snooze Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Στήνω λοιπόν "εικονικά" το νέο μου συστηματάκι όλο χαρά... Αποφασίζω για i7 860 που με καλύπτει πλήρως (και φαίνεται να πιάνει 3,8+ όμορφα - δε θέλω παραπάνω ) , καταλήγω στη UD3 ή UD4, ψάχνομαι για μνήμες - δε βαριέσαι θα το αποφασίσω τελευταία στιγμή...Κάτι λείπει, κάτι λείπει....Α! ναι! Πώς θα τα πιάσουμε τα 3,8 με αέρα? θέλουμε ψύξη... Πάμε να βρούμε! .... Πλαίσιο... Άκυρο. e-shop... άκυρο ... Έλεος! Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κορυφαία αερόψυξη για 1156.Ούτε true black, ούτε thor's hammer, ούτε καν mugen2 βγαίνουν για 1156...Μόνο η scythe ninja 2 rev Β βγαίνει για 1156 αλλά δε μου γεμίζει το μάτι. Ακόμα και αν την αγοράσω τώρα, σε λίγο θα θέλω να την αλλάξω και δεν την παλεύω να ξηλώνω το σύστημα...Τελικά έμεινα με το... όνειρο... Δεν αναβαθμίζω μέχρι να έρθουν ψήκτρες της προκοπής για 1156... Καμιά ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 noctua Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Σεπτέμβριος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/accessories_page/product_accessories_btk.html#1156 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 noctua Υπερκοστολογημένες. Δεν πείθομαι.http://www.thermalright.com/new_a_pa..._btk.html#1156Ωραία και όμορφα. α) Στην Ελλάδα πού τα βρίσκεις ? β) θα τα αγοράζουμε 10 $ = 10 euro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Υποθέτω ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται όλες οι καλές ψήκτρες με mounting kits για 1156 ΜΕΣΑ στο κουτί της ψήκτρας για να μην πληρώνουμε εξτρά κερατιάτικα ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Σεπτέμβριος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Υπερκοστολογημένες. Δεν πείθομαι.Υπερκοστολογημένες όχι , γιατί σου δίνει τον καλύτερο ανεμιστήρα μαζί, ενώ η true ας πούμε στα ίδια λεφτά δέν σου δίνει fan , όπως και η Megahalems που είναι και πίο ακριβή.Επίσης άν θυμάμαι καλά σε κάποιο νέο αναφερόταν ότι από κάποια ημερομηνία και μετά θα δίνει 2 ανεμιστήρια, οπότε ουσιαστικά η ψύκτρα θα κοστίζει 20 ευρώ.Επίσης κερατιάτικα δέν θα πληρώσεις γιατί σου το στέλνει τσάμπα η Noctua Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Ψήκτρα θέλω να αγοράσω και όχι ανεμιστήρα... Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από εδώ μέσα με trhemalright παίζουν... Όσο αθόρυβος και να είναι ο ανεμιστήρας, της gpu θα κάνει πιο πολύ θόρυβο, άρα δε με πολυαπασχολεί. Θα επιμείνω σε true black ή thor's hammer και αναμένω τις εκδόσεις τους με mounting kits για 1156. Εύχομαι να μην αργήσουν πολύ... Αν ακούσετε κάτι για ημερομηνίες παραλαβής από τα γνωστά καταστήματα, please ενημερώστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Σεπτέμβριος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Προσωπικά θα περιμένω την Prolimatech Black Shadow, η οποία θα βγαίνει γύρω στα 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Σεπτέμβριος 21, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Περιμένεις με τη στοκ ψύκτρα χωρίς o/c και μετά από 1-2 βδομάδες θα έρθουν όλες. Εάν βιαστείς σαν εμένα με το 1366 θα πληρώνεις ψύκτρες.Περίμενε. Λίγη υπομονή δε θα βλάψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Σεπτέμβριος 21, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Περιμένεις με τη στοκ ψύκτρα χωρίς o/c και μετά από 1-2 βδομάδες θα έρθουν όλες. Εάν βιαστείς σαν εμένα με το 1366 θα πληρώνεις ψύκτρες.Περίμενε. Λίγη υπομονή δε θα βλάψει. Δεν την παλεύω να λύνω το σύστημα για να βάλω τη νέα ψήκτρα, οπότε θα περιμένω γενικά μέχρι να έρθουν οι 1156 εκδόσεις των κορυφαίων συστημάτων ψύξης. Μπορεί μέχρι τότε να πέσουν και οι τιμές στα υπόλοιπα parts και να βγω διπλά κερδισμένος Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν υπήρχαν έτοιμες λύσεις από την πρώτη μέρα, δεδομένου ότι το 1156 socket ήταν ανακοινωμένο και αναμενόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Σεπτέμβριος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Υπάρχουν, πάντα υπάρχουν (σχεδόν από την πρώτη μέρα) αλλά όχι οι κορυφαίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 21, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Μεινε στο ονειρο για 2 μηνες (τζαμπα ειναι) να ωριμασει πρωτα η νεα τεχνολογια (ξες να περασει απο γριππουλες, βηχακους , μυξουλες κτλπ) να βγει δευτερη φουρνια απο τσιπακια (που να ειναι εμβολιασμενα και να μη βγαζουν αρρωστιες) και παιρνεις τοτε το αργαλείο.Θα υπαρχουν και πιο πολλες λυσεις και σε μητρικες και σε ψυκτρες.Περα απ τη πλακα δεν ειναι καλο να αγοραζουμε κατι με το που βγει.Και δε μιλαω μονο για pc.Μιλαω για ολα. Απο αυτοκινητο μεχρι και πιστολακι για τα μαλλια.(Θυμηθειται τα πρωτα playstation 3 που καιγοταν το τροφοδοτικο τους , Θυμηθειται τους pentium prescott -που τους κοροιδευαμαι και τους φωναζαμε ''presshot'' γιατι βραζανε- Θυμηθειται ολα τα windows που μεχρι να βγει μετα απο 1 χρονο service pack ειναι για κλωτσιες και αλλα πολλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdrosin1416003315 Σεπτέμβριος 25, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2009 snooze είμαι ακριβώς στη ίδια φάση με σένα. Tο kit της Thermalrighr Ultra-120 eXtreme Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει. Λίγη υπομονή. :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.