πήρα μια για το δεύτερο μηχάνημα, vdroop=0.14 !!!! είναι φυσιολογικό? άμα έχω τον q6600 στο 1,56 iddle για να πάει 1.42 φορτωμενος δεν θα τα παίξει?+ πιο bios να χρησιμοποιήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 Ναι έχει απίστευτο droop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2009 ρε παιδιά τώρα πήρα μια για το δεύτερο μηχάνημα, vdroop=0.14 !!!! είναι φυσιολογικό? άμα έχω τον q6600 στο 1,56 iddle για να πάει 1.42 φορτωμενος δεν θα τα παίξει?+ πιο bios να χρησιμοποιήσω? για bios θα σου έλεγα να βάλεις το τελευταίο για την p5k η το τελευταίο για την p5kr που ειναι η ιδια μητρική με raid. φυσικά δεν θα εχεις raid αλλά θα εχεις υποστήριξη ahci στους δίσκους και λιγο καλύτερη ταχύτητα. αλλα θέλει προσοχή στις εντολές να μην σβησεις το mac τις κάρτας δικτύου. τωρα για το vdroop η λυση ειναι μολυβί σχολείου 2=Β μέγεθος κ ζωγραφίζεις μια, δυο φορές αυτη εδω την αντίσταση που στην εικόνα λεει vdroop mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Σεπτέμβριος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2009 Με λίγο μολύβι 2=β vdroop=0 ap;o o,14!!!!! να του περάσω από πάνω βερνικι για τα νύχια που άκουσα ότι το συντιρεί να μήν κάνει degrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Με λίγο μολύβι 2=β vdroop=0 ap;o o,14!!!!! να του περάσω από πάνω βερνικι για τα νύχια που άκουσα ότι το συντιρεί να μήν κάνει degrade?πέρασε του αλλά με προσοχή γιατι υπάρχει περίπτωση να φύγει το μολύβι οπως θα περάσεις το βουρτσάκι απο πάνω,έμενα μου έτυχε μια φορα κ αναγκάστηκα να κλέψω κ το ασετον της αδερφής για να βγάλω το βερνίκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 βερνίκια,ασετόν κτλ...H συμβολή της γυναίκας στην κοινότητα του overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.